Mam pytanie czy wam jest też tak ciepło, mnie ciągle w nocy śpie z nogami na wierzchu chodzę i otwieram okna i ciągle mi ciepło, a napisze, ze ogólnie zmarzluch jestem, a teraz.... masakra
Ja w dzień otwieram okna w sypialni i u Igora w pokoju - sama siedzę w dużym i muszę mieć czym oddychać:-). Za to mąż jak wraca do domu to narzeka, że jemu zimno, zamyka od razu okna i grzejniki pokręca... Wczoraj mu przygadałam, komu ma być dobrze - jemu bo ciepło, czy mi, żebym nie miała zawrotów głowy...? Piecuch i tyle ;-)
Zebrra - sok z buraków jest dobry również na hemoglobinę. Jak byłam dzieckiem, to mi rodzice bardzo często robili z sokowirówki - blada byłam jak ściana /taka karnacja/ myśleli, że picie soku pomoże :-)
Misialina - dziękuję Kochana :* Wieczorkiem w takim razie łykam dwie tabl :-) A w ogóle to mąż mi kupił jakieś mega opakowanie /2x50tabl/ w dwupaku - jakaś promocja była hehe.
Cinamon - ja mam dzisiaj truskawki, ale rozmrożone. Na pewno nie wyglądają tak jak Twoje... mniam mniam:-). Zamierzam sobie w południe zjeść makaron z truskawkami
Któraś ostatnio pisała, że Zołza z mężem dochodzą do siebie po chorobie. Zapewne jak będzie miała siłę, to do nas napisze.