reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

hmm to godz jazdy autem nawet chyyba niel0
To moze warto jakies spotkanko w Ostrowie lub posrodku zorganizowac:>??

Witam i ja.

Wszystkiego naj naj dla kochanej Natalci. Dużo zdrówka, samych uśmiechów na buzi i wielu szczęśliwych dni. Buziaki od ciotki i Jasia :*

Nadika
- można się spotkać np w Miliczu, to tak pośrodku wychodzi :)
Percia- super,że jesteś zadowolona, a akcja z Wietnamkami bomba :)
Agi- mam nadzieję ,że prognozy się sprawdzą i pogoda szybko się poprawi :)
Liza, Eagle, Koriander- współczuję wczesnej pobudki :(
Eagle- jak się mężuś czuje
Milusia- Ty to masz wesoło z chłopakami. Podziwiam Cię :)
Lenka- mam nadzieję ,że w pracy będziesz odnosiła same sukcesy, trzymam kciuki ;)

Dziewczyny super pomysł ze spotkaniem. Ten Milicz to dobry pomysł. Zorganizujmy coś :)))))))))))))))

reklama
a ja dzisiaj jestem umierająca :/// głowa mi pęka :wściekła/y: już w nocy wstawałam po tabletki ale nie pomogło. Wogóle noc okropna, Natan co chwilę się budził jakiś taki niespokojny, wasze dzieci też tak się wiercą?? on to po całym łóżeczku chodzi a jak wyląduje u nas w łóżku to my z mężem na samych brzegach śpimy bo tak się rozwala.

zyrafka mój też walczy i nie chce usnąć :wściekła/y:maruda jeden chyba faktycznie pogoda działa na nasze maluszki
Agi faktycznie nie trafiłaś z pogodą ale teraz ma już się poprawiać
nadika mój też tak wędruje ale nie biorę go do nas do łóżka bo byłoby po spaniu obojętnie jaka byłaby to pora
wszystkiego najlepszego dla Natalki!

Ostatnia edycja:
nadika -od czego ten ból? jeszcze przeziębienie Cię trzyma??Współczuję!
Mój Łukasz bardzo często też się strasznie wierci w nocy aż spać nie mogę.

iza- mój siedział na moim łóżku i oglądał teledyski mini mini, położył się i sam zasnął hehe

Moj w nocy tez sie wierci jak szalony, i u nas w łózku to juz teraz wogole spac nie umie,placze czemus, wierci sie i wogole!:no: ehhh kiedy on zacznie przesypiac nocki :nerd:
Dochodzi 11 a on jeszcze nie pada... :no: jak wy usypiacie dzieciaki? widzicie ze marudza, czy co i kladziecie? i jak zasną w dzien to sie przebudzają i usypiacie dalej? moj tak :|

Moj w nocy tez sie wierci jak szalony, i u nas w łózku to juz teraz wogole spac nie umie,placze czemus, wierci sie i wogole!:no: ehhh kiedy on zacznie przesypiac nocki :nerd:
Dochodzi 11 a on jeszcze nie pada... :no: jak wy usypiacie dzieciaki? widzicie ze marudza, czy co i kladziecie? i jak zasną w dzien to sie przebudzają i usypiacie dalej? moj tak :|

ja widzę po moim, że jest śpiący, przytula się do mnie albo kanapy :) kładę go do łóżeczka posmyram trochę po pleckach i zasypia albo jak już bardzo śpiący to przy butli mi zaśnie. Często się budzi jeszcze nie wyspany i wtedy ciężko go uśpić, najczęście robię mu masażyki na plecach.

A mój Kuba dziś spała do 8:szok: chyba wiedział że niedziela:-D

Moje zazwyczaj nad ranem sie kręcą, szczególnie Kuba, bo Szymonek zazwyczaj pięknie śpi calą noc(Marian nad nim czuwa:-D)

moje spia 2 razy pierwszy tak ok. 9-10(ok, 1,5h a 2 ok. 14 tak tez z 1,5h)(oczywiscie razem:-))

Ale moje dzieci wcinaja prażynki:szok::szok::szok::szok::-D

reklama
Do góry