reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

witam wiosennie
Słonko, nie rycz, ja też byłam na konsultacji - to nic nie znaczy! Jest ok. Bądź dobrej myśli, bo denerwujesz dzidziolka swojego! Będzie dobrze, zobaczysz! :happy2:
Byłas na konsultacji w sprawie cytomegalii? Jakie mialas wyniki?

i zjadłam mega porcję, a potem jak się zważyłam to....się załamałam....przytyłam już 15,5 kg a jeszcze 11 tygodni ciąży :-(
Jedz i po prostu nie stawaj na wage. Kochana przy trojce dzieci nawet sie nie obejrzysz jak zzucisz te nadrobione kg z ciazy i jeszcze pewnie pare dodatkowych.

Ja tez wczoraj zaliczyłam lody w Mc z polewa karmelowa- uwieeeelbiam:-)

Zawsze królowała ciepła karmelowa
Jejku nawet mi nie przypominaj bo zachwile chyba do samochodu wskocze i pojade

Zgadzam się z Koleżanką - posiew trzeba zrobić i antybiogram, a nie na ślepo cały czas, bo się wykończyć można...

Witam Was.
Śniło mi się dzisiaj, że urodziłam siłami natury wielką córę - 72cm i się martwiłam,że ciuszki na 62 i 68 się nie przydadzą... No i że mała będzie ubierana w chłopięce ciuszki, bo miał być syn :-p Więc pewnie urodzę ślicznego małego chłopaczka ;-)
Ja tez czasem mam podobne sny. Jak bylam w ciazy z Jula to sniło mi sie ze urodzilam dziecko, ktore juz siedzialo, mialo, zęby i mowilo. Skwitowałam to we snie do kolezanki ktora byla ze mna na porodówce "wiedzialam ze urodze geniusza":-D. Natomiast w tej ciązy, jakos niedawno, snilo mi sie ze uordzilam dzieciaczki, ktore juz raczkowały:-D.

Traschka kurcze współczuje tych choróbsk, moze jak sie cieplej juz zrobi na dobre to bedzie lepiej:tak:.

M. przyznał mi sie w piatek ze zadzwonil do mojego gina odnosnie tych moich nieszczesnych badań, a ten go przede wszystkim opiepszył i mnie dzis tez ma opiepszyc. Kazał wyłaczyc internet, zebysmy juz nic wiecej nie czytali. Chyba jakiegos ptysia kupie zeby mi sie bardzo nie dostało:-D

reklama
Witajcie w przepiękny wiosenny dzień, :-) miałam wczoraj zakręcony dzień a potem trochę poschizowałam bo mały sie mało ruszał, ale on zawsze taki leń weekendowy... stracha mi narobił, jem śniadanko i idę poczytać co sie działo w niedziele u was pa

aleśta się napisały....
u mnie dziś słonecznie,nawet ciepło,więc w południe będzie jeszcze lepiej.
przedszkole mam tylko przejść przez ulicę i ledwo wróciłam do domu.tak się zmachałam,że nie mogłam złapac tchu i myślałam ,że zwymiotuję,a szłam bardzo powoli:szok:,co będzie do czerwca?

wróciły tez bóle głowy....
za to wszystkim koleżankom podoba się wózek i ta cenaaa całe 132,50:-D+śpiworek o wartości 100 zł.ale mi się udało.

musze iść dzisiaj kupić buty dla Antka,100 zł trzeba szykować....

Byłas na konsultacji w sprawie cytomegalii? Jakie mialas wyniki?

Ja tez czasem mam podobne sny. Jak bylam w ciazy z Jula to sniło mi sie ze urodzilam dziecko, ktore juz siedzialo, mialo, zęby i mowilo. Skwitowałam to we snie do kolezanki ktora byla ze mna na porodówce "wiedzialam ze urodze geniusza":-D. Natomiast w tej ciązy, jakos niedawno, snilo mi sie ze uordzilam dzieciaczki, ktore juz raczkowały:-D.

Ja miałam konsultację w sprawie toxo - okazało się, że moja gin. źle zinterpretowała wyniki - dlatego warto się wybrać na konsultację jak najszybciej, żeby oszczędzić sobie nerwów!

A propos Twojego snu i małego geniusza - boskie :-D :-D :-D

przedszkole mam tylko przejść przez ulicę i ledwo wróciłam do domu.tak się zmachałam,że nie mogłam złapac tchu i myślałam ,że zwymiotuję,a szłam bardzo powoli:szok:,co będzie do czerwca?

za to wszystkim koleżankom podoba się wózek i ta cenaaa całe 132,50:-D+śpiworek o wartości 100 zł.ale mi się udało.

Ha ha, cena wyśmienita - gratuluję :-)

A co do zmęczenia - mam podobnie, musimy po prostu przetrwać...

Cześć Brzuchatki W PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY!!!!!
To pora roku w której większość z nas powita dzidziolki swoje, kilka też pewnie już latem.
Piękne sloneczko dziś w Szczecinie i ma być 13 stopni! Wybiorę się potem na mały spacerek, szkoda że sama, bo M do 22 w pracy.
Dziś planuję też posegregować i policzyć ubrankja dla Julci...wreszcie mam skończoną mega szafę u Dominiki w pokoju więc jest gdzie układać ubrania.
Życzę wszystkim Miłego i Słonecznego Dnia!!!!

reklama
Coś czytam, ze wczoraj smyki od Misialiny i Katamisz też takie niemrawe jak mój - po prostu też miały weekend :-)
Marta zdrówka dużo dla Ciebie
Mysia zdrówka dla Twojego Filipka niech go bardzo nie swędzi
Agatka takie skurcze to ponoć norma w takim okresie ciąży, organizm przygotowuje sie do skurczy porodowych
zołza współczuje ci tej akcji rano, ja jestem ogólnie taka niezdara a w ciąży do potęgi :biggrin2:
Aaga widzisz my mówiłyśmy to samo :biggrin2:
Justynka super okazja :biggrin2:
Doris koniecznie wybierz sie na spacer w tak piękna pogodę i nie przepracuj sie :biggrin2:

Do góry