reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Tak, ceny są bardzo różne... tu gdzie zapisałam się na usg, tak jak mówiłam, samo usg 130zł, usg + wizyta 200zł, usg + wizyta + cytologia 235zł...

No, ale co zrobić? I tak pójdę, bo muszę się upewnić, ze wszystko ok. Potem już państwowo jestem zapisana na 06/12 na usg w 12 tygodniu. Będzie z przepływami i przeziernością karkową...

ja chodziłam przez jakiś czas prywatnie i płaciłam 100 za wizytę z USG, ale to jakieś 2 lata temu, ceny mogły się zmienić. Teraz płacę 89 zł ubezpieczenie dodatkowe miesięcznie i wszystko mam wliczone w cenę :) wizyty, USG, badania.

Witajcie ja też jestem czerwcóweczką wczoraj byłam u gina i termin mam na 17 czerwca ale troche mnie lekarz zasmucił powiedział że serduszko kruszynki nie bije tak szybko jak powinno bo powinno 120 a bije 102 na minute i teraz biore luteine i bardzo się martwie za tydz ponowna wizyta bardzo sie boję

Witajcie kochane:)

Ja znowu dziewczyny przelotem,chciałam sie zapytac czy macie może nadal bole podbrzusza takie jak na miesiacke.Było tu troche na ten temat mowione ,wcześniej.Ja mam tak od paru dni,to nie jest takie uciażliwe ale biore no-spe wtedy jak boli.

Odnośnie placenia to ja nie płace za wizyty ponieważ chodze państwowo,nie mam wyboru tutaj nie ma prywatnych lekarzy.
Mam do wyboru lekarza rodzinnego lub polożna. Wszytkie badania tez mam bezplatne.
Mam takie pytanie czy standartem w polsce jest że wykonuje sie badania typu syfilis czy hiv podczas ciąży????(miałam je teraz wykonane)
Kiedy byłam w pierwszej ciaży robiłam tylko WR a tam chyba tylko kiła ,rzeżączka i jeszcze cos.
Pytam tak z ciekawości .

tusenfryd, mnie brzuch boli od początku, ale kilka dni temu jakby się nasiliło i ból zaczął przypominać ten przy @. Gdyby nie ciąża miałabym przedwczoraj okres, więc myślę ,że to dlatego, bo dziś jest już lepiej. Łykam nospę jak już nie mogę wytrzymać. Dopóki nie mam plamień staram się przyjmować te bóle ze spokojem:))

reklama
Do góry