reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Silva, Misialina, Katamisz, Setana dzięki :)

aaga1407 pisze:
Zebrra moja Jula brała przez jakis czas Xyzal, chyba u nas pomógł. Pisze "chyba" bo w sumie to nie wiadomo od czego kaszlała kilka miesiecy, wg wszelkich badan ktore przeszla wychodzilo ze zdrowa, a suchy kaszel sie utrzymywal. Nagle przeszło.
Dzięki Aaga, po cichu liczyłam na to, ze ktoś zna ten lek i coś napisze :) Dziękuję :)

mrsmoon pisze:
Wiadomo, co z AGATĄ R?
Niestety nie odpowiedziała wczoraj na mojego smsa... Napisałam jeszcze raz..

Witajcie w ponurą tym razem środę - po ostatnich dniach sloneczka, dziś już zimno i pochmurnie; od dluższego czasu budzą nas tuz po 6 cholerne gołębie, które zlatują się chmarami na balkon! Dopiero co wysprzątany!
U nas ludzie montuja sobie takie duze czarne ptaki z plastiku (kruki to maja byc czy gawrony), kosztuja niewiele a ponoc bardzo dobrze odstraszaja golebie. U mnie czesto mewy krzycza, ale do balkonu sie nie zblizaja.
Poza tym wyitam wszystkie! U nas sloneczko swieci, ale zimno jest i pizdzi. Ja w nocy spalam dobrze, ale slubny mi mowil ze jeczalam przy kazdej zmianie pozycji. Bol nie odpuszcza, meczy, denerwuje. Wkurza mnie to ze nie pracujac nie zarabiam, durna robota. We wtorek przylatuje tesciowa ze szwagrem, niestety beda tylko do soboty, no ale zawsze cos pomoga w domu. W czwartek mam wizyte u ginka i poloznej, wreszcie upragnione usg na 30 tydzien.

Witajcie dziewczyny dziś spałam długo bo w nocy mały mnie tak kopał że nie mogłam zasnąć i pierwszy raz mnie obudził w nocy kopniakami... fajnie że aktywny :-) ale to takie frustrujące jak nie można zasnąć

Dzień dobry!
Mój wreszcie zamontował prysznic w domu i dziś mogłam rano testować. Oj cudowna rzecz! Ja wcześniej tylko wanienka...
Widzę, że ciężka noc dla wielu. Ja długo nie mogłam zasnąć, ale jak już zasnęłam to było ok. O kilkukrotnym wstawaniu do toalety nawet nie wspominam, bo do tego już się całkowicie przyzwyczaiłam.

justynka gondole w x-landerach są akurat malutkie. Są gondole w innych wózkach, w których dziecko spokojnie całą zimę przejeździ.

Zebrra antybiotyk skończyłam wczoraj a w domu to ja bym chętnie została, wierz mi. Tylko widzisz, jak nie zrobię zajęć to nie będę miała żadnych pieniędzy i do porodu umrzemy z mężem z głodu. To nie takie proste niestety:(

Misialinko jak dobrze, że leki działają! Ja mam zajęcia z dziećmi indywidualne, wtedy tym bardzej widać te wypieki na twarzy. Niektórzy rodzice są po prostu niereformowalni.

katamisz oczywiście, że dziecko niewinne, że chore! Ja tu winię tylko i wyłącznie rodziców. a antybiotyk to ja właśnie skonczyłam brać z uwagi na infekcję z zeszłego tygodnia:(

dagamit x-lander kłądzie się całkiem na płasko. Między innymi dlatego zrezygnowałam z Mutsy Transoprter, bo tam niby rozłożony wózek miał tak naprawdę konkretnie przechylone oparcie i miałam wrażenie, że dziecko będzie się z tego zsuwać!

Zebrra antybiotyk skończyłam wczoraj a w domu to ja bym chętnie została, wierz mi. Tylko widzisz, jak nie zrobię zajęć to nie będę miała żadnych pieniędzy i do porodu umrzemy z mężem z głodu. To nie takie proste niestety:(
Wiem Kochana, wiem... Niestety sprawy finansowe popychają nas często do decyzji, których normalnie byśmy nie podjęły...

Anapi, dzięki, ja wszystko mam, moze się skuszę :)

Wieści od Agaty:
Wszystko u niej w porządku, skurcze się uspokoiły, macie pozdrowienia.

reklama
ratunku :-:)baffled:
ja z migrena...
rano myslalam ze wykituje, w oku plamek dostalam przez co widocznosc mi ograniczalo... w glowie sie krecic zaczelo, i w dnie oka bol sie zaczynal...wzielam tabletke... paracetamol chyba tylko to mozna mi teraz.... polezalam troche ale zaczelo sie rozkrecac na calego i mnie glowa juz bolala, teraz juz lepiej chyba, moze tabletka zadzialala ale w oku plam juz nie mam na szczescie, bol stlumiony czuje gzies w glowie mi siedzi... ratunku:-(

Do góry