reklama
Aestima kochana co to za humorek? Nie wolno sie tak dołować, za niecałe 3 m-ce będziemy takie zadowolone i szczęśliwe jak nigdy wcześniej
Więc nie dołujemy sie tylko usmiech na twarzy - wiosna sie zbliza to nam w tym pomoze.
Przesyłam dużo uśmiechu na twarzy dla ciebie i pozytywnych wibracji
A cha upiekłam twojego marchewkowca - pyyyychotka mniam właśnie sie nim zajadam
Więc nie dołujemy sie tylko usmiech na twarzy - wiosna sie zbliza to nam w tym pomoze.
Przesyłam dużo uśmiechu na twarzy dla ciebie i pozytywnych wibracji
A cha upiekłam twojego marchewkowca - pyyyychotka mniam właśnie sie nim zajadam
Witajcie kochane! u nas pochmurno, ale jakoś tak wiosennie mimo wszystko
traschka, już sama nie wiem co z tym wymazem,może rzeczywiście tak jak Agata pisze w ciąży to nie ma sensu bo nie zawsze można zadziałać. Z drugiej strony lepiej wiedzieć co w człowieku siedzi
traschka, już sama nie wiem co z tym wymazem,może rzeczywiście tak jak Agata pisze w ciąży to nie ma sensu bo nie zawsze można zadziałać. Z drugiej strony lepiej wiedzieć co w człowieku siedzi
W każdym bądź razie na poprawę humoru fryzjer o 12)
i o to chodzi
katamisz
Fanka BB :)
Cześć kobitki
Wszystkiego najlepszego każdej z Was życzę w dniu dzisiejszym :*
My dostałyśmy dzisiaj z Gracją prezent od naszego D.Ja bukiet tulipanów czerwonych i bombonierkę a malutka buziaczka w brzuszek Byłam pewna ,że moje kochanie zapomni...a tu miłe rozczarowanie;-)
Aestima proszę się nie smutać!!Kochana jeszcze 2,5-3 m-c i będziesz tulić Mieszka!!Myśl teraz już tylko pozytywnie!! :*
kati smacznego ciacha kochana!!
ironia ja też chyba przeoczyłam Twoją wizytę wczorajszą...idę nadrabiać
Wszystkiego najlepszego każdej z Was życzę w dniu dzisiejszym :*
My dostałyśmy dzisiaj z Gracją prezent od naszego D.Ja bukiet tulipanów czerwonych i bombonierkę a malutka buziaczka w brzuszek Byłam pewna ,że moje kochanie zapomni...a tu miłe rozczarowanie;-)
Aestima proszę się nie smutać!!Kochana jeszcze 2,5-3 m-c i będziesz tulić Mieszka!!Myśl teraz już tylko pozytywnie!! :*
kati smacznego ciacha kochana!!
ironia ja też chyba przeoczyłam Twoją wizytę wczorajszą...idę nadrabiać
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Najlepszego kochane kobietki
Ja dzis wczesnie juz na nogach bo musialam Jule odprowadzic do przedszkola, takze juz po sniadanku jestem. apo południu ide do przedszkola na wystep z okazji dnia kobiet, a pozniej kawka i ciacho
Bardzo jestem ciekawa co ci powie bo u mnie objawy podobne, bol ogromny i to pieczenie tez nieciekawe choc ostatnio jest lepiej w zasadzie to praktycznie nie piecze tyle ze dalej wszystko opuchniete wiec nieciekawie.ide dzis do lekarza skonsultowac ten bol kosci lonowej-tak mnie napitala i piecze jakby zaraz sie miala roztraskac a przeciez jeszcze 3 miesciace przede mna.....
Ja dzis wczesnie juz na nogach bo musialam Jule odprowadzic do przedszkola, takze juz po sniadanku jestem. apo południu ide do przedszkola na wystep z okazji dnia kobiet, a pozniej kawka i ciacho
Misialina
Fanka BB :)
u mnie też był mega dół wczoraj wieczorem...płakałam i sama nie wiem o co...a przed chwilą synuś mnie pozytywnie zaskoczył...pojechał na rowerze do szkoły...i wrócił z różyczką dla mamusi ...Kochany...i znowu popędził do szkoły...pamiętał
reklama