reklama
_Angel_
Mama małej stokrotki
Mysia wszystkiego najlepszego.
Widzę że jak weekend to spokojniej tutaj.Ja mam dzisiaj jakiś humorek zrypany,smutno mi i w ogóle.Chyba się wcześniej położę żeby ten dzień się już skończył.Miłego wieczorku kochane
Widzę że jak weekend to spokojniej tutaj.Ja mam dzisiaj jakiś humorek zrypany,smutno mi i w ogóle.Chyba się wcześniej położę żeby ten dzień się już skończył.Miłego wieczorku kochane
katamisz
Fanka BB :)
Mysia i ja też składam Ci serdeczne życzenia :*
traschka to chyba dobrze ,że tylko 25 zł miałaś bo tak zapewne wydałabyś więcej ;-)
zołza to zdrówka dla Twojego męża a Ty kochana uważaj na siebie abyś nic nie podłapała od niego!!
traschka to chyba dobrze ,że tylko 25 zł miałaś bo tak zapewne wydałabyś więcej ;-)
zołza to zdrówka dla Twojego męża a Ty kochana uważaj na siebie abyś nic nie podłapała od niego!!
Ja się już zegnam; dzisiaj miałam dzień dziecka zrobiłam tylko obiad i cały dzień przelezalam w łóżku, trochę poczytalam, zrobiłam listę zakupów dla Antosia; i dzień przeleciał. Szkoda ze juz koniec niedzieli, coraz bardziej podoba mi się blogie lenistwo, a tu od jutra znów szara rzeczywistość i odliczanie aby do soboty.
Życzę wygodnego ułożenia, braku dolegliwości bolowych i spokojnej nocki.:-)
ZOLZA zdrowka dla męża.
Życzę wygodnego ułożenia, braku dolegliwości bolowych i spokojnej nocki.:-)
ZOLZA zdrowka dla męża.
traschka
Mama Marysi
dziewczyny ratujcie
Obudziłam się 2 godziny temu i czuję, jak wszystko z zatok spływa mi do gardła. Gardło zaczęło mnie boleć niemiłosiernie i jest całe zaropiałe. To świńśtwo spływa non-stop. Co ja mam z tym zrobić? Orientujecie się, czy na to w ogóle dostanę jakieś leki czy jak zwykle płukanka z soli i dużo cytryny? Mogę iść jutro do lekarza, ale szczerze mówiąc mam dość po raz kolejny czekania w przychodni ponad godziny żeby usłyszeć to wszystko co już wiem i i tak nie dostać żadnej recepty.
Obudziłam się 2 godziny temu i czuję, jak wszystko z zatok spływa mi do gardła. Gardło zaczęło mnie boleć niemiłosiernie i jest całe zaropiałe. To świńśtwo spływa non-stop. Co ja mam z tym zrobić? Orientujecie się, czy na to w ogóle dostanę jakieś leki czy jak zwykle płukanka z soli i dużo cytryny? Mogę iść jutro do lekarza, ale szczerze mówiąc mam dość po raz kolejny czekania w przychodni ponad godziny żeby usłyszeć to wszystko co już wiem i i tak nie dostać żadnej recepty.
reklama
trasia mi ostatnio na to lekarka kazala brac sinupret, witamine c, syrop prawoslazowy, cholinex lub propolki, tylko ze ja nie mialam az tak zaognionego stanu jak ty....dolacz do tego te wszystkie srodki naturalne, plukaj sola, nos plucz woda morska....no nie wiem co jeszcze. u mnie cos wczoraj zaczelo sie dziac, zaczelo splywac z zatok wiec wzielam sinupret i witaine c i jakos sie zatrzymalo....