reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

mój w końcu też padł!
Z Michałem o tyle gorzej że on nie lubi sie przytulać trochę głaskania w łóżeczku ale też nie zawsze jak widzę że nie pasuje mu to po prostu siadam na łóżku obok łóżeczka żeby mnie widział i sam po kręceniu się marudzeniu zaśnie a czasem muszę wyjść z pokoju bo i to go rozprasza

reklama
Cześć i czołem :-D
A my dziś pospaliśmy do.... 10.30:-D :zawstydzona/y: :-D Gosia nam się obudziła o 8, dostała mleczko i jeszcze zasnęła. Pierwszy raz nam zrobiła taką niespodziankę :-)

Najserdeczniejsze życzenia pięknego życia, miłości, radości i zdrówka ponad wszystko dla cudownej Natalki!

Na razie tylko tyle, bo ktoś mi tu wrzeszczy do ucha :sorry2:

To ja dzis go przetrzymałam, i kolo 11:25 zobaczylam ze ziewa, ale jak zblizylam sie do łóżeczka z nim zaczol plakac, chwile to potrwalo, przytulil sie do podusi i zasnol i spi od 11:30 ciekawe jak dlugo i czy z pobudkami :dry:

O wlasnie, juz placze :no: :-(

edit.20min, meczylam sie by zasnol znow, bo widzialam ze spiący, ale co zasypial i odchodzilam z pokoju to chwila i ryk... teraz spi 15min... ciekawe na jak dlugo... jak wstanie tak juz do 18:30 nie bedzie spal, jestem tego pewna...
Juz nie mam sily powoli na to jego spanie i niespanie... Hania z Danielem byli inni no i tez mialam wieksza pomoc od M, teraz z Mikim on wogole malo przebuwa, ani razu nie wstal do niego w nocy, a zmienil mu pieluche ze 3 razy :dry: musze z nim pogadac o tym, bo moja cierpliwosc dlugo juz nie wytrzyma :no:

Ostatnia edycja:
no t o tak jak już pisałam jestem sylwia z ok nowego brzeska k. krakowa mam 27 lat , jedna córę na stanie kiedys pomyslimy o rodzeństwie ;) obecnie do końca lipca jestem na urlopie wychowawczym co bedzie dalej to sie okaże narazie nie bardo moę się połapac na forum ale myśle ze szybko nadrobię zaległosci:)

Witam:)

ZDEC wszystkiego najlepszego dla Natalki!!!!
Najserdeczniejsze życzenia również dla wszystkich roczniaków z ostatnich dni!!!

sylwunia1983-witaj:)

Kilka zdjęć z wczorajszej imprezy:
DSC03535a.jpgP7020036a.jpgP7020070a.jpgDSC03482a.jpgP7020048a.jpg
W bukiecie kwiatków były lizaki:)

Witajcie;)Nie mogę się odnależć ja sapałam do 10 a maż z gaja do 10,30 masakra;)
Upiekłam już sernik i zrobiłam pyszny obiadzik:)Rosołek a o tego drugie danie ziemniaczki ze schaboszczakami do tego kapustka zasmażana i suróweczka;)Pychaaaaaaaaaa

ZEC Natalka to prawdziwa ksiezniczka!!!
STO LAT DLA MYSZKI:)

reklama
sto lat dla Natalki!!! pieknie wygladala ksiezniczka

znowu padl mi laptop, nienawidze go, zawsze wtedy kiedy najbardziej go potrzebuje, cale szczescie komputer staruszek dziala:)

a ciekawe co tam u naszej ciężaróweczki agusi!? dawno sie nie odzywała
no wlasnie co tam u agusi
witamy nowa mame na forum, na pewno niedlugo wpadniesz w rytm
gosiagro- gdzie jestes??
tez mialam pytac ale koriander juz odpowiedziala, dzieki

Perfecta mialam jeszcze ci napisac ze moja fryzjerka uwaza ze dobra fryzjerka to 90% gadane i otwartosc na ludzi a 10% zdolnosci fryzjerskie, mysle ze bedziesz dobra w tym fachu

Do góry