reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

misialina, katamisz fajnych macie synusiów, mój mały to mi kopniaczka z rana przyłożył :biggrin2:, a zawsze taki leniwy z rana :biggrin2:

reklama
Witam się szybciutko..

Tak z okazji naszego święta (pół żartem, poł serio) niech każda kobieta pamięta, by dziś odpoczywać do wieczora samego i nie słuchać chłopa swego. Niech poczuje gad jaki smutny bez nas świat!!!;-);-)

Moj pewnie nie zapomniał, ze dziś dzień kobiet, ale się okaże...mnie może i coś kupi, ale mamom, babci wątpię.,.,.
Ja mam też jakiś straszny nastrój, noc jakaś strasznie ciężka była,nie spałam większość czasu, wstałam i na dole ogarnęłam dom po wyjściu chłopaków,żby sie w garsć wziac.... później muszę pity klientom rozliczyć w końcu, bo czas zmyka, a dziś dopiero drukarkę dorwałam...each
Lece zjeść śniadanko i do pracy...zajrzę na inne wątki poźniej..

Aestima kochana co to za humorek? Nie wolno sie tak dołować, za niecałe 3 m-ce będziemy takie zadowolone i szczęśliwe jak nigdy wcześniej :biggrin2:
a moja pierwsza myśl - a jakie zmęczone...mam dziś taki czarny humor

hej laseczki
przyłączam się do życzeń z okazji naszego święta, dużo zdrowia uśmiechu i radości dla każdej z Was!!!
ja już się obudziłam jakiś czas temu ale wzięłam lapa do łóżka i tak leże, coś strasznie boli mnie głowa, z każdym ruchem czuje jakby miała mi odpaść masakra, więc chyba jeszcze sobie troszkę w łóżeczku zostanę :-(

a ja równiez w walce z dołami zapisałam sie na 11 do fryzjera i potem do kosmetyczki :) a co...ileż można się martwić?

nie wiem tylko co moge zjesc na obiad - pewnie zrobie warzywa z parowaru i nie wiem co do tego :(

ironia spokojnie, jak cukier wyszedl ci lekko od normy na pewno jest ok, u mnie bylo podobnie....meczylam sie na diecie ponad tydzien, balam sie cokolwiek jesc, pozniej wyposazylam sie w glukometr i okazalo sie ze wszystko dobrze i jem normalnie. ugotuj sobie jakies miesko do tego

Cześć brzucholki
Ja również składam Wam życzenia z okazji naszego Święta:-)
Aestima, Ironia czekamy na rezultaty fryzjerowych wizyt;-)

Ja na obiad mężowi zrobię chyba bigos a sama jakiegoś kurczaczka na parze bo tylko po tym nie mam zgagi:crazy:

Ironia , Aestima kurcze ale mi narobiłyście ochoty tym fryzjerem!!Ja wyglądam już jak "Idz stąd i nie wracaj za szybko" :-D Mam mega odrosty :szok: a fryzura moja aktualna błaga o pomoc!!Po wypłacie pójdę na pewno.

Co do obiadu to ja mam jeszcze gulasz z wczoraj i zrobię dokładnie to co wczoraj jedliśmy-Placki po węgiersku ze śmietaną i do tego buraczki.

reklama
Acha ta Lady Zgaga....oszaleć można...akurat do mnie zawitała i nie odpuści jak nie wypije syropku...a syropek pije przede wszystkim na noc zeby sie wyspać...u mnie dzisiaj spagethi Napoli

Do góry