reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

kasiawilde - dzieki hehe :) ja po prostu już głupieje w domu !

chyba powoli kaszel mi przechodzi !!! :D po 1,5 miesiąca....biedne to moje dziecko tak się wytrzęsło :( właśnie się obudził po ciepłej kąpieli i stuka :-)

a w poniedziałek do ginekologa a we wtorek do szkoły rodzenia...nie moge się doczekać :-) tylko nie wiem jak zapytać się o tą położną ..eh...jakie to wszystko głupie.... :/

reklama
cześć Brzuszki, witam się sobotnio, wczoraj przyszedł fotelik, ale to na zakupowym może napiszę
u mnie dziś pochmurno niestety, ale +1. Ojej właśnie w pogodzie mówią, że śnieg dziś ma padać...wrrrrr

Cześć Brzucholki! U mnie słoneczko z rana...jak narazie ale miało być pochmurno i brzydko...jestem juz zmęczona tymi nocami...chcę już czerwiec!!!!!! Zaraz biorę się za sprzątanie domku...potem obiad....i jedziemy w odwiedziny do szwagra po południu... jakoś zleci sobota

cześć Brzuszki
U mnie pochmurno, deszczowo i brzydko. Az się wstawać nie chce!!!
W nocy też źle spalam, mam trudności z przewracaniem się z boku na bok i też chcę już czerwiec!!!!!

widze ze nie tylko ja jestem stękajaca w nocy :)) a na ktorym boku spicie? ja staram sie na lewym ale po prostu mi wygodniej na prawym :((

ja wczoraj wieczorem na sofie przed telewizorem miejsca nie mogłam sobie znaleźć. A jest mega wygodna, ani za twarda ani za miękka(polecam tkaninę carabu, po roku wygląda jak nówka, jest teflonowana, więc nawet czerwone wino jej niestraszne)...nawet założenie nóg na męża nie pomogło. W końcu skapitulowałam i do sypialni się przeniosłam.
Kot mi zrobił pobudkę o 5 na jedzenie(jak go tego oduczyć?????jest tak upierdliwy, że nie daje spać, coś jak kot Simona i wcale nie przesadzam YouTube - Simon's Cat 'Cat Man Do')

mam do Was pytanie z innej beczki zupełnie - czy przy uldze internetowej ja muszę dołączyć do PIT-37 i PIT-O kopie faktur i potwierdzenia przelewów? Czy muszę je sobie grzecznie trzymać do wglądu jakby się US zgłosił?

Ostatnia edycja:
reklama
ironia, na lewym wiadomo, że lepiej, bo żyła główna dolna jakoś po prawej stronie idzie. Ale to jest fizycznie niewykonalne żeby całą noc na jednym boku spać. Ja śpię pół na pół,staram się tylko na wznak na płasko nie spać - zresztą jak się tak obrócę, to zaraz się budzę bo tchu brakuje. Ale tak na półsiedząco z wyprostowanymi nogami sobie czasem leżę, np jak książkę czytam albo z laptopem siedzę

Do góry