reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Zebrra, Mysia - uśmiałam się z Waszych przygód z telefonami :-D:-D Piszcie więcej takich historyjek, bo mi ten śmiech jest teraz baaaaaaardzo potrzebny...

Larvunia - jak Marcelek się dzisiaj czuje?

Agatko - wiem, że leżenie przy dziecku nie jest realne, ale jak widzę, świetnie sobie radzisz :-) Grunt to się dobrze zorganizować. Ja też wierzę, że szczęśliwie wytrzymasz jako 2w1 i urodzisz zdrowe dzieciątko! Szczerze Ci kibicuje!

reklama
katamisz hej hej ;-)
izabela 700zl ale to bez wozka itp "ciezkich" spraw co? same ciuszki, chemia itp?

Kochana ja pisałam o wyprawce dla dziecka do szkoły :-)
Wyprawka dla malucha jest o wiele wiele większa kwotowo :-) Zapisywałam zakupy dla Igora /2004r/ - wówczas wyszło mi dobrze ponad 2 tyś złotych...

ponizej juz sprostowalam sorki za nieuwage tak to jest jak sie czyta po "lepkach" ;-)
ta wyprawka igora dawna to z wozkiem czy same ciuszki itp?

Marcelek... spi wlasnie dopiero co zasnol, nocka w miare ok, bez goraczki tzn stan podgoraczkowy mial... od rana tez... slaby jest na maxa :( ale nie wymiotuje na szczescie!

no i lód zjedzony!!:wściekła/y: Nie potrafiłam się oprzeć...

A z tymi wydatkami szkolnymi to mnie pocieszyłyście...choć tego się spodziewałam ,że będzie to wydatek rzędu 500-700 zł.:-(

zebrra
przeraża mnie to troszkę właśnie,że mała przyjdzie na świat maj/czerwiec a do szkoły wyprawka tak lipiec/sierpień-na pewno odczujemy to po kieszeni bardzo!!!

W sierpniu zazwyczaj są kiermasze. My kupiliśmy wiele biurowych rzeczy 1 września, bo w Tesco był upust chyba 10% na wszystkie szkolne rzeczy /wraz z tornistrem itd/. Może kupisz pewne rzeczy wcześniej, typu kredki, ołówki, może tornister, który też nie jest wcale tani...? Na pewno książek nie kupisz wcześniej, bo zazwyczaj szkoły informują o tym jakie to książki z końcem sierpnia lub początkiem roku szkolnego. No chyba, żebyście mieli spotkanie /tak miała moja koleżanka/ w czerwcu i wtedy by Wam powiedzieli co i ile...

larvuniu ja wydałam na wszystko jak dotąd ok 3tys... a i tak połowę rzeczy dostałam no i nie liczyłam jeszcze wizyt u lekarza. W sumie to bedzie ok 5tys. Becikowe pomoże jak cholera. Akurat bedzie na waciki.

dziewczyny ide po prince polo :tak:
Iza normalnie nie wiem co napisać, brak słów na taką szkołę - walcz jak lwica ale tylko w szkole w domu sie relaksuj :-) przyda się

hahaha a mnie mały kopie nad pepkiem

dlatego sie pytam co macie na mysli piszac WYPRAWKA ;-) ja ok 1,5 tys dawalam za wyprawke mlodego ponad 3 lata temu, wozek nowy ale standardowy najprostrzy, lozeczko po kuzynkach mlody mial... troche ciuchow po kuzynkach, babcie cos dokupily pamietam, ale ogolnie 1,5 tys mi poszlo - nie licze lekarzy bo tez prywatnie lazilam i wyniki prywatnie szly...

larvunia dobrze, ze z małym lepiej, przynajmniej bez wymiotów. Dużo zdrówka dla Was obojga.

O wydatkach nie wspominam......... ciężka sprawa... a to nasze becikowe - śmieszna sprawa:-D

reklama
Do góry