majqa1
mama 2+2 :-)
staram się i proszę Boga by dzidzia była zdrowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale co z wirusem? ja mialam takie przeboje zaraz po zaplodnieniu, podlapalam od mojej Milusinskiej. wiec jakie to moze miec znaczenie co powiedzial ci doc?
Witajcie dziewczynki.
PrettyWoman ach Ci faceci, trzeba na nich brać poprawkę. Ja do dzisiaj jak sie pytam mojego P którego dnia braliśmy ślub to za każdym razem podaje inną datę. Porażka :-)
Spokojnie!! Nie możesz tak myśleć!! Jesteś już poza tą granicą z ostatniej ciąży (5tc) i wszystko jest ok, więc na pewno tak już zostanie. Tamte aniołki nie były widocznie jeszcze gotowe, żeby przyjść do mamy, ale te dwa na pewno już są!! :-)Witam nowe zafasolkowane dziołszki:-):-)
No wiec ja boję się jak cholera!!! W maju br poroniłam właśnie bliźniaki w 5tc. Pisałam o tym wcześniej... boję się że ten majowy horror się powtórzy... na dodatek zaczoł mnie brzuch boleć oczywiście odganiam od siebie złe myśli...bo przecież nic w zyciu nie zdarza się dwa razy prawda???? spię na siedząco...jednym słowem mówiąć