reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

MARTUSIA podjedz tak kontrolnie na izbę przyjęć, niech podlacza CIE pod KTG to będzie wiadomo czy brzuch twardnieje bo masz skurcze, czy trzeba pobrać krew na oznaczenie poziomu Mg we krwi. No-spa forte można brać do czterech tabletek dziennie,; przy twardnieniu brzucha zalecane jest branie regularne 3 razy dziennie po jednej tabl.
Ale dla własnego spokoju pojedz na IP, po co masz czekać i sie denerwować.

ZEBBERKO to tak jak ja,nasza sypialnia to plac zabaw, wszystko mam pod ręka żeby max ograniczyć ruchu; wierze w to ze jeśli do tej pory sie udało, to wytrzymam chociaż do 30 tyg.; jakoś czuje taki wewnętrzny spokój i tego sie kurczowo trzymam.

AAGA ale nikt nie powiedział ze twoja szynka musi sie skrócić; wiesz co czytaj to co my piszemy i zapominaj, bo jak zaczniesz rozmyslac to osiwiejesz a Twoj maluszek napewno nie chce siwej i zestresowanej mamusi. My tu piszemy o sobie ale nie po to żeby zasiac wątpliwości. Nie martw sie na zapas, naprawdę nie warto.:-)

TRASCHKA no to zawiodlas mnie, ja myslalam ze u ciebie wszystko dopięte na ostatni guzik! No nie wiem...nie wiem...
W tej chwili ruszaj tyłek w kolejkę do okulisty i proszę mi tu nie zaglądać do póki nie będziesz miała wyznaczonej wizyty!!!!! Będę CIE obserwować.

Ostatnia edycja:
reklama
I ja się witam z Wami kochane po średnio przespanej nocy:-(
Znowu złapał mnie skurcz w nodze!!!Nienawidzę tego!!!
Sen wyjątkowo fajny miałam ale zdziwiłam się jak wstałam ,że śniły mi się chłopięce ciuszki(które dostałam z prezencie od znajomej z niemiec) hehe...dlaczego chłopięce nie mam pojęcia:zawstydzona/y:
Słonecznego i miłego dnia Wam życzę :*

ZEBBERKO to tak jak ja,nasza sypialnia to plac zabaw, wszystko mam pod ręka żeby max ograniczyć ruchu; wierze w to ze jeśli do tej pory sie udało, to wytrzymam chociaż do 30 tyg.; jakoś czuje taki wewnętrzny spokój i tego sie kurczowo trzymam.
Ja tam wierzę, ze wytrzymasz znacznie dłużej, przynajmniej do 35 i tego będę się trzymać! Dobrze, ze jesteś spokojna, to bardzo ważne!

TRASCHKA no to zawiodlas mnie, ja myslalam ze u ciebie wszystko dopięte na ostatni guzik! No nie wiem...nie wiem...
W tej chwili ruszaj tyłek w kolejkę do okulisty i proszę mi tu nie zaglądać do póki nie będziesz miała wyznaczonej wizyty!!!!! Będę CIE obserwować.

ooo... o to chodziło! Naprawdę mi się głupio zrobiło, już tam dzwonię!!:))))

Witajcie Kobietki.
Wpadłam do domku, zrobiłam kawkę, naszykowałam sobie prince polo w rozm XXL, słoneczko pięknie świeci... dzisiaj na pewno będzie lepiej :-) Zaraz doczytam, co tam naprodukowałyście od samego rana. Powiedzcie mi proszę, te które mają taką wiedzę: Igor miał robione m.in. badanie ASO, co to takiego?

Jeszcze tu jesteś?

AAGA, MYSIA zadanie wykonane.:-)

MARTA na tej izbie dyżur trwa 24 godz. Jedz i nie daj sie zbyc; jak nie bedą chcieli CIE obejrzeć to powiedz żeby dali co zaświadczenie ze wszystko jest w porządku i nie wymagasz konsultacji.

IZA Aso to badanie krwi na czynnik reumatoidalny; najczęściej oznacza sie to w chorobach serca i przy podejrzeniu reumatoidalnego zapalenia stawów. Ale żebym mogła coś wiecej napisać to musisze wiedzieć o jakie schorzenie podejrzewają Igorka.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny z bólami kręgosłupa, znalazłam coś takiego:

2_476e1ac7adfa.jpg

tutaj:
ortopedyczny pas ciążowy Nixie

reklama
dziewczyny wy macie dzis wenę od rana na pisanie :-)
jestem taka rozkojarzona po tym spacerku, ze nie wiem której co odpisać.
No to tak: te które mają wizyty i badania kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
te które nie poszły jeszcez do specjalistów - no ja nie wiem na co jeszcze czekacie, ze ktoś was w maju tam wturla ;-)
wszystkim miłego dnia życzę :biggrin2::biggrin2::biggrin2: tak pięknie dzis za oknem idzcie na spacer ja nie żałuję :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Do góry