reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dziś planuję też posegregować i policzyć ubrankja dla Julci...wreszcie mam skończoną mega szafę u Dominiki w pokoju więc jest gdzie układać ubrania.
Życzę wszystkim Miłego i Słonecznego Dnia!!!!

Ohh zazdroszczę Ci że możesz już układać ubranka.....ja niestety muszę poczekać.

Misialina pochwalę się napewno.

justynka ja też się szybko męczę,wczoraj musiałam co prawda podejść troche pod górę myślałam że płuca wyzionę .

reklama
Witam słonecznie z Poznania :)

Dawno mnie nie było bo się niestety słabo czułam, brzuszek bolał, plecy napier***** i poza tym chroniczna opuchlizna całej mnie :/ więc się człowieczkowi nie chce nic :/

Postaram się teraz nadrobic zaległości w lekturze forumowej :)

Miłego dnia :)

u nas dzis słonecznie. wyprałam reczniki i wywiesiłam w ogródku, lubie zapach prania suszonego na powietrzu:tak:

Dzień dobry!
Zajrzałam tu po 7 rano, wydawało mi się że jestem wyspana, ale jednak nie byłam:) Przyłożyłam tylko na chwilkę głowę do poduszki i spałam aż do teraz! Idę dziś do ginka, pewnie załamie ręce jak mnie znowu zobaczy chorą:(
Jak na pierwszy dzień wiosny całkiem dziś słonecznie.

Misialinko dobrze, że Malwinka się obudziła. Ale te nasze dzieci dają nam popalić i to już teraz...

zołza u ciebie dzień fajtłapy to jak u mnie codzienność. Mi wszystko ostatnio leci z rąk, szklanki potłuczone, komórka zarysowana, ogólnie masakra.

aaga lekarze tacy mądrzy, będą opieprzać ale jakoś sami nic nie mówią. To chyba wiadomo, że człowiek sam zaczyna szukać informacji. Choć wiadomo, że lekarz miał rację z tym netem to jednak uważam, że mógł wcześniej powiedzieć konkretniej co myśli.

Witajcie brzuszki. Wstałam dziś bardzo wcześnie żeby się z mężem pożegnać i zrobić mu kawusię na drogę, a potem już spać nie mogłam, w nocy też się budziłam tak mnie Anulka kopała.
Troszeczkę mi smutno bo M wyjechał jak zawsze. Poniedziałki najgorsze , bo po wspólnym weekendzie zostaję sama . Posprzątałam już, powiesiłam firanki u Jasia i zastanawiam się co tu jeszcze zrobić.Fajnie że mam Was :)

Lecę poczytać co robiłyście przez weekend

Doggi zdrówka - wytrzymasz na pewno :-):biggrin2::biggrin2:
Traschka zdrówka dla Ciebie i kciuki za wizytę &&&&&&&&&&& :biggrin2:
Cinamon nie smuć sie przecież masz nas :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

lecę ogarnąć kuchnię...

reklama
Witam się po weekendzie:)
U mnie pierwszy dzień wiosny chyba zaspał bo coś pochmurnie.
W weekend byłam na zakupach i normalnie zasłabłam w kolejce:szok: Nie wiem dlaczego tak się stało bo byłam po śniadaniu, gorąco też mi nie było, a jednak prawie zemdlałam.Po powrocie do domu zmierzyłam ciśnienie 110/70 więc w normie.
Resztę weekendu przebimbałam, i tyle u mnie.Idę poczytać co u Was:-)

Do góry