reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
laski, ja się zbieram na spotkanie ze znajomymi - trzeba korzystać, bo później cienko będzie, żadnych dziadków na miejscu nie mamy...katar jeszcze mnie męczy ale wychodzę z siebie 4-ty dzień w domu siedząc, muszę się wyrwać!!!miłego wieczorku Wam życzę i do jutra.
Ja oczywiście kierowca, a jakże!!!
Zobaczymy jak mój mąż od kwietnia zniesie bycie mormonem - i to 2 m-ce:-)

Kuma powinni ci spokojnie wyrwać tego zęba w ciąży. Jeśli nie masz jakiś konkretnych przeciwskazań to możesz mieć normalne znieczulenie przecież. Dobrze, że już lepiej. Ból zęba to ponoć jeden z najgorszych rodzajów bólu... obok porodowych oczywiście:)

mamusia czerwcowa a jak wypadły badania na gruźlicę u męża? Wszystko ok?

Anapi ja kocham zmianę czasu na letni! Rano i tak śpię, a za to wieczorem jest tak cudownie. Godzina 19 i wciąż jasno:)

Doggi zginiesz za to wspomnienie lodów z Macka! Mój M. mnie zamorduje jak mu każę za chwilę się ubierać!!!!

Ironia okien myć nie wolno, bo chodzi o podnoszenie rąk do góry. Jak siedziałaś przy tym na progu to pewnie się zbytnio nie przemęczyłaś:) Podnoszenie rąk do góry powoduje skurcze. Ja to czuję jak podkładam ręce pod głowę w nocy, od razu mi się brzuch napina.

Iza ale super, że mama tak pomaga! Moja też oferowała mi sprzątanie mieszkania ale było mi glupio pokazać jej jaki mam syf w szafkach eheh:) Gratuluję rocznicy! Torcik wygląda super:) I zdrówka dla ciebie!

Cinamon biedny Jaś, znowu chory:( Dużo zdrówka dla was!

mrsmoon bavaria jest znakomita! Mój M. kupuje zgrzewkami w Realu:) Ja bardzo lubię piwo i dla mnie 0,0 jest wielkim zaskoczeniem, że smakuje tak dobrze.

Doris ja też ciągle śpiąca jestem. NIestety nie mam szans na drzemkę w ciągu dnia, bo kryzys przychodzi kiedy jestem w pracy w jak wracam to już mi się nie chce spać:( I w nocy mam podobnie - nie mogę się przewrócić na drugą stronę, muszę się łapać ręką za stół i podciągać.

kasiawilde i jak nastroje przed powrotem do kraju? Cieszysz się? I gdzie mieszkasz w PL? Trzymam kciuki za sprawną wyprowadzkę:)

justynka też powinnam auto wysprzątać ale czekam na jakiś piękny weekend żeby zrobić to w ogrodzie u teściów. No i M. musi z oponami podjechać do warsztatu.

Zołza mam tak samo z tym alkoholem! Mogę w ogóle nie pić i się świetnie bawić ale piwo lubię, zwłaszcza gdy jest ciepło. I to dla mnie bez różnicy czy jet normalne czy bezalkoholowe, smakuje bardzo dobrze:) Tyle, że mi w ciąży ochota nie przeszła...

agatka fajnego masz tego męża. Mój przed ciążą jak prosiłam o masaż to zawsze ściemniał, że jutro. A w ciąży gdzieć przeczytał, że masaże niewskazane i teraz się tym broni. A ja ledwo chodzę:(

mysia odpoczywaj odpoczywaj kochana!

Ivonka nadrabiać wszyatkiego nie musisz tylko odwiedzaj nas częściej:)

Misialina znam ten ból biustowy... cóż poradzić, za 4 miesiące będzie lepiej:)

saffi ja też odczuwam tą zmianę czasu, zwykle zajmuje mi to kilka aby się przestawić. Ale wolę jak jest dłużej jasno.

Doggi nie czas teraz na takie depresje! Teraz jemy szarlotki, lody i bułeczki:)

traschka ja twierdzę jak na razie, że ból ten jest najgorszy obok bólu przy refluksie ale niedługo będzie okazja się przekonać ;-)
ja konsultowałam to z moją gin. i ona nie była zachwycona pomysłem wyrwania tego zęba ze względu na skurcze, które mam od 3 miesiąca. A jak już nic nie pomoże to wyrwać i od razu ze spakowana torbą jechać na patologię ciąży , ale idę w środę po L4 więc wypytam się o wszystko.

traschka - teraz napewno będe bo M wraca do pracy:)))

Ja tez uwielbiam tą zmianę czasu, powinni tak zostawić, jakoś w Rosji mogą ;))
Uwielbiam to słoneczko, a najbliższa pogoda zapowiada się rewelacyjnie w czw-sob nawet do 19 stopni. Kocham wiosnę!:-)

hej hej wróciłam :) młody waży ponad 1800 :) wiec dużo i silny chłop ale to dobrze, bo ginekolog ciagle chce mnie połozyc do szpitala przez to ciśnienie i płytki krwi... :( ale się nie daje :-) i grzecznie mierze ciśnienie 4 razy dziennie :-)

A ja się kładę... Masakra, jaka ostatnio senna i zmęczona jestem! Chyba musze Ginkowi o tym powiedzieć... Może brak mi witamin czy cuś. W każdym razie w poniedziałek idę morfinę zbadać... może tam coś wyjdzie- myślcie że to wina anemii?

Miłego wieczorku i słodkich snów (bez bólu pleców i mocnych kopów) ;-)

traschka - teraz napewno będe bo M wraca do pracy:)))

Ja tez uwielbiam tą zmianę czasu, powinni tak zostawić, jakoś w Rosji mogą ;))
Uwielbiam to słoneczko, a najbliższa pogoda zapowiada się rewelacyjnie w czw-sob nawet do 19 stopni. Kocham wiosnę!:-)

Mi mamiszka mówiła, że na południu w weekend ma dochodzic nawet do 22 stopni !! miauuuu ;)

reklama
A ja się kładę... Masakra, jaka ostatnio senna i zmęczona jestem! Chyba musze Ginkowi o tym powiedzieć... Może brak mi witamin czy cuś. W każdym razie w poniedziałek idę morfinę zbadać... może tam coś wyjdzie- myślcie że to wina anemii?

Miłego wieczorku i słodkich snów (bez bólu pleców i mocnych kopów) ;-)

Zmęczenie to na pewno anemia ! JEżeli ją masz ;) mi teściowa (internistka) mówiła, że jak jestem zmęczona mam po prostu spac, nawet drzemka 15 minut, bo w 3cim trymestrze własnie sennosc powraca i to jest ostatnia szansa dla nas zeby sie dobrze wyspac przed przyjsciem maluszka :)

Do góry