reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Cześć brzuszki, dawno mnie nie było i chyba nie nadrobię wszystkiego :-(.
M jest na urlopie i pochłonęły nas porządki, kończenie pokoika, łazienki itp. wieczorami juz nie miałam ochoty włączyć kompa.
W odpowiednim wątku opisałam moją wizytę dzisiejszą na USG bo miałam lekkiego stresa ale wyszło wszystko w porządku:-)

Witam również nowe koleżanki które dołączyły do nas.

Idę czytać co tam u was :-)

reklama
Hej Brzucholki! Jestem załamana roszmiarem stanika...z miseczki B mam E normalnie rozmiar namioty..."trudno, co zrobić"...w domu sajgon, mąż robi szafę, tylko czekam kiedy pierwsza k......wa poleci :)
Iza...tęskniłam za Tobą

Doris...witaj w klubie tych co źle śpią...u mnie jak nie zgaga to ból pachwin i przwrócenie z boku na bok graniczy z cudem no i sikanie coraz częstsze

Ironia...kciuki za wizytę&&&&

Cinamonku....zdrówka dla synusia

Agatka...przesyłam troche pozytywnych flidków....fruuu...na poprawę humoru

A ja bym się napiła Balantines'a z coca colą aż mnie skręca jak sobie pomyślę

mamusiu to szukanie i wybieranie jest na maksa męczące!! ja tylko szukam działów gdzie można usiąść, ostatnio to chciałam usiąść na kibelku co stał na ekspozycji tak już byłam zmęczona;-) a co do ząbka to dentyści boją się brać odpowiedzialność w takich sytuacjach, bo nie mogą podać zwykłego znieczulenia, a bez zdjęcia też nie chcą wyrywać bo nie można robić rtg w ciąży, ale dostałam antybiotyk, który całe szczęście zadziałał. Muszę być dobrej myśli :)

misialina nadrabiam w miarę możliwości ale idzie mi jak krew z nosa;-)
dziękuję Wam za miłe słowa:-)

Misialina takie namiociki... no to jest się do czego przytulić ;-) mój M. właśnie pojechał na nowe mieszkanko łatać dziury, które przypadkiem zrobił w niedzielę kiedy to zabrał się za wstępny remont, łacina pewnie ostro leciała:-)

Witajcie Czerwcóweczki wieczorową porą. Wpadłam na chwilkę Was poczytać. Przez tą zmianę czasu padam dzisiaj ze zmęczenia, normalnie godzinę wcześniej musiałam wstać do pracy. Dzieciaczki w pracy też mi dziś nie dopisały, mialam w grupie tylko jedną dziewczynkę, normalnie mam czworo dzieci. Nudy jak ch...a przez to, przynajmniej dokumentację przed zwolnieniem uzupełniłam już na wyrost, dyrekcja nie będzie mogła się do mnie przyczepić;-)
pozdrawiam Was gorąco i leczę poczytać.

A ja jak miałam super humor, pełno siły tak po upieczeniu szarlotki spojrzałam w lustro no i co dużo mówic... znów popadłam w depresję.... MOJE UDA !! ja pierdziu !! Jedno w obwodzie ma chyba z kilometr !! Już nie mówię o tym jak wyglądają jak usiąde... Musze se jakieś sukmany kupic, bo już chyba nie mogę w leginsach chodzic z takimi gabarytami ! Po prostu siedziałam i ryczałam z pół godziny nad swym marnym wyglądem, tym w ogóle się załamałam jak była u mnie moja siotra KTÓRA JEST MODELKĄ, wysoka zgrabna ładna AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... a ja w dresie nieuczesana z UDAMI kosmitami buuuuuu.... Więc znów będę miała chyba cichy tydzień... bo mi te depresje szybko nie mijają.. :(

nooo.... to narobiłam sobie zaległości. Od rana nie zaglądałam na ten wątek.

Ale jestem z siebie dumna, pracowałam dzisiaj 3 godziny nad fajną grą planszową dla maluszków na lekcję i było super! Nawet ta jedna łobuziara była zachwycona i wszystko pięknie wykonała! A jakie skupienie na twarzy hehe:))

Dobra, lecę nadrabiać.

reklama
Doggi, nie przesadzaj z tym załamywaniem się! Co my zrobimy tu bez Twoich pozytywnych i wesołych komentarzy? No nie bądź egoistką...
Co do ud, kochana, gdybym ja się zaczęła porównywać z moimi siostrami, które modelka mi nie są, ale cholernie zgrabne z nich laski, też bym mogła się załamać! No i ten tyłek... ! Ale przecież my tak chwilowo i się później migiem ogarniemy! Zobaczysz! Tak więc głowa do góry i proszę mi się tutaj nie depresić! :* :-)

Do góry