reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Czesc dziewczeta! Dzisiaj chcialam skorzystac z dnia wolnego i odespac, a tu juz o 9.00 mialam szkole jazdy, no ale jak sie chce prawko trzeba jezdzic. U nas pogoda cudna, sloneczko grzeje, ani jednej chmurki, temperatura dodatnia. Trzeba bedzie isc z mloda na spacerek, moze pojdziemy kaczki karmic nad staw. Obiad prawie gotowy - dzisiaj klopsiki w sosie pomidorowym, bedzie ze spaghetti.

reklama
kurcze dziewczyny mam problem ściągnelam nowa przegladarke google chrome i od tamtej pory nie moge dodac normalnie zdjecia, pojawia sie podaj adres url a nawet jak go skopjuje to i tak zdjecie sie nie pojawia, macie pojecie dlaczego?

Witam kobietki...
no widzę, ze troszkę spokojniej w weekend...
ja cały dzień się obijam, oglądałam aranżacje schodów, bo robimy właśnie i tak się zastanawiam nas oświetleniem, ale....no nie truje wam
wczoraj jeszcze oczywiscie sobie popłakałam, a dziś juz ciut lepiej..mężna nie ma w domku bo wyjechał na meczyk i tak sobie z synkiem spędzamy niedziele na leniwo..

Mysia, wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
Zobaczymy jak będzie z Wiką, może rzeczywiście w pewnym momencie się odblokuje... Ona jest po wylewie, więc ma też różne dolegliwości neurologiczne..
Dzięki zebrra

Dubeltówka no męża masz niezłego...mój to by nawet nie pomyślał...jaka szczęśliwa jesteś z tymi grześkami, na zdrówko!!!!

Anapi dzieki wielkie za pomoc, ale tak mnie to zestresowało ze ściągnęłam sobie ponownie firefoxa i teraz przynajmniej bez problemów wstawiam zdjecie w temacie nasze wizyty u lekarza :-)

Wróciłam, ale jestem padnięta. W Ikei dzikie tłumy, ledwo dało się przejść między regałami. Siostra zrobiła konkretne zakupy, w sumie jestem w szoku, że to wszystko upchnęłyśmy do jednego auta! Ja kupiłam lampkę na ścianę za 29zł, więcej nie miałam w portfelu:)

hej
chcialam sie tylko zameldowac, źle sie czuje, nawet czytac nie mam siły, jestem strasznie ociężala, a do tego mam kolke w prawym boku, az mnie noga boli i nie mpge sobie znalezc w miare wygodnej pozycji.
mysia najlepszego

Mysia, ja też dołączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego :)

Aaga, w takim razie odpoczywajcie :)
U mnie się dziś noga odezwała, przy kostce spuchnięta i żyły powyłaziły, a do tego boli :/

Właśnie szwagierka mi kolor położyła, w końcu na urodziny synka muszę jakoś wyglądać :)
A teraz buszuję na Allegro w poszukiwaniu prezentu, tym razem dla siebie :)

reklama
Witajcie Dziewczynki.

Wróciliśmy już. Ale mi się mężulo rozchorował. Jak sam mówi, nie chorował chyba od liceum, a dziś... 38.6 stopni :baffled: Biedaczysko, ledwo chodził, a nie chciał się położyć, jak mu kazałam, "bo on musi wyjść z psem, nie, ja nie mogę, on wyjdzie"... Ale padł i ja z tym psem wyszłam w końcu. Kazałam mu wleźć pod prysznic gorący, ubrać się ciepło i położyłam go do łóżka. Wcześniej wziął apap, żebyśmy mogli wrócić do domu [ja nie mam prawka]. W domu dałam mu teraflu, rutinoscorbin i wit. c, napoiłam herbatką z miodem i cytryną i mi chłopak odleciał normalnie. Śpi już ponad godzinę. Jutro idzie do lekarza. Co dziwne, mnie nic nie jest, poza lekkim bólem głowy, ale to nic nowego. Chyba branie tych różnych cudów, które biorę, rzeczywiście mnie uodparnia. To dobrze, bo jakbyśmy oboje się rozłożyli, to kto by koło nas latał? ;-)

Czytam sobie, co u Was i idę, bo mi kręgosłup daje się we znaki po podróży.

Do góry