reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

a ja ze wszystkim stoję w miejscu, bo od rana nie ma wody. Co dałam radę to zrobiłam, odkurzone w domu, poprasowane, kurze powycierane, ale nic więcej się nie da, nawet nie mam jak zrobić obiadu, chyba, że mineralną wykorzystam ;)

reklama
Uff nadrobiłam w końcu, jednak z postami traschki idzie mi to o wiele szybciej:-)

Silva współczuję sprawy z ZUS-em, złodzieje i oszuści
Dagamit zdrówka życzę i czekamy na kolejne wieści

Na brzuszkowym pisałam, że ja pewnie będę się ostatnia, bo załapię się na lipiec niż na konieć czerwca, ale jestem bardzo ciekawa która rozpocznie wątek rozpakowanych:tak:Jak już będziecie tuliły swoje maleństwa to nie zapomnijcie o mnie proszę:zawstydzona/y:
Zołza dobrze, że się wszystko wyjaśniło z tą kasą i już nie musisz się martwić;-)

Ja dziś w nocy nie mogłam zasnąć i to bez jakiegoś konkretnego powodu, po prostu przewalałam się z boku na bok kilka godzin i dopiero ok 4 zasnęłam:wściekła/y:Wykąpałam się, nawet nakręciłam włosy na wałki bo ostatnio jak lump chodzę i teraz popijam kawkę i czytam Was.

Miłego dnia brzucholki:happy2:

Witajcie brzuszki w ten piękny sloneczny dzień.;-)
U mnie wszystko w porządku; żyjemy z dnia na dzień i czas leci.
Zastanawiam się jakim cudem mam nadrobić zaległości, jak być tu na czasie skoro mam tyle do przeczytania?????
Idę czytać nie wiem ile dam radę przeczytać ale może chociaż z grubsza się zacznę orientować o co chodzi. Wieczorem się odezwe.

witajcie brzuszki, ja tylko na sekundę, bo obiadek robię i ciasto piekę jednocześnie;-)
byłam dziś na usg - już zdaję szybką relację ze zdjęciem na wizytowym
do piątku kochane!!!

AgataR, helloooooooł :-D

Dubeltówka, no jaja sobie robisz - nie da się zapomnieć - nie ma takie j opcji! :-)

Silva, już się ogarnęłam, dzięki :-) :* Trzymam kciuki za Twoją kasiorkę, żeby jak najszybciej do Ciebie trafiła!

Ale jestem jędza, odwołałam dzisiejsze zajęcia w ramach ogólnego buntu i postanowiłam zrobić sobie dzień wolny. Tylko szkoła rodzenia wieczorem. A teraz mam wyrzuty sumienia.... powiedzcie, że dobrze zrobiłam bo się tym martwię ciągle:(
Dziewczyny co wy tak ciągle te okna myjecie? Codziennie czytam, że któraś okna myje:) Już pomijam to, że to niewskazane, ale jak wy często to robicie??

Tusen ja nie ukrywam, że jestem w pełnej gotowości od połowy maja i mam nadzieję, że Marysia nie będzie chciała zbyt długo pomieszkać w moim brzuszku:) Ale pierwsze obstawiałaym mamy zapakowane podwójnie.

dagamit ja podobnie - myślę o porodzie coraz częściej i raz jestem przeszczęśliwa że już niedługo, a zaraz ogarnia mnie wielki strach. Ale będzie dobrze:)

marta obiecuje, że wieczorem przepis będzie! Mój M. musi mi podyktować:)

AGATA witaj! Tak dawno do nas nie zaglądałaś, co u was słychać? Jak syn się czuje?

Larvunia, może Ty? Ja się jeszcze wstrzymuję, bo nadal NIC nie mam dla Szymka!

Ach ten w doopę kopany ZUS :wściekła/y: właśnie im pismo napisałam, że mi brakuje mi środków do życia i że ich nienawidzę;)) 2 miesiące bez pensji to jakiś obłęd! Daję im czas do piątku, a w poniedziałek jadę z płaczem i aferą!

ja mam dokładnie to samo ale przez mojego byłego pracodawce który do tej pory druku z-3 do zusu nie dostarczył, przez niego od stycznia kasy nie dostałam a zus dlatego właśnie odmówił mi prawa do zasiłku chorobowego, świnie jedne, i nic ich nie obchodzi ze nie ma kasy na utrzymanie itd teraz odwołanie od decyzji wysłałam do sądu rejonowego za pośrednictwem zusu i czekam na odpowiedz...

reklama
Trasia, ja nie myję okien - mąż mył, jak się rok temu wprowadzaliśmy [o cholerka, dokładnie rok temu! :-D] i teraz też on będzie mył - nie lubię tej czynności i mam lęk wysokości [mieszkamy na 1.piętrze :-p]

A co do odwołania lekcji - zrobiłaś bardzo dobrze! Nie powinnaś mieć żadnych wyrzutów! Jestem z Ciebie dumna, że potrafiłaś zrobić coś dla siebie, ot co! Brawo! I ciesz się wolnym, zamiast się dręczyć wyrzutami. :-)

Do góry