Sunię mam "Z Śnieżnej Doliny", a psa z "Sunkan Wakan"Z jakiej hodowli pochodzą?
[/COLOR][/I]
reklama
zebrra
Potrójna mama :)
W lipcu na wystawie w W-wie widziałam psiaka "z śnieżnej doliny"
, drugiej hodowli nie kojarzę...
Mój shih jest z "Pumilo"..
Mój shih jest z "Pumilo"..
Dzastina222
Czekam..
witam piątkowo...
Ja mam dziś wizytę o 15:20. Troszkę jestem zestresowana bo to doktor u którego jeszcze nie byłam. Nie zdecydowałam sie jeszcze na lekarza prowadzącego ciąże i szukam odpowiedniego. ten do którego idę ma bardzo dobrą opinie i dziewczyny go chwalą... tylko jestem troszę zakłopotana bo dotychczasowy mój lekarz ginekolog jest po 50-tce a ten ma 30 pare lat... i chyba się wstydzę
on jest w wieku mojego mężą!!! Tłumaczę sobie że to tylko lekarz.. ale mimo to jakaś jestem skrępowana
A no i za wiztę z badaniem płacę 100 zł. Więc Zebra 130 zł za samo usg to bardzo dużo tym bardziej tak jak piszesz.. na tym etapie ciązy nie ma nic aż tak szczególnego żeby zobaczyć..ew zmierzyć i zobaczyć serduszko
ja jestem ogromnie ciekawa czy jest ten drugi bliźniak... głupio to brzmi " drugi bliźniak" ale podchodzę do tego z strasznym dystansem... co ma być to będzie. Jak się nie wchłonoł a się rozwija będę mega mega szczęsliwa... narazie po cichu zaciskam kciuki aby było wszystko ok
odezwę się po wizycie. Miłego popołudnia dziewczyny
Ja mam dziś wizytę o 15:20. Troszkę jestem zestresowana bo to doktor u którego jeszcze nie byłam. Nie zdecydowałam sie jeszcze na lekarza prowadzącego ciąże i szukam odpowiedniego. ten do którego idę ma bardzo dobrą opinie i dziewczyny go chwalą... tylko jestem troszę zakłopotana bo dotychczasowy mój lekarz ginekolog jest po 50-tce a ten ma 30 pare lat... i chyba się wstydzę
Trzymam kciuki i na wieści po wizycie. Bardzo jestem ciekawa, jak maluszki Ci się rozwijająI ja jestem ogromnie ciekawa czy jest ten drugi bliźniak... głupio to brzmi " drugi bliźniak" ale podchodzę do tego z strasznym dystansem... co ma być to będzie.
Co do młodego lekarza to się nie stresuj - mój jest też młody, po 40, ale kontakt z nim jest super! Wolę takiego niż jakiegoś starego oblesnego dziada ;-)
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Zebra, Izabela - macie racje trzeba myśleć pozytywnie i sie cieszyć - bedzie dobrze!!!
agniesiar
Marzymy o II serduszku
dzastina- nie ma co sie krępować - mój lekarz to bardzo przystojny fajny facet - można sie przyzwyczaić - pamietaj to tylko lekarz - przystojny jak cholera - ale lekarz :-)
zebrra
Potrójna mama :)
Dzastina trzymam kciuki, żeby obu maluszkom pieknie biło serduszko!
Moją poprzednią ciążę prowadziłam równolegle u trzydziestoparoletniego lekarza i pani koło siedemdziesiątki... powiem szczerze, że nie widzę róznicy, oboje zachowywali się profesjonalnie i nie czułam się skrępowana
Moją poprzednią ciążę prowadziłam równolegle u trzydziestoparoletniego lekarza i pani koło siedemdziesiątki... powiem szczerze, że nie widzę róznicy, oboje zachowywali się profesjonalnie i nie czułam się skrępowana
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Zapisałam się, niestety na 29 i 30 nie było już miejsc, a potem niedziela i poniedziałek wolne, więc dopiero 02/11 idę... Zapłacę 130zł za samo USG, bez wizyty lekarskiej, to sporo chyba, co? Ile płacicie za samo USG?
Ja płacę 100 zł za samo Usg. Wizyta kosztuje 80 zł. a Usg 3D 4D jeszcze więcej ale na to mam jeszcze czas!!!
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
witam piątkowo...
Ja mam dziś wizytę o 15:20. Troszkę jestem zestresowana bo to doktor u którego jeszcze nie byłam. Nie zdecydowałam sie jeszcze na lekarza prowadzącego ciąże i szukam odpowiedniego. ten do którego idę ma bardzo dobrą opinie i dziewczyny go chwalą... tylko jestem troszę zakłopotana bo dotychczasowy mój lekarz ginekolog jest po 50-tce a ten ma 30 pare lat... i chyba się wstydzęon jest w wieku mojego mężą!!! Tłumaczę sobie że to tylko lekarz.. ale mimo to jakaś jestem skrępowana
A no i za wiztę z badaniem płacę 100 zł. Więc Zebra 130 zł za samo usg to bardzo dużo tym bardziej tak jak piszesz.. na tym etapie ciązy nie ma nic aż tak szczególnego żeby zobaczyć..ew zmierzyć i zobaczyć serduszko
ja jestem ogromnie ciekawa czy jest ten drugi bliźniak... głupio to brzmi " drugi bliźniak" ale podchodzę do tego z strasznym dystansem... co ma być to będzie. Jak się nie wchłonoł a się rozwija będę mega mega szczęsliwa... narazie po cichu zaciskam kciuki aby było wszystko ok
odezwę się po wizycie. Miłego popołudnia dziewczyny
![]()
Trzymam Kciuki!!!!! Daj znac jak tylko wrócisz!!!!!!
reklama
LauLau
Fanka BB :)
Dzastina, &&& za wizytę !!!
Zebrra, 130 zł to i dużo i mało ... Ty w Wa-wy, a to też nie bez wpływu na stawki ;-)
moja lekarka ma własny gabinet i tam płacę 80 za samą wizytę, 80 za samo USG ... a 100 za wizytę z USG
moim zdaniem bardzo przystępnie 
ale na początku chodziłam do tej samej lekarki w prywatnej przychodni i tam za wizytę kasowali 100 a za usg dodatkową 100 ... mimo, że czasem wszystko razem trwało 10 min ...
koleżanka chodziła do gina który brał za wizytę 150 i za usg dodatkowo też coś koło 150 ... czasami miesięcznie zostawiała u niego prawie 500 zł
Zebrra, 130 zł to i dużo i mało ... Ty w Wa-wy, a to też nie bez wpływu na stawki ;-)
moja lekarka ma własny gabinet i tam płacę 80 za samą wizytę, 80 za samo USG ... a 100 za wizytę z USG

ale na początku chodziłam do tej samej lekarki w prywatnej przychodni i tam za wizytę kasowali 100 a za usg dodatkową 100 ... mimo, że czasem wszystko razem trwało 10 min ...
koleżanka chodziła do gina który brał za wizytę 150 i za usg dodatkowo też coś koło 150 ... czasami miesięcznie zostawiała u niego prawie 500 zł