reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witajcie Mamusie w niedzielę..
Kilka dni mnie tu nie było i raczej nie dam rady nadrobić :-( tyle produkujecie, że szok. Ferie tydzień temu się skończyły i wróciłam do pracy, więc w ciągu dnia mnie nie ma a popołudniami i wieczorami już mi się nie chce siadać do kompa. Ale jak pójdę na L4 to na pewno będę częściej tu zaglądać.
Dubeltówka rewelacyjne zdjęcie, dobrze masz z tym swoim meżusiem, he he.

ja na chwilke, wlasnie sie zbieram i wyjezdzam zraz ale musialam kuknac chociaz :-D

dubeltowka nie moge normalnie, ale masz dobrze :-D

LARVUNIA jedz ostrożnie i szybko do nas wracaj. Szerokiej drogi.

Witajcie w niedzielny ranek. U nas trochę słoneczko przebija się przez chmury. Rodzina jeszcze śpi, a ja od 6 czytam zaległości. Idę zrobić niedzielne śniadanie, bo to jedyne śniadanie kiedy jesteśmy wszyscy w domu. Będę zagladala co jakiś czas, bo dzisiaj nie mam dużo pracy, obiad wczoraj przygotowalam wiec dzisiaj zajmie to zdecydowanie mniej czasu. Tak myśle może byśmy przejechali się na spacerek do Lazienek Krolewskich?? Tak dawno nie byłam na spacerku.:tak:

DUBELTOWKA gratuluje męża. Objadaj się bez wyrzutów sumienia, przy dwójce małych dzieci szybko stracisz nadrobione kilogramy. Ja mam taka nadzieje, bo jestem na etapie mlecznej Milki, dzień bez jednej tabliczki czekolady to dzień stracony. Bardzo dziękuje za przepis na paczki.:-)

Miłego dnia brzuszki.:-)

Ostatnia edycja:
Dzień doberek :)
My już po śniadanku. Chłopaki szaleją w pokoju, a ja kawusię spijam. Zaraz się ogarniemy i zmykamy na spacerek póki słoneczko grzeje. Po południu przychodzi chrzestny Jasia, bo niestety nie będzie mógł być na urodzinkach za tydzień. No trudno.

Larvunia, szerokiej drogi. Odpoczywajcie sobie :)

Saffi, ja też mam cały czas nadzieję, że na l4 będę na bieżąco :)

Agata, Ty ranny ptaszku :)

Miłego dnia mamusie :)

Witam:-)
Jeszcze przed śniadankiem:-)
Chciała dziś wejśc na wagę.....a tu co:szok:....baterie sie w wadze wyczerpały:-)
Teraz daje mi to do myślenia,bo ja we wszystkim widze coś negatywnego.Wyczerpały sie akurat teraz bo jest niedziele i pewne siły wyższe sprawiły to żeby nie popsuła sobie niedzieli swoją słoniową wagą:tak::tak::tak:

Hej Brzucholki! Dzisiaj spałam jak Yogi...i przed chwilą się obudziłam...
Dubeltówka...jedz na zdrowie grześki...hehe...fajnego masz męża
Larvunia...wracaj do nas szybko
AGATA R...smacznego śniadanka życzę

A my chyba Benisia do kina dzisiaj zabierzemy...no i obiadek przedtem...u mnie dzisiaj : placek po węgiersku i surówka

Mysia, wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
Zobaczymy jak będzie z Wiką, może rzeczywiście w pewnym momencie się odblokuje... Ona jest po wylewie, więc ma też różne dolegliwości neurologiczne..

Traschka, jak z akumulatorem? Dał się naładować?

Blusia, kciuki za przedszkole! Ja tak w zeszłym roku czekałam na przyjęcie Jasia...

Katamisz, dokładnie, jeśli nie będzie Ci dokuczał przeczekaj, w końcu już niedługo nam zostało.. Nie ma co ryzykować, tym bardziej, ze już miałaś przejścia ze znieczuleniem...

Dubeltówka, podziel się Grześkiem! :)

Tusen, tak, z tą wagą to był znak! Nie psuj sobie niedzieli :)

Co do składania PIT-a, to ja zazwyczaj robiłam to na ostatnią chwilę, a to dlatego, żeby zwrot był na wakacje ;) Jakby przyszedł wcześniej to by wyszedł...
Nie wiem, jak będzie w tym roku ze zwrotem, zobaczymy...

Witajcie!
Ja zaraz jadę do Ikei, siostra kupiła wczoraj mieszkanie i obiecałąm, że ją zabiorę autkiem. Mamy teraz combi więc trochę wejdzie do bagażnika tylko nie wiem jak zamierza potem te meble wnieść do mieszkania... No i powiedzcie jak ja mam jechać do ikei i nic nie kupić?? Czy to w ogóle mozliwe??

Dubletówka haha, ale mnie rozbawiłaś! Rewelacja z tymi grześkami, mój M. też nie cierpi jak próbuję panować nad dietą i zamieniam się w jędzę:))

Misialinko na co idziecie do kina?

tusen ja też odebrałam wyczerpane bateria jako zły znak. Tyle, że moje wyczerpały się 2 lata temu...

Blusia widzę, że dziś piękna pogoda przeniosła się do was. Miłęgo spacerku!

saffi dobrze wam z tymi feriami, nasze zaczęły się dwa tygodnie po świętach, już zapomniałam że w ogóle były..

EDIT: ach, i dziękuję wam baaardzo za wczorajsze wsparcie. Nie miałam siły nic pisać ale czytałam was i usmiechałam się do monitora:) Nie wiem jak akumulator. Woczraj mąż przywiózł klemy i razem z teściem próbowali go podładować, coś im nie szło ale po godzinie udało się go zapalić więc M. pojechał moim autem do garażu teściów, żeby podpiąć akumulator do prostownika. Zobaczymy dziś czy odpala normalnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć ranne niedzielne ptaszki.
My już po śniadanku.Był dzisiaj ser biały ze szczypiorkiem i śmietaną.Od samego rana mam zmartwienie...Pech jakiś mnie prześladuje chyba:-(Wychodząc z pokoju zagadałam się z moim D i wlazłam w drzwi:szok:a ,że brzuszek najbardziej wystaje to lekko nim uderzyłam robiąc krok do przodu:szok:Lekko puknęłam ale mała tak mnie zaczęła tłuc od środka!!A po chwili jak już usiadłam miała czkawkę(ze strachu??):-(Teraz siedzi cicho w dole brzuszka...będę miała chyba "dzień schiza"...
Mimo wszystko życzę Wam udanego i cieplutkiego dnia:*

Do góry