reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Hej, nie jestem w stanie tego nadrobic!!:(

Mrsmoon- dzieki za inf- ja codziennie łykam żelazo a zaraz potem magnez... moze dlatego mi się nie poprawia hemoglobinka za bardzo?

Setana- o matko, ale z Ciebie dzielna kobietka, przez tyle przeszłaś... Jak dobrze, że wszystko się dobrze skończyło!:)

Ja dziś zabiegana jestem, ale wieczorkiem spróbuję ponadrabiać...

reklama
Agatka, Trasia - popieram Was w 100%. Na pewno w naszym kraju jeszcze dłuuuuuuuugo młodym będzie ciężko zacząć żyć na własną rękę. Ja do rządów w naszym kraju mam wiele zastrzeżeń, ale to jakby nie miejsce na takie tematy, więc gryzę się w język :-)

Traschka - mnie w bankach wiele rzeczy powala na łopatki m.in. oprocentowanie posiadanego konta, oprocentowanie kredytu i pożyczek.

Mrsmoon - wrzucisz przepis na pieguska :)? Obecnie nie przewiduję "wolnego" białka do wykorzystania, ale może się przepis przydać :-)

heja ja jak zwykle do tyłu chociaz caly dzien przy kompie :((

młody już nieźle kopie az brzuszek faluje :) a my przymierzamy sie do małego remontu kuchni uff..ogólnie ostatnio mam duużo na głowie :(

Mówię do męża, że chcę na jutro picolo, bo to ostatnia sobota karnawału a on mi na to, że najpierw zobaczy ile tam jest %alkoholu... więc twardo mówię, że nie ma wcale - sugeruję się Waszymi opiniami, bo w życiu go nie piłam :-D

Moje pranie pięknie przewiało na balkonie, zaraz słoneczko będzie zachodzić, więc mogę je przytaszczyć do domku :-)

heja ja jak zwykle do tyłu chociaz caly dzien przy kompie :((

młody już nieźle kopie az brzuszek faluje :) a my przymierzamy sie do małego remontu kuchni uff..ogólnie ostatnio mam duużo na głowie :(

No właśnie, mało Cię widać... Ale Ty masz komputerową robotę, więc działasz... I jeszcze remontu Ci się zachciało??

Iza, o przepis muszę Mamę zmolestować, bo sama go nie znam. Przypomniałam sobie jeszcze jedną rzecz - białka można zamrażać, np. w woreczku i wyciągnąć w razie potrzeby

Iza, Ivona dzięki :biggrin2:
W takim razie w najbliższym czasie pochodzę po bankach i popytam :biggrin2:
Ivona jak będe miała pytania dot. konkretnych banków czy ofert na pewno skorzystam z oferty i zapytam co sądzisz :biggrin2:
A co cię tak wzięło na pieczenie?
Zauważyłyście że my ostatnio prawie wszystkie coś pieczemy :biggrin2: ja właśnie idę zrobić chlebek z przepisu zołzy

Ironia nareszcie już sie nam tęskniło za tobą ;-)

Ostatnia edycja:
cześć Brzuszki
Wpadłam się przywitać, dopiero wróciłam do domu...od rana zakupy, odwiedziny itd...
Lecę poczytać co u Was.
Buziaki dla wszystkich i udanego weekendu!!!

Kati - jak u prawdziwych mamusiek/żon z tymi wypiekami :-D Mój mąż wziął sporo bez do pracy i mówi, że po chwili już nic nie było... :-D:-D:-D

Mrsmoon - nigdy bym na to nie wpadła :-) Moja mama nigdy nie zamrażała, a ja nigdy się nie zagłębiłam w temat, może dlatego nie wiedziałam, że można mrozić, wiekie dzięki :-)

Zaraz do banku muszę zejść, bo pan Adam własnie dzwonił odnośnie linii debetowej, papierki trzeba podpisać. Muszę się jakoś ogarnąć, żeby tylko buty i kurtkę narzucić. Umówiłam się z mężem pod bankiem :-)

reklama
Mówię do męża, że chcę na jutro picolo, bo to ostatnia sobota karnawału a on mi na to, że najpierw zobaczy ile tam jest %alkoholu... więc twardo mówię, że nie ma wcale - sugeruję się Waszymi opiniami, bo w życiu go nie piłam :-D

Moje pranie pięknie przewiało na balkonie, zaraz słoneczko będzie zachodzić, więc mogę je przytaszczyć do domku :-)

:-D:rofl2::-D:rofl2::-D ha, dobryten Twój Mąż z tym alkoholem :-D

Jak mi brakuje balkonu! Pranie właśnie się suszy na rozkładanej suszarce tuz za mną...

Do góry