reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

tusen aż mi szczena opadła :szok: a nie lepiej aby ktoś ci te rzeczy kupił w polsce i przesłał kurierem na pewno by było taniej. Jak będę miała kase (czytaj po wypłacie) to moge ci coś przesłać

reklama
A mi skwara wyskoczyła - znaczy opryszczka. Wczoraj wieczorem poczułam, zakleiłam plasterkiem compeed - mam nadzieję, że zniknie niebawem.

[/COLOR]

boś całowała się na mrozie:no:;-)

tusen aż mi szczena opadła :szok: a nie lepiej aby ktoś ci te rzeczy kupił w polsce i przesłał kurierem na pewno by było taniej. Jak będę miała kase (czytaj po wypłacie) to moge ci coś przesłać

Dzieki za dobre chęci,myślałam o tym muszę tylko jeszcze pochodzić i znaleśc wszystko co opłacałoby sie przesłać w tekiej paczce a własnie problem z nogami.Siostra męża też zaoferowała sie w razie czego do przygotowania takiej paczki.

Czesc dziewczyny.

Witam się porannie :) dziś już nie ma tak pięknej pogody jak wczoraj, że aż chciało się latac po dworze :( Dziś raczej szaro, ale może koło południa przetrze się pogódka :)

Wczoraj byłam tak padnięta po dwóch dniach biegania po badaniach, że około tak chyba o 21 już mnie nie było... KNOCK OUT ;) i tal mi się dobrze spało jak nigdy !! :) I po takiej ładnie przespanej nocce wstałam dziś tak sama z siebie o 7.30 :) Aż nie wierzę, że tak dobrze spałam, dawno tego nie doświadczyłam :)

Miłego dnia drogie damy, życzę Wam :)

Lavrunia i marta super że dzieci w przedszkolu :) Ja zawsze uważałam, że dzieciszki muszą przebywac z rówieśnikami i się wyszalec :) Dla mam to trudna chwila wyslac dziecko do przedszkola, ale weźcie przykład z dzieci, one się szybko przeprogramowały na tryb przedszkolny :)

Cześć wszystki Brzuszkom!!!
U mnie też noc przespana...Gaviscon jest więc jest dobrze...właśnie zjadłam grzaneczki z dżemem brzoskwiniowym....i chyba sobie jeszcze dorobie...już zjadłam cztery...a co mi tam
Zołza...nie całuj się na wietrze ;)
Larvunia...fajnie że Marcelek już do przedszkola wędruje...Ty troszkę odpoczniesz
Aestima...3mam tradycyjnie kciuki
Traschka...ale mi smaka narobiłaś tą pizzą...ja KOCHAM Pizzę
Marta...Ty tez odpoczywaj póki córeczka w przedszkolu :)

aestima - dla mnie i tak troszke za duzo hehe :) nasza jest ujastkowa ale ja chodze na prywatne zajecia :) fajnie bo mozna poznać położne :-)

zołza- hehe gdybym tylko wiedziała to przed oglądnięciem filmiku hehe....mówie ci w takim szoku byłam że przestalam oddychać na moment hehe .... ja nie wiem mojego M to tak nie rusza...ale jak ja zobaczyłam jak rozcinają krocze to mało nie zemdlałam !!:szok: mama tak kroi szynke :szok: ale z drugiej strony tak czy siak nie bedziemy widziec jak to wygląda na dole więc...loooz..... mam nadzieje haha :-)

mnie tak kręgosłup boli że normalnie nie mogę spać :( i wyje z bólu...wszystko od piersi :( M ułozył mi rogala pod plecami i na karczek i troche pomogło....ma ktoś takie bóle?

Misia, już nie będę! ...do następnego razu ;-)

Ironia, twardziel z Twojego M :-p No wiem, teraz już po ptokach, tylko nie oglądaj więcej ;-) No i właśnie dobrze, że nie będziemy tego widziały... I ze względu na to wszystko, ustaliliśmy jednogłośnie z moim K., że wyjdzie na ostatni etap porodu.

reklama
ironia ja w tej ciąży chyba wszystko mam, plecki tez tak napieprzają, że czasem nie śpie ale u mnie głównie w części piersiowej bo mi cyc tak urósł, że kręgosłup nie ogarnął tematu, ale nie zmeinia to faktu, że bóle są strasznie męczące... ale na szczescie nie za często boli.... ale jak boli polecam termofor z gorącą wodą, albo masażer... mi mama dała taki wielki badyl, zakończony różnymi wypustkami i to całe wibruje tak moooocno i jak przyłoże w bolące miejsca ulga niesłychana !! Tylko ze to na mięsnie działa, bo u mnie własnie ból mięśni taki jest bo są za słabe na górze pleców, żeby udźwigac ten towar co z przodu wyskoczył... Ahaaa i GORĄCA KĄPIEL !!

Do góry