_Angel_
Mama małej stokrotki
no dziewczynki ja też się żegnam i do jutra :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten wózek to tylko przykład Kochana, że nawet nowy mozna znaleźć niedrogo Ale do niego chyba nie pasuje lepszy fotelik...Izabela34 pisze:Zeberko - na pewno zwrócę uwagę na te wózki . A Jaś zawsze był taki chorowity? Igor ma silny organizm, ale widzę nieodpowiedzalność rodziców, którzy przyprowadzają dzieci z katarem i po chwili wszyscy są zakatarzeni. Dobrze, że to niedługo ferie świąteczne, później weekend majowy i poleci z górki.. oby do czerwca... Daj znać jak Olaf z Jasiem wrócą z przychodni. Mam nadzieję, że lekarz nie odmówi przyjęcia.. My przy przychodni mamy nocną opiekę medyczną, więc jak coś większego ma miejsce, to pakujemy się na ten dyżur i po kłopocie.
Tak, tu masz rację, moja szwagierka urodziła 24/10/10 synka (średniak 3500g) i już niestety wyrósł z gondoli (x lander)... Czyli starczyła na niecałe 5 mcy.. U nas wypadnie to w listopadzie...justynka1 pisze:może i macie rację z tymi gondolami,tylko,że ja widzę po dzieciach moich koleżanek,że już wyrastają-jedna ma x-landera,dziecko z października i wczoraj się z nią widziałam i mówi,że nóżki ma już na samym końcu i musi lada moment odstawić gondolę.ja myślałam później wsadzić w śpiworek ocieplony i do spacerówki