reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

chrapia jeszcze spiochy jedne, zreszta to juz taki okres ze znowu pewnie wiekszosc bedzie spala.....ja wczoraj siedze na lekcji i czuje ze odplywam.....jak wpadlam do domu to wsunelam pol czekolady i od razu lepiej...... a ja zaraz na miasto wyruszam....moze sobie jakis plaszczyk kupie bo ni bedzie co na siebie zalozyc.....oj bida bida
a mala juz chodzi do przedszkola i o ironio losu...tesknie za nia strasznie, wczoraj wieczorem siedzialam w nia wtulona...ech te dzieciaki nasze a niedlugo trzeb bedzie dwoje tak przytulac:)

reklama
marta moj juz od poniedzialku chodzi do przedszkola, mial jeden dzien kryzysu ze plakal a tak to super si ebawi w przedszkolu i zadowolony... Gorzej ze mna hehe jak widze i z Toba gorzej rozlake przezywamy ;-) To normalne... Ale ciesze sie ze chodzi do przedszkola, bo w domu taki wyciszony w tedy jest i spokojny, w przedszkolu zawsze sie wyszaleje ;-) Bo jak nie chodzil to dom roznosil hehehe.. no i mamy maly sukces ale ciiiiii pochwale sie po cichu , juz 2 tydz bez chorby!!!!
Mi tez lekka kurteczka lub cos podobnego by sie na wiosne przydalo, ale spasuje, kupie po porodzie cos.. teraz mi sie nie oplaca...

Aestima udanych zakupow! No i najwazniejsze WIZYTY U GINKA pozytywnej :tak:

Witajcie porannie
Lady zgaga poszła na urlop Gaviscon - działa :-)- tylko smakuje obrzydliwie
Ale znów nad ranem miałam skurcze w łydkach - masakra, jakoś przeżyłam.

No ale dość narzekania, zaraz sie pomału bedę zbierać bo jade bratu sprawe załatwić a potem wpadne na zakupy zobaczyć może coś fajnego mi sie przywinie :biggrin2:
ale dziś od rana miło i słonecznie

Larvunia, marta
witajcie :biggrin2:
Aestima kciuki za wizytę:biggrin2: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no lavunia do przedszkole to dla mojej tez prawdziwy raj, jak widze jaka chodzi rozpromieniona to mi sie geba usmiecha, i ma duzo kolezanek i w ogole super....no ja jade do takiego fajnego ciucha, tam kupilam w tamtym roku taki super plaszczyk( no ale teraz wiadomo za maly), na nowy mnie nie stac:no: jak sie cos trafi to kupie , no i jade prawko odebrac bo juz prawie 6 lat od slubu a mi sie nie zebralo go wymienic hijij no i wiadomo kupie cos malego hehheeh

Witajcie ranne ptaszki!
Aestima...kciuki za wizytę i udanych zakupów!!!!
Larvunia - Twój synuś chyba długo nie był w przedszkolu, cieszył się???
Kati, Marta...witajcie!!!
Reszta Brzuchatek pewnie śpi!!!
A ja rozpoczęłam 30tc!!!!!

Doris tjaaaa on w kratke bidulek chodzi do przedszkola. Teraz 3 tyg go nie bylo. Do tej pory bylo, ze bywal 3-5 dni w przedszkolu a pozniej 2 tyg w domu :sorry:

marta szok, heheh ja tez jeszcze prawka nie zmienilam... a po slubie 4 lata juz ;-) i raz mandat nawet za to dostalam i dalej mi nie podrodze wymienic :sorry:

kati hej hej

I ja się przywitam:-)

Doris gratuluje teraz to już z górki:-)
Ja wczoraj miałąm kryzys,tak mnie nogi i pięty bolały że szok.Popłakałam się a jeszcze tak daleko.

Aestima
udanych zakupów i wizyty,
Też bym polatała po sklepach,nawet mąż mnie namawia na wyjazd do szwecji przed porodem na zakupy.Jeździmy tak dwa razy do roku po mięso i różną spożywkę bo jest taniej,ale nie wiem jak to będzie nogi odmawiaja mi posłuszeństwa.Z drugiej strony jak patrze na ceny tutaj taki drobnostek dla dzieci np.termometr do mierzenia wody w wanience jedyne 800kr(400zł):szok::szok::szok:to wiem że w szwecji kupie go za połowę.Buteleczka mała 50 spirytusu do pępuszka 180kr(90zł)Ja nie wiem skąd oni biorą te ceny.

juz 2 tydz bez chorby!!!!
Larvunia tfu tfu wypluć i zakopać

reklama
Witajcie :-)

Martuś, dzięki za przekazanie wiadomości :*

Myślałam, że dłużej będzie problem, ale mam męża myślącego - przełożył moją kartę do swojego modemu - i działa :-) Co ja bym bez niego zrobiła :-p

mrsmoon no właśnie jestem ciekawa ile z nas chodzi na szkołę rodzenia (same i ze swoimi mężczyznami), u mnie kolejny nabór jest po 15 kwietnia (w Tczewie), więc będę zupełnie na świeżo :-) i 10h kosztuje- jak bym szla sama to 120zł a jak z moim M to 180zł, a jak u Was finansowo to wychodzi?

My wczoraj byliśmy na pierwszych zajęciach w przyszpitalnej szkole rodzenia. Zameldowana jestem w stolicy, więc miasto za mnie płaci, ale kobitki bez meldunku płacą 400zł za całość. Mamy 2h co czwartek i w 2 piątki.

Ironia, nie oglądaj takich filmików, jak się potem boisz - mnie też przeraził, obrzydliwie to wygląda - na cholerę się denerwować? Nie będę już sobie tym głowy zawracać, zwłaszcza że jestem na etapie nastawiania się psychicznego na poród sn.

A mi skwara wyskoczyła - znaczy opryszczka. Wczoraj wieczorem poczułam, zakleiłam plasterkiem compeed - mam nadzieję, że zniknie niebawem.

Do góry