reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Witajcie brzuszki
nie odzywałam się wczoraj już bo po wizycie u lekarza byłam na zakupach no i wróciłam późno od rodziców, wszystko ok ale to potem szczegółowo na wizytowym :-)
jak nadrobię co u was to napiszę o wizycie

reklama
oj mi tez sie z jednej strony dluzy starsznie( ale to dlatego ze obsesyjnie o tym mysle) a z drugiej strony leci jak cholercia, przeciez za 5 dni bedzie polowa marca:szok:
staram sie moje mysli kierowac na inne rzeczy, bo tak napradwe zleci nam niewadomo kiedy, jeszcze niedawno mialam dominisie w brzuszku a ona....sprytna prawie 5 latka ma juz swoje kolezanki i idze w tym roku do "zerowki", wiec staram sie cieszyc tym brzuszkiem bo niedlugo zniknie i pojawi sie masa rzeczy do robienia. ale zdrugiej strony jest mi ciezko....bo wszytsko boli....tak wiec i tak zle i tak nieodbrze

witam się cieplutko :-) ja dopiero po śniadanku, jajeczniczka z paróweczką. Odkąd jestem na L4 nie zwlekam się wcześniej niż o 10, korzystam dopóki mogę:tak: Dobrego dnia dla wszystkich!!

Cześć Brzuszki :-)
Byłam dzisiaj na badaniach /krew+mocz/. W poniedziałek się okaże czy wszystko ok - głównie chodzi mi o przeciwciała /mamy z mężem konflikt/. Pogoda sprawia, że się zaraz położę i odeśpię. Mąż wczoraj zakupił nową komórkę i do 1ej nad nią siedział. Pewnie posiedziałby dłużej, gdybym nie wstała i powiedziała mu, która to godzina... ;-) Rano odwiózł dziecie do szkoły na szachy i... zarobił mandat oraz 5 punktów. Pod samą szkołę nie można pojeżdżać - zakaz w godz 7-17. Niedługo nikt nie pomyśli, aby pod placówkami publicznymi były parkingi i podjazdy....
W drodze do domu wstąpiłam do Lidla. Zrobiłam malutkie zakupy. Kupiłam roladę lodową i zamierzam ugościć nią moich mężczyzn jak wrócą po południu :-)
Wolną chwilką podczytam, co tam u Was słychać - a mam co nadrabiać :-)
Miłego dnia Kochane.
Doris, Misialina - &&&&&&& za wizyty. Na pewno wszystko jest ok.
Setana - ciesze się, że Twoje serduszko nie płata Ci figli.

Izabela34 uważam, że to jakaś kpina z tym mandatem, lepiej niech się zajmą tymi co parkują na miejscach dla niepełnosprawnych, bo jak czasem widzę kto wysiada czy wsiada do tych aut to chyba jest niepełnosprawny ale "inaczej". Trzymam kciuku za pozytywne wyniki :tak:

do mnie ma zaraz przyjść mama. Dzwoniła wczoraj że wpadnie na kawkę rano, więc nie wybierałam się nigdzie do sklepu a miałam kupić prezent dla siostry (ma dziś urodzinki). No i czekam i czekam a mamy nie ma... pewnie znowu zaspała:))

o matko nadrobiłam ale nie wiem co której odpisać, masakra wybaczycie mi jak teraz nic nie naskrobię ale będe aktywna od "już"
ale teraz muszę sie iść położyć kręgosłup mi tak nawala że hej!
jeszcze mi został zakupowy - to jest w ogóle masakra ;-)

Czesc dziewczyny! Pogoda kiepska, wietrznie, zimno i kropi. Dzisiaj jade do przyjaciolki (nasze corki sa psiapsiolkami z przedszkola) i bedziemy sobie razem gotowac - cos jak pierogi z miesem gotowane na parze (danie z dalekiej Rosji, a ona pochodzi z Syberii). Przynajmniej odpadnie mi brudzenie kuchni i dzien szybciej zleci. Ostatnio moj brzuch czesto twardnieje i te skurcze staja sie coraz bardziej bolesne, no ale sama jestem sobie winna bo ostatnio zapominalam o zazywaniu magnezu. Teraz biore 500mg dziennnie i mam nadzieje, ze zacznie szybko dzialac.

reklama
Anapi ja wczoraj usłyszałam od mojej lekarki, że moje 200 mg dziennie to duża dawka:szok: więc może nic dziwnego, że brzuch przy takiej dawce nadal napina się i twardnieje właściwie cały dzień. Przy kolejnej wizycie zapytam czy nie można tego magnezu zwiększyć.

Do góry