reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

pogoda chyba fajna przynajmniej słonko świeci, muszę sie wybrac do przychodni jakieś 2 km w jedna stronę - pójdę pieszo bo autem to troche kicha :zawstydzona/y:
ale mi sie nie chce... dobra ide jak wróce relacja z warunków pogodowych u mnie :biggrin2:

reklama
Czesc mamuski! Ja po pracy i przed jazda, pogoda piekna (chociaz nie lubie jezdzic autem jak slonce tak swieci). Na choroby mamusiek i tatuskow polecam goracy rosol, gotowany z duza iloscia czosnku i pieprzu, smaczne, rozgrzewajace i dodaje sily.
Dzisiaj w nocy nasza mloda miala jakies zle sny (powiedziala, ze sni jej sie sklep i tam jest sama karma dla psow - musialam sie powstrzymywac zeby nie parsknac smiechem) i przyszla do nas spac. Teraz wszystko mnie boli, bo w lozku ciasno mi bylo. Na szczescie mam masazer podlaczany do laptopa i sie masuje (moj kot tez korzysta).
Zycze Wam wszystkim milego dnia i duzo slonka!

Uff wkońcu nadrobiłam, ale nie wiem czy kogoś nie pominę:-)
Mysia ja również ślę Tobie życzonka, spóźnione, ale z głębi serduszka;-)
Zolza zdrówka dla męża i uważaj na siebie bo ja też nad swoim skakałam jak był chory i kilka dni poźniej sama antybiotyk brałam:tak:
agatkaT &&&&&&& za wizytę
Aestima w pierwszej ciąży też miałam ten syndrom co Ty i wszystko było gotowe na dwa miesiące przed porodem i później nudziłam się jak mops;-)także spokojnie czasu jest jeszcze dużo, zdążysz ze wszystkim
traschka kochana zdrówka Ci życzę, daj znać jak wrócisz od lekarza

A my z mężem coraz częściej myślimy o powrocie do Polski. Darek chce wstąpić do policji i już niewiele mu czasu zostało na staranie się więc chyba w przyszłym roku będzie składał papiery.
No i chyba zmienimy imię dla małej. D nie może się przyzwyczaić i ciągle mówi do niej Zosia zamiast Asia. Więc chyba będzie Zosia;-)

Dubeltówka- masz rację, ale z drugiej strony przed porodem mam się bronić, więc nuda i tak mi nie grozi:))

Kurcze, a mi się tak podobała ta Joasia:) Moja mama ma tak na imię i w ogóle znam same mądre i piękne kobietki o tym imieniu. Sama rozwazałabym Joasię gdyby nie mama... (hehe, no i gdybym miała córkę)
Ale Zosia też ładnie:)

W ogóle dla dziewczynek są same ładne imiona a przy chłopcu to trzeba się namęczyć.

Kurcze, a mi się tak podobała ta Joasia:) Moja mama ma tak na imię i w ogóle znam same mądre i piękne kobietki o tym imieniu. Sama rozwazałabym Joasię gdyby nie mama... (hehe, no i gdybym miała córkę)
Ale Zosia też ładnie:)

W ogóle dla dziewczynek są same ładne imiona a przy chłopcu to trzeba się namęczyć.

Ja też znam same fajne Joaśki, dlatego poszliśmy na kompromis i definitywnie zdecydujemy się po porodzie jak zobaczymy małą;-)w końcu imię musi dziecku pasować:-)

rozliczylam sie, na razie tylko z pitem 37, ale juz to mam z glowy, jeszcze został pit 38, póxniej musze rozliczyc rodziców i babcie:-).
No i mam ostatnio gorąca korespondencje z jednym sprzedającym z allegro. Zamawialm u niego w sklepie kilka rzeczy i wszystki były ok. procz dwoch szt. przescieradeł dal dzieci, miały yc w kolorze białym, a dostałam w łososiowym, ktory mi do niczego nie apsuje. wiec napisałma maila o pomyłce i ze chce wymiany na biale oraz zapytałam co z kosztami przesylki za odesłanie tych przescieradel do niego. No i tak w pierwszym mailu dostałam odpowiedx ze bialy juz nie ma i nie bedzie, ze przepraszaja za pomyłke itp, przy czym spradzilam jego aukcje i okazalo sie ze na aukcji z przescieradlami sa pokazane białe i ie ma zadnej info o tym ze ich nie ma w ofercie wiec w kolejnym mailu napisałam mu o swoich spostrzezeniach z zaznaczeniem ze to nie ładnie tak robic ludzi w konia oraz napisałam ze jezeli nie meli bialych to mogli zapytac czy jestem zainteresowana innymi czy maja wogole nie wysyłac i oczywiscie znowy zapytalam o te koszty przesylki bo mi nie odpowiedzial. No i dzis dostalam znowu odpowiedz ze zwracaja pieniądze za towar, znwo bez info odnosnie tej pipszonej przesyłki. Czuje ze bedziemy sobie tak mailowac bo cos sie strasznie wymiguja od odpowiedzi a ja podaruje im tego bo z tego co wyczytalam w komentarzach to nie mie pierwszej wysłali nie to co sie zamawialo:crazy:

A ja jak zabrałam się za czytanie co Was to mi neta wyłaczyli i tak średnio jest 5 minut i pół godziny nie ma. dzwoniłam do firmy i jest jakaś awaria. Nie wiem kiedy naprawią :-( a ja jestem uzależniona od neta i BB. Mój syn chory, od nocy nie wychodzi z toalety :-(, choć teraz widzę, że trochę lepiej, dałam mu tabletki i miętową herbatę.
Dubeltówka - nie ma ograniczeń wiekowych jeśli chodzi o przyjęcia do pracy w policji :-), jakbyś miała jakieś pytania to pisz :-)
Traschka - Ty znowu chora!!!! Współczuję, i życzę dużo zdrówka a z tym mocno boloącym gardłem idx do lekarza.
Aestima - ja też dom mebluję, porządkuję, maluję (nie dosłownie sama, bo z brzuszkiem niewygodnie) więc tez już chyba mam ten syndrom :-)
Mysia - Ja również przesyłam życzenia, spóznione ale szczere
Agatka - trzymam kciuki za wizytę i czekamy na relacje, ja mam w czwartek i juz się doczekać nie mogę!!!
Zołza - lecz męża ale uważaj, żebyś Ty się nie zaraziła!

dziewczyny wróciłam ze spaceru po wyniki :biggrin2:
zimno 0 st. choć słonko świeci ale wyniki mam super :biggrin2: żadnych leukocytów i innych paskudztw - antybiotyk pomógł :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

aaga ale przekopy z takim sprzedającym nie zazdroszczę, ale walcz o swoje w końcu on zawinił.
doris zdrówka dla twojego synka i uważaj żebys sie nie zaraziła

reklama
Widzę kobitki że też chorujecie - ja już ostro od tygodnia. Zatkany nos i gardło. Biorę antybiotyk: DUOMOX. Może też taki stosujecie? Dziewczyny nie boicie się brać antybiotyku? Ja mam pewne obawy, ale biorę bo okropnie źle się czuję.

Do góry