reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Ironia,ja to nie mogę doczekać się już tych zajęć! Skierują moje myśli na coś pozytywnego, bo dzisiaj od rana dół:( A może już od wczoraj...

A co było wczoraj na wizycie? opisałaś w wizytowym? Lecę tam doczytać!!

reklama
Aestima kochana co to za humorek? Nie wolno sie tak dołować, za niecałe 3 m-ce będziemy takie zadowolone i szczęśliwe jak nigdy wcześniej :biggrin2:
Więc nie dołujemy sie tylko usmiech na twarzy - wiosna sie zbliza to nam w tym pomoze.
Przesyłam dużo uśmiechu na twarzy dla ciebie i pozytywnych wibracji :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

A cha upiekłam twojego marchewkowca - pyyyychotka mniam właśnie sie nim zajadam :biggrin2:

Dzięki Kati- masz rację, przeszłości już i tak nie odwrócę, trzeba patrzeć w przyszłość. Iść dalej!
W każdym bądź razie na poprawę humoru fryzjer o 12:))
Cieszę się, że marchewkowiec się udał. Sama bym zjadła;)

Witajcie kochane! u nas pochmurno, ale jakoś tak wiosennie mimo wszystko

traschka, już sama nie wiem co z tym wymazem,może rzeczywiście tak jak Agata pisze w ciąży to nie ma sensu bo nie zawsze można zadziałać. Z drugiej strony lepiej wiedzieć co w człowieku siedzi

Cześć kobitki :)
Wszystkiego najlepszego każdej z Was życzę w dniu dzisiejszym :*
My dostałyśmy dzisiaj z Gracją prezent od naszego D.Ja bukiet tulipanów czerwonych i bombonierkę a malutka buziaczka w brzuszek :tak:Byłam pewna ,że moje kochanie zapomni...a tu miłe rozczarowanie;-)

Aestima proszę się nie smutać!!Kochana jeszcze 2,5-3 m-c i będziesz tulić Mieszka!!Myśl teraz już tylko pozytywnie!! :*
kati smacznego ciacha kochana!!
ironia ja też chyba przeoczyłam Twoją wizytę wczorajszą...idę nadrabiać

Najlepszego kochane kobietki

ide dzis do lekarza skonsultowac ten bol kosci lonowej-tak mnie napitala i piecze jakby zaraz sie miala roztraskac a przeciez jeszcze 3 miesciace przede mna.....
Bardzo jestem ciekawa co ci powie bo u mnie objawy podobne, bol ogromny i to pieczenie tez nieciekawe choc ostatnio jest lepiej w zasadzie to praktycznie nie piecze tyle ze dalej wszystko opuchniete wiec nieciekawie:baffled:.

Ja dzis wczesnie juz na nogach bo musialam Jule odprowadzic do przedszkola, takze juz po sniadanku jestem. apo południu ide do przedszkola na wystep z okazji dnia kobiet, a pozniej kawka i ciacho

u mnie też był mega dół wczoraj wieczorem...płakałam i sama nie wiem o co...a przed chwilą synuś mnie pozytywnie zaskoczył...pojechał na rowerze do szkoły...i wrócił z różyczką dla mamusi :)...Kochany...i znowu popędził do szkoły...pamiętał

misia super gest ze strony synka :tak: Mój też pamiętał...ale życzeń mi nie złożył.W przedszkolu mówi"mama dzisiaj dzień kobiet a ja nie mam nic dla Pani...:zawstydzona/y:" ale o mamie to nie pomyślał...ehh.Wyszkolę go jeszcze :-p

reklama
Katamisz, ale się uśmiałam, no tak, mama to przecież nie kobieta;) hehe, boski ten Twój synuś:)) w ogóle dzieciaki są śmieszne:)

Do góry