reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hej Brzucholki! Jestem załamana roszmiarem stanika...z miseczki B mam E normalnie rozmiar namioty..."trudno, co zrobić
Doris...witaj w klubie tych co źle śpią...u mnie jak nie zgaga to ból pachwin i przwrócenie z boku na bok graniczy z cudem no i sikanie coraz częstsze

Misialina...widzę że rozrost biustu :-) taki jak u mnie...a w zeszłym tygodniu wydawało mi się jeszcze, że mam D...niestety NIE, mam E !

A z tym spaniem to mnie pocieszyłyście, bo myślałam, że tylko ja mam takie problemy z przekładaniem się z boku na bok...mój dziadek który ma 93 lata sprawniej się przekręca niż ja :-)

A ja jak miałam super humor, pełno siły tak po upieczeniu szarlotki spojrzałam w lustro no i co dużo mówic... znów popadłam w depresję.... MOJE UDA !! ja pierdziu !! Jedno w obwodzie ma chyba z kilometr !! Już nie mówię o tym jak wyglądają jak usiąde... Musze se jakieś sukmany kupic, bo już chyba nie mogę w leginsach chodzic z takimi gabarytami ! Po prostu siedziałam i ryczałam z pół godziny nad swym marnym wyglądem, tym w ogóle się załamałam jak była u mnie moja siotra KTÓRA JEST MODELKĄ, wysoka zgrabna ładna AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... a ja w dresie nieuczesana z UDAMI kosmitami buuuuuu.... Więc znów będę miała chyba cichy tydzień... bo mi te depresje szybko nie mijają.. :(

Doggi, ja wczoraj też miałam kryzys jak się zważylam!!!! I ryczałam pół godziny...ale dziś mi przeszło, tylko na wizycie, którą mam 7.04 znów mnie gin zdołuje :-( i nie będzie zadowolony

Traschka...znów wzorowy post!!!!! szacun dla Ciebie...to bardzo miłe, że nie pomijasz nikogo i każdemu coś napiszesz!!!!! Ja większość zapominam

Ja zaraz się kładę i pooglądam Dr House i spać...więc DOBRANOC BRZUCHATKI!

dzisiaj przezylam ciezki szok, pierwszy raz od 5lat rozmawialam z moim ojcem (nie liczac "dzien dobry", "wszysko dobrze" raz na kilka lat). Przelamal sie i wymyslil powod zeby pogadac, nawet sie ciesze.
Moj subny powinien miec wolne, ale bierze udzial w schow gastronomicznym i musi pracowac. W poludnie zjedlismy u Chinczyka i on stwierdzil, ze cos kiepsko wygladam (bladlam i czerwienialam na przemian) i zabral mloda na caly dzien ze soba. Moglam wiec troche odpoczac. Ale teraz juz jestem naprawde zmeczona,
Milych snow mamuski!

Ivonka, Kuma życzę wielkie remontowe powodzenia!!! Mnie też to wszystko niedługo czeka, ale warto przecież :)

Misialinko
i jak doczekałaś się szafowych k....?

Doggi
żadnych depresji!!! Co to w ogóle za błahy ciążowy powód ma być - jakieś odbicie w lustrze, pewnie masz coś nieteges z tym lustrem?!? Nawet na hormony nie masz co tego zwalać ;) trzymaj się dzielnie!

traschka cieszę się, że Ci się lekcje udały :) to superowe uczucie jak się wie, że dzieciaki są zachwycone nauką! a w jakim wieku masz te maluchy? ja najmłodsze jakie uczyłam miały jakieś 5-6 i doświadczenie...bezcenne!
a co do mojego powrotu to nie mogę się doczekać :) przeraża mnie to wszystko organizacyjnie, wizja mieszkania z rodzicami (zanim nie wyremontujemy naszego gniazdka), rozstanie teraz z mężulem na ponad miesiąc (musi tu nas przeprowadzić do końca) ale wizja na moje kochane podlasie, prawdziwe lato bez angielskich ulew i rodzina blisko :) warto!

ironia gratulacje, duży ten Twój Beniu :) super!

agatkaT
to Ty nie bierzesz żadnych witaminek? Mam nadzieję, że 'morfina' dobrze wyjdzie :)

Anapi
no to super, że pogadałaś z ojcem, mam nadzieję, że to początek dobrego odnowienia kontaktów :) no i super, że mogłas troszkę odpocząć...

kasiawilde moje najmłodsze maluchy mają 3 latka. Ogólnie najbardziej lubię zaczynać naukę z dziećmi 3-5 lat. Ale uczę też starszych, kilku gimnazjalistów też mam choć to oczywiście zupełnie inny wymiar nauczania:)
ogromnie się cieszę, że wracacie do swojego miejsca na ziemi:)

Ostatnia edycja:
o ja nie mogę traschka jakie Ty maluszki uczysz! świetnie :) wierzę, że to największe wyzwanie ale też ogrooooomna satysfakcja! a co do starszaków... to ja pamiętam jak na prywatnych lekcjach miałam czasem 'super' licealistów i poważnie miałam wizje wbijania im ołówka w gardło, jak mi perfidnie ziewali po kilkanaście razy! I dalej myślę, że AŻ tak nudna nie jestem!

reklama
dziendoberek....
eehhh no i mlody krtan ma zawalona.... aja kby inaczej :-(
ale wyprosilam by nie dawala antybiotyku bo ile mozna... wiec staramy sie puki co walczyc syropkami. Moze sie uda :sorry2: no licze na to... szkoda mi malego.

pogoda sliczna sie zapowiada... co macie w planach, ja chyba nic :sorry2:

Do góry