reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Traschka, ja bym włączyła te wszystkie leki, które podała Marta, sinupret jest moim zdaniem najlepszym lekiem na zatoki, więc powinien pomóc. Wadą jest to, ze po nim będzie spływać jeszcze bardziej, no, ale o to chodzi, zeby oczyściły się zatoki!

Zołza jak mąż? Lepiej?

reklama
czesc zebra i ironia:)
w ogole to w koncu mam dzis czas polenic sie, mloda w koncu w przedszolu na 8 godzin huraaaaaaa
w koncu odpoczne bo niestety czuje sie jak staruszka, musze nabrac sily na wakacje kiedy to bedziie dzidzius i dominika nie bedzie chodzic do przedszkola. a w ogole mam taka dzume ze nawet nie chce mi sie z nikim gadac......

Ostatnia edycja:
och Wy ranne ptaszęta!!! Witam Was...
Traschka...bidulko....ja jeszcze bym płukała gardło Tantum VERDE...i moczyła nogi w gorącej wodzie z solą lub octem jabłkowym...mnie pomogło
Zołza...zdrówka dla Męża

Witajcie Brzuchatki!
Nie było mnie od soboty.....robiłam porządki po montażu szaf w pokoju Dominiki i korytarzu i wreszcie mam porządek, bo już nie mogłąm znieść widoku wszędzie leżących ubrań....
Idę poczytać co popisałyście i życzę wszystkich Miłego Dnia!!!

cześć dziewczynki
trashka zdrówka życzę,mi hascosept pomaga-tańszy od tantum verde,a to samo działanie,a do nosa xylometazolin.
zołza zdrowia dla męża
mysia wszystkiego najlepszego,spóźnione,ale szczere;-)

u nas słonecznie,mały juz w przedszkolu,a ja dziś nie robię nic!
pewnie znowu kupię sobie makrelę wędzoną-ostatnio strasznie mi podchodzi.
lecę z grubsza poczytać co się działo.

hej Czerwcowe Mamuśki! :-)

ja już na nogach od 7. Stresuje się dzisiejszą wizytą...

Śnił mi się poród!!! Ale był lekki, miły i przyjemny :tak: ale ponoć sny się na odwrót tłumaczy?!
No a poza tym w moim śnie, na świat przyszedł ANTEK.

Więc powoli przygotowuje się na info, że w brzuszku jednak jest Synuś!

Muszę trochę dom okrzątnąć... Umyć głowę... i przygotować się do wizyty.

Dopiero popołudniu zdam Wam relacje!

Proszę o kciukasy!!!! ;-)

miłego dnia! :-)

ps: nie piszcie dużo- żebym nie miała wielu zaległości ;-)

reklama
WItajcie:)
Nie mam szans na nadrobienie wszystkiego- wybaczcie mi :) Ostatnio zaglądam tu sporadycznie, tak tylko na chwilkę (ta magisterka...) i udaje mi się jako tako być na bieżąco właściwie tylko na zakupowym. Bo powiem Wam, ze dopadł mnie przedwcześnie syndrom wicia gniazda i strasznie mnie denerwuje, że jestem niegotowa i dom niegotowy na Małego.

Marta- ja tez polecam sinupret- naturalny i skuteczny, ale o cholinexie to czytałam ,że nie wolno. Na 100% można tantum verde- polecam. I inhalacje z majeranku! Do tego czosnek i *spam*, cytryna, ale Traschko, nie wiem czy w Twoim przypadku nie trzeba już zadziałać antybiotykiem (np miejscowy bioparox), zeby to się nie rozwinęło. Może lepiej leć do tego lekarza, bo czasami antybiotyk lepszy od infekcji, może po południu z mężem i wejdź bez kolejki? Niech maż powie "moja żona jest w ciąży i bardzo źle się czuje dlatego wchodzimy bez kolejki".

ps. do nosa polecam roztwór z wody morskiej (np. marimer) ja używam i w chorobie i profilaktycznie i jest świetny, do gardła też sobie psikam:) I uważaj z tym płukaniem solą- b. wysusza śluzówkę- żeby temu zapobiec można pić siemię lniane.

Ostatnia edycja:
Do góry