reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Hej dziewczyny
chcialam sie tylko przywitac, nie mam siły i weny do czegokolwiek. Jutro moze bedą wyniki tego mojego IgG, bardzo bym chciala bo moze lekarz cos by mi rozjasnil sytuacje
No i oczywiscie dziekuje wam kochane za wsparcie

Ostatnia edycja:
reklama
No Kochane...ja własnie pochłonęłam obiad...piersi w krakersach, ziemniaczki i duuuży talerz sałaty zielonej z pomidorem, ogórkiem czerwoną cebulką a wszystko polane sosem jogurtowo-ziołowym...padam...z obżarstwa
Zeberko...ale ten Twój Jaś kochany...
Marta...pozytywne fluidki przesyłam :*

eh jakas dzis padnieta jestem :( za godzinke jade do szkoły rodzenia :)

mam cos dla was: tak do przemyslenie hehe :) przepowiednia na ten rok wg Baba Vangi :)

2011 – W wyniku opadu radioaktywnego północna półkula Ziemi będzie niemal pozbawiona fauny i flory. Wrogowie (niektóre tłumaczenia mówią – “wrogowie ze wschodu”) zaczną chemiczną wojnę przeciwko pozostającym przy życiu Europejczykom.

wiecej o vandze na : Baba Vanga – bułgarska jasnowidz

Iza, a nie wolałabyś fotelika kupić oddzielnie? Jakiegoś atestowanego, bezpieczniejszego? A wózek z gondolką mozna naprawdę tanio kupić.. Wczoraj widziałam jakieś nowe coneco v3 (chyba taka nazwa) z zeszłorocznej kolekcji za 480zł... Głęboki + spacerówka...
Jeśli tylko ten fotelik pasowałby na stelaż /bo głównie o to mi chodzi, by do bagażnika wrzucić stelaż jak będziemy wyjeżdżać a nie bawić się w wożenie całego wózka/, to jest to warte przemyślenia :-)

O kurcze, świetny ten wózek! I niedrogi jak na tyle funkcji.
No właśnie jakoś tak wpadł mi w oko :-)

Dzięki Kochana, Olaf wróci koło 16, zje coś i pojadą.. Wiesz, ja jestem z Jasiem zapisana na jutro na 8:15, ale boję się kolejnej nocy... Wolałabym, zeby ktoś obejrzał go dzisiaj.. Jesli się nie uda, pójdę z nim rano...
Nie przypuszczałam, że gorączka będzie go trzymać tak długo (do tej pory to się nie zdarzało), więc obawiam się, że konieczny bedzie antybiotyk...
Pluję sobie w brodę, ze tak szybko puściłam go do p-la po tym zapaleniu płuc...
Ech... boję się, bo od piątku jest non stop na ibuprofenie + paracetamol w czopku w nocy...
Teraz i pogody takie i dzieci nieraz z infekcją przychodzą, więc o kolejną chorobę nie trudno :-(
Kochane są te nasze dzieciaczki :-) Więc jak powiedział Jasio - nie martw się Kochana, wszystko będzie dobrze! Przetrzymaj tylko Jasia w domu, żeby zupełnie wyzdrowiał. Zaraz zrobi się cieplej i wszystko lepiej będzie wyglądało! :*

Dagamit - a Ty masz ustawiony suwaczek wg terminu porodu? U mnie wg OM termin na 1.06, wg usg na 29.05... Czekam na usg jak na zbawienie - ciekawe czy Mała przyśpieszyła z rozwojem czy grzecznie trzyma się terminu :-)

Ja się musiałam położyć. Po wczorajszym ogromnym wysiłku, żeby się opróżnić, mam uczucie jakby mnie dół brzucha bolał... Koszmar jakiś. Wzięłam sobie nospę na wszelki wypadek i odpoczywam. Wyślę wieczorkiem męża do apteki, żeby mi magnez kupił i mam nadzieje, że skurcze ucichną.

Marta - zdrówka dla Dominisi! Mam nadzieje, że tylko na takiej tem się skończy i jutro Mała będzie tryskała zdrowiem i energią.

Misialina - ja głodna nie jestem, ale jak piszesz o Twoim obiadku, to zaczynam się ślinić :-D Okrutna jesteś z tymi detalami :-p

Zebrra ale kochanego masz synusia :tak:

Misialina ty zawsze człowiekowi smaka narobisz :-)

Dagamit, Marta, Iza super że zaczynacie 30 tydzień teraz tylko odliczanie... :-) oby do samego końca

Traschka ty sie nie forsuj za bardzo, ja też mam skłonnosci do przesadzania z robotą ale narazie umiem sie opanować ;-)

Aaga w takim razie trzymam na jutro kciuki &&&&&&&&&&&&& będzie dobrze :biggrin2:

Zebrra a moze ty wiesz czy do stelaża z tako jumpera pasuje jakiś inny fotelik z adapterem? albo gdzie sie tego dowiedzieć?

Aaga, dołączam się do kciuków za wyniki!

Ja właśnie zjadłam 2 talerze pomidorówki i czekam na męża, bo dziś wyjątkowo wcześniej ma być:) Na drugie danie łosoś pieczony w koperku, cytrynce i czosnku, pieczone ziemniaczki z ziołami i sałata z rucolą i pomidorkami koktajlowymi z sosem balsamicznym! O takie pyszności dzisiaj:)

Izuś....już nie będę...;-)
A nie Kochana, nie o to mi chodziło :-) Wystarczy tylko, że tak w szczegółach opiszesz te swoje dania, ja mam mega wyobraźnię i... działa jak trzeba :-) Przyznam, że muszę powtórzyć danie ze skrzydełkami, bo bardzo nam smakowało :-) Robiłam jeszcze bułeczki z Twojego przepisu. Mąż był przeszczęśliwy ja je jadł:tak:. Co prawda muszę popracować nad formą /jedna bułeczka po upieczeniu przypominała mega pączka :-D/, ale najważniejszy był smak :-)

reklama
Hej dziewczyny
chcialam sie tylko przywitac, nie mam siły i weny do czegokolwiek. Jutro moze bedą wyniki tego mojego IgG, bardzo bym chciala bo moze lekarz cos by mi rozjasnil sytuacje
No i oczywiscie dziekuje wam kochane za wsparcie
Każde zmartwienie nas ogromnie przytłacza.... Bądź dobrej myśli! Trzymam kciukaski za pozytywne wyniki! &&&&&&&&&&&&&&&

Do góry