reklama
Kochane Zdrowych Wesołych Świąt dla Was i Waszych rodzin)))u nas ciagle chorobowo chłopaki zap oskrzeli dostali2 serie zastrzykow teraz maja antybiotyk doustny masakra maz tez chory w tym miesiącu konto apteki zasililismy na prawie 600zl szpital u nas przepełniony to jest obłed ile dzieci choruje.Pozdrawiamy serdecznie
Witajcie:-)
agusia współczuje tych chorób, zdrówka życzę.
jak mija Wigilijny wieczór?
ja jade busem z pracy, na szczęście dyżur spokojny był.
jutro będziemy u Piotrka rodziców a 2 dzień u moich.
Pozdrawiam gorąco i życzę miłego świętowania:-), nie przejedzcie się :-) bardzo
agusia współczuje tych chorób, zdrówka życzę.
jak mija Wigilijny wieczór?
ja jade busem z pracy, na szczęście dyżur spokojny był.
jutro będziemy u Piotrka rodziców a 2 dzień u moich.
Pozdrawiam gorąco i życzę miłego świętowania:-), nie przejedzcie się :-) bardzo
kochane
Najserdeczniejsze życzenia Wesołych Świąt,
czarodziejskich chwil, ciepłej, rodzinnej, atmosfery,
uśmiechu, zdrowia, spełnienia marzeń,
siły i wytrwałości w dążeniu do celu
wszystkim czerwcóweczkom, ich rodzinom a przede wszystkim dzieciaczkom
życzy Kasia i Adam z dziećmi
Najserdeczniejsze życzenia Wesołych Świąt,
czarodziejskich chwil, ciepłej, rodzinnej, atmosfery,
uśmiechu, zdrowia, spełnienia marzeń,
siły i wytrwałości w dążeniu do celu
wszystkim czerwcóweczkom, ich rodzinom a przede wszystkim dzieciaczkom
życzy Kasia i Adam z dziećmi
I my sie dołączamy z życzeniami
U nas święta jakoś zlecialy mieliśmy jechać do moich rodziców ale maz nie dostał urlopu więc spędziliśmy z jego rodzinka w tym roku święta.
dzisiaj za to na obiad przychodzi do nas jego kuzynka i kuzyn ze swoimi połówkami więc będzie super Swoją droga to chciałabym żeby to sie stało już tradycja ze 2 dzień świat będziemy tak spędzać bo to ostatni luźny dzień przed powrotem do pracy.... Święta u nas bez śniegu prawie wiosenna pogoda
U nas święta jakoś zlecialy mieliśmy jechać do moich rodziców ale maz nie dostał urlopu więc spędziliśmy z jego rodzinka w tym roku święta.
dzisiaj za to na obiad przychodzi do nas jego kuzynka i kuzyn ze swoimi połówkami więc będzie super Swoją droga to chciałabym żeby to sie stało już tradycja ze 2 dzień świat będziemy tak spędzać bo to ostatni luźny dzień przed powrotem do pracy.... Święta u nas bez śniegu prawie wiosenna pogoda
Kasiek1983
Fanka BB :)
Hej. Mam nadzieje że święta udane! Bardzo miło spędziliśmy czas u moich rodziców, aż przykro wracać ale takie życie. Damiś się trochę rozchorował i widzę że nie jest jedyny... wszystkim chorowitkom zdrówka!!!
madzius5
Fanka BB :)
Chorym zdrowia, a wszystkim, którzy tu zaglądają, wszystkiego najlepszego poŚwiątecznego i przedNoworocznego U nas tylko (albo aż) katar, ale poza tym najedzeni i obłowieni w przeróżnej maści zabawki i gadżety wróciliśmy do domu. Tylko nadal nie wiemy czy te Święta sponsorował Gwiazdor, Mikołaj, Dzieciątko czy może Aniołek Pozdrawiamy
reklama
Lena, Kasiek - jak dzieciaki?? mam nadzieję,że jesteście już zdrowi!
Jak tam dziewczyny po Świętach żyjecie? Jeszcze Sylwester Nas czeka - tym które będą balować szczerze zazdroszczę... ((((((((((((( będę ryczeć - ostatnio nasze życie towarzyskie - eee o czym ja gadam, ostatnio my nie mamy takowego życia... zaczynam wariować, powiedziałam dziś staremu,że jak nie pójdziemy gdzieś na zabawę w karnawale to mu jaja urwę! wrrrrrrrrr
Jak tam dziewczyny po Świętach żyjecie? Jeszcze Sylwester Nas czeka - tym które będą balować szczerze zazdroszczę... ((((((((((((( będę ryczeć - ostatnio nasze życie towarzyskie - eee o czym ja gadam, ostatnio my nie mamy takowego życia... zaczynam wariować, powiedziałam dziś staremu,że jak nie pójdziemy gdzieś na zabawę w karnawale to mu jaja urwę! wrrrrrrrrr