reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dzień dobry Larvuniu, cześć Brzuchatki!

Ale się wcurviłam - wcięło mi posta, zanim zdążyłam go skopiować :/ Wybaczcie więc, że nie odpiszę tak szeroko, jak zamierzałam...

Ironia, gratuluję synusia dorodnego!

Doris, spryciuśnego dziadka masz ;-)

Doggi, częściej poproszę takie informacje jak ta o 22 stopniach :-D

AgatkaT, wykorzystuj tę senność na zregenerowanie sił! Póki możesz ;-)

reklama
Cześć:)
Słaba noc za mną:( ale dzień mam nadzieję będzie lepszy:)
Miłego dnia, lecę Was czytać!
PS. Larvuniu - zdrówka dla Marcelka!

Witam brzuszki te które wstały i te które jeszcze smacznie lulają.

u mnie zapowiada się piękny dzień chyba jak w większości miejsc w Polsce :) , noc minęła mi bardzo dobrze w przeciwieństwie do wczorajszej gdzie przez pół nocy nie mogłam spać.

Teraz zbieram się na śniadanko : sałatka meksykańska -coś mam na ostre smaki, śledzie już na mnie czekają w lodówce - a podobno ma być córka ;-)

czesc kotki:) no faktycznie slonce piekne, wiec mam energie zeby dom porzadkowac, robie to oczywiscie jak zolw ale w sumie gdzie mi sie spieszy......:) zyje piatkiem bo bede miala usg:) coc moj maly jakos leniwie sie rusza, co mnie jakos niepokoi,ale moze juz ma malo miejsca???

czesc mamuski
wróciłam po weekendzie i pewnie nie nadrobie 4 dni, najlepsz byłoby jakies streszczenie wiadomosci:-).
Pogoda piekna, prania mam mase, a ledwo kuśtykam. Cos mi wlazło w stope i strasznie ciagnie i boli, ze chodzic nie moge:baffled:

Witajcie porannie!
słoneczko przecudowne! Śniadanko zjedzone, czas zrobić jakieś bułeczko/babeczki.. ;) nabrałam smaka wczoraj.
M mi zabrał samochód, więc nie mogę pojechać na bazar, wiec zleciłam mu oooooooooooogromne zakupy ;-) zobaczymy co kupi ;-)

dziewczyny, sinupret mogę brać w ciąży? bo mam nos zawalony i nie mogę zdmuchać, bo gęste strasznie te gluty są...

ja też mam zatkany toptalnie nos.. help.
pomógł mi Nasivin 0,2 - taki dla dzieci - lekarka powiedziała, że to bez problemu teraz mogę brać.
no i wypisała mi receptę na Bioparox (ma nawet na ulotce, ze może to brać kobieta w ciąży! ) - ale to na receptę - i to mi pomogło najlepiej :)

A ja jak miałam super humor, pełno siły tak po upieczeniu szarlotki spojrzałam w lustro no i co dużo mówic... znów popadłam w depresję.... MOJE UDA !! ja pierdziu !! Jedno w obwodzie ma chyba z kilometr !! Już nie mówię o tym jak wyglądają jak usiąde... Musze se jakieś sukmany kupic, bo już chyba nie mogę w leginsach chodzic z takimi gabarytami ! Po prostu siedziałam i ryczałam z pół godziny nad swym marnym wyglądem, tym w ogóle się załamałam jak była u mnie moja siotra KTÓRA JEST MODELKĄ, wysoka zgrabna ładna AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... a ja w dresie nieuczesana z UDAMI kosmitami buuuuuu.... Więc znów będę miała chyba cichy tydzień... bo mi te depresje szybko nie mijają.. :(

Doggi.. luuuzik. pewnie masz to co ja - czyli puchniesz i masz duużo wody w organiźmie - samo zejdzie po porodzie.

czesc mamuski
wróciłam po weekendzie i pewnie nie nadrobie 4 dni, najlepsz byłoby jakies streszczenie wiadomosci:-).
Pogoda piekna, prania mam mase, a ledwo kuśtykam. Cos mi wlazło w stope i strasznie ciagnie i boli, ze chodzic nie moge:baffled:
:( trzymaj się
mi też by się przydały streszczenia..

DOBREGO DNIA!!!!!

dzień dobry :)

i ja się dołączam do klubu niewyspanych !! no i moj M też, bo jak nie ja stękam i kwicze przy przewracaciu się to go młody kopie w biodro :) mam taki twardsy brzuch od 3 dni że nie mogę usiąść nawet :( a wczoraj w nocy miałam prawdziwy skurcz błe.... i nie zasnelam już bo balam się, że się powtórzy :-(

Trasia
- spoko gin wie że nie leże hehe mówiłam jej że trudno mi tak leżeć plackiem i nic nie robić, ale mam się oszczędzać bo inaczej szpital :( a ja tak nie chce,...no bo jak tam będę pracować?

reklama
Do góry