reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Cześć kochane

Wpadłam żeby się z Wami przywitać i życzyć miłego dnia:*
Będę wieczorkiem bo jadę na ploty do koleżanki a pózniej po synka do przedszkola i do wieczora zleci:*:*
Całuję mocno:)

Aestima ja też dzisiaj rozpoczęłam 31 tc :-):-):-)

reklama
ironia ja nie pomogę bo mnie bolą dla odmiany nogi i.............. pięty Jak ból jest duży poprostu kładę sie z i nogi staram sie wysoko oprzeć.
Co do nacinania krocza to właśnie na tym etapie zakończyłam oglądanie filmu.Bolało mnie krocze i problemy z oddechem też miałam.Taki sekatorek też gdzieś w kuchni mam:tak:

Witam sie

No i piękna pogoda poszła w dal...dzis już szaro i ponuro, ale jakoś mi lepiej z tym, nie wiem czemu...

Mężuś od rana ciężko pracuje, rękawki zakasał i sam zaczął pracować, tyle roboty...no ale i efekty lepsze;-)
Filip już coraz lepiej połowa chrostek już zniknęła, może sie kapać, tak nam pani doktor na kontroli wczoraj powiedziała, a na dwór jak w przyszłym tyg, jak będzie ciepło...uffff..

Ja nie wyspana dzis, bo o 6:30 pobudka, ale przynajmniej już chatkę ogarnęłam, śniadanko zjadłam,z młodym już zaliczyliśmy lepianki z plasteliny, puzzle..

I teraz do was zaglądam..

AgatkaT kurcze to macie pecha z ta umową męża, teraz kiedy kaska wiadomo przydatna, nie wiem jak ci doradzić...moze to i wbrew prawu ale moze powinien mąż skorzystać z propozycji, a szukać coś nowego..tyle, ze jak będzie pracował to trudniej coś szukać

Misialina rany nie starasz, ja jutro wybieram się do IKEA, na zakupki wiosenne trochę, może i coś dla małej kupię...gorzej jak nie dam rady...:-( tylko muszę jeszcze zerknąć w końcu co nada się po Filipie...bo nie wiem co kupować:eek: z z ciuszków to mam maluśko rzeczy i z reszta też średnio...nie mówiąc juz o zakupach dla mnie

Traschka no fajniutki miałaś wieczór, ja z moim T. też chodziłam na takie spacerki w pierwszej ciązy, szczególnie w pierwszej połowie...teraz z dzieckiem i to chorym się nie da..a pospacerowałabym :tak::tak: No i jak fajnie się z prasowaniem uporałaś...hoho..

Aestima Gratki 31 tyg!!! Kciuki za wizytę i udanych polowań..

larvunia to tak jak mój Filip, w domu kilka dni i szaleństwo...rany, ale jeszcze tydzień ma nie chodzić do przedszkola...to już będzie trzeci..i też tak w kratkę chodzi

Doris gratuluje 30 tyg. Fajnie juz macie, u mnie dopiero wczoraj 28 tyd.

tusen ale ceny!!!:szok::szok: matko, toż to jakiś koszmar, lepiej kupić u nas i wysłać...dobrze, ze możesz liczyć na taką pomoc!!!

zolza szybkiego zagojenia oprychy

katamisz to i Tobie 31 tygodnia gratuluje!!

Kochane, witajcie piątkowo. Niestety bierze mnie jakieś choróbsko:-(wczoraj już mnie gardło bolało, w nocy doszedł katar...Ratuję się wit. C, sokiem malinowym, syrop z cebuli już się robi. Ech...myślałam, że przeziębienia mam już za sobą...
W szkole było fajnie, dużo rozmawialiśmy, zadawaliśmy pytania, później było o psychologii ciąży - taki wykład, śmiesznie było, już wiem, dlaczego czasem się zawieszam albo jakieś głupie rzeczy robię - to wina progesteronu, bo otępia a teraz mamy go w nadmiarze...ale po porodzie stan otępienia minie;-)Później mieliśmy ćwiczenia oddechowe i ćwiczenia mięśni Kegla, ale króciutkie, na 3-cich zajęciach będziemy mieć całościowe

mamusia, u nas jest 15h szkoły za free dla posiadających zameldowanie w Warszawie(miasto ma jakiś tam program i kasę wykłada). A Ci niezameldowani płacą chyba 500zł.
agatka straszne mi przykro, że Was tak załatwili - zero szacunku dla człowieka. I ta propozycja pracy na czarno, wstydu nie mają...Musicie sami zadecydować co dalej, czy sobie poradzicie do czasu aż mąż coś innego znajdzie - trzymam kciuki&&&&

Witam Was larvuniu, marta, Aestima (&&&& za wizytę), kati, Doris(pamiętam jak czekałaś na ten 30tc:tak:), Evka, tusen, zolza, Doggi, Misialina i katamisz
Ech, nos mam zatkany, fatalnie, myślałam, że weekend jakoś fajnie spędzimy a zapowiada się tragicznie, pewnie z domu nawet się nie ruszę:-(

i jeszcze z Silvą i mysią się witam:tak:

mi tez cyc urósł waza około 4 kg juz !!! masakra !! i tylko z jednej strony :(

póki co zrobiłam liste rzeczy do szpitala i lecę ogarnąć troszke domek a potem może popracuje...ale dziś mi sięwyjątkowo nie chce :(

Ech dziewczyny, tak Wam współczuję tych boleści wszystkich! Nie mogę pomóc, ale wiedzcie, że łączę się z Wami w cierpieniu.

witajcie,
ja tez chce ten film obejrzeć,macie jeszcze gdzieś tego linka?:tak:
aestima gratulacje kolejnego tygodnia;-)
agatka ja chyba tez na razie proponuję na czarno,a w między czasie niech szuka.zawsze co miesiąc jakis grosz jest.

ja dzis już wtachałam na 4 piętro do ojca jedną torbę rzeczy,a czeka juz druga.potem będzie trzeba to wszystko znosić:shocked2:,ale jak przeprowadzka to trzeba się pomału pakować,bo później nie ogarnę wszystkiego.

Hej brzuszki, witam się weekendowo
Dla tych co narzekają na pogodę, pocieszę Was za tydzień będziecie miały piękne słoneczko:-)
Ironia witam w gronie obolałych kręgosłupów, ja mogę tylko poradzić ciepłą kąpiel i masaż, mi pomagają.

Moją Emila ma biegunkę więc będę Was czytać z doskoku, biedna dupka jej się odparza i nie mogę jej pomóc, od wczoraj tak się męczy :-(

Miłego dnia.....

reklama
No i słonko wyszło, rany...

za to zgaga mnie dopada coraz częsciej, ranyyyyyy...znowu mnie wzięła, a do tego głowa zaczyna bolec, eah...chyba zmykam...poczytam jeszcze zakupowy - ulubiony wątek jako smaczny kąsek na koniec

AAAAA, dziewczyny tyko nie przesadzajcie z tymi gorącymi i bardzo ciepłymi kąpielami, szczególnie teraz...bo to ulge przynosi, ale i może spowodować skurcze porodowe...i przyspieszyć akcje...

Do góry