reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

cześć cześć

my tez nie śpimy od 5.16 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: myślałam że tego małego gada :wściekła/y::angry::angry::angry:

teraz sobie smacznie dosypia gówniarz ( pewnie pośpi ze 2 godziny)
do tego pogoda do dooooopy... ech żyć nie umierać:sorry2:

reklama
Dziś już mija pierwszy roczek
na Twej główce piękny loczek,
więc zapraszasz Nas do siebie,
zabawimy się jak w niebie.
Będzie tort a na nim świeczka,
uśmiechnięte Twe usteczka,
oprócz tortu mnóstwo soku
i tak będzie już co roku.

Natalciu z okazji pierwszych i jakże ważnych urodzinek wszystkiego co najlepsze i duuuuuuuużżżżżżżżżooo buziaków.

także dla wszystkich wczorajszych i dzisiejszych solenizantów 13 miesięczniaków ogromniaste buziaki Jasia, Oskarka, Kamilka i Karolinki

U nas tez wczesna pobudka po czym po wielkiej kupie mala zasnela, oczywiscie bez sniadania zobaczymy ile pospi :-)

Kajdusia fajny pomysl z tym basenikiem jedziemy za tydzien do jakiegos zamku wiec chyba tez zabiore bo nie wiem czy tam w "komnatach" beda wanny :-pOj tam oj tam, Bydgoszcz jest dopiero daleko od morza!, wiec hop siup cieszcie sie jodem w powietrzu :-D

Dla Natalki zdecowej wszystkiego najlepszego w dniu urodzin nasz "prawie" najmlodszy czerwcowy cukiereczku!!! Sto lat i duzo radosci kazdego dnia!!!

zdec co u was, pochwal sie jak urodzinki!

karo sto lat, spoznione zyczenia urodzinowe!

Dla Jasia oskarka Kamila i Karoliny rowniez wielki buziak z okazji ukonczenia 13mcy :-)

Hej
My tez nie spimy od 5, maz wychodzil do pracy i nas obudzil, mlody szalej z dzieciakami, i pewnie padnie kolo 11 dopiero :szok: :no:

Wszystkiego najlepszego dla Natalki z okazji roczku!!
I sto lat dla 13miesięczniaków: Jasia, Oskara, Kamila i Karolinki :-)

edit. Perfecta :-D :-D :-D :-D uwielbiam Cie czytac!!!
A akcja z Wietnamkami THE BEST! Maja nauczke:tak: :-)

dzień Dobry!!
JA tylko na momencik....Korzystamy z urlopu...tyko pogoda do dooooopy....why....??? Tyle czasu była piekna pogoda w PL....a teraz....
Chciałam tylko złozyć życzenia Natalce....

Acha od czwartku do soboty będę w Warszawie ;-)...jakby co!!!!

Kochana Natalciu
wszystkiego dobrego kochane Słoneczko...
Niech spełnią się wszystkie Twoje marzenia...
a uśmiech z Twojego buziaczka
niech nigdy nie znika
100 lat, 100 lat

A także wszystkim 13 - miesięczniakom
z ostatnich dni samych radości i pięknych chwil w życiu!!!!!

reklama
Witam i ja.

Wszystkiego naj naj dla kochanej Natalci. Dużo zdrówka, samych uśmiechów na buzi i wielu szczęśliwych dni. Buziaki od ciotki i Jasia :*

Nadika
- można się spotkać np w Miliczu, to tak pośrodku wychodzi :)
Percia- super,że jesteś zadowolona, a akcja z Wietnamkami bomba :)
Agi- mam nadzieję ,że prognozy się sprawdzą i pogoda szybko się poprawi :)
Liza, Eagle, Koriander- współczuję wczesnej pobudki :(
Eagle- jak się mężuś czuje
Milusia- Ty to masz wesoło z chłopakami. Podziwiam Cię :)
Lenka- mam nadzieję ,że w pracy będziesz odnosiła same sukcesy, trzymam kciuki ;)

Do góry