reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Druga?:-D

Kreatorka współczuje..:( i masz racje co do zdrowia naszego i dzieci:tak: trzeba je doceniac...

Widze ze wiekszosc mam planuje zakonczyc karmienie wraz z roczkiem dziecka:-) ja tez tak zamierzam:tak: ciekawe jak nam pójdzie... :dry:
Kurcze kaszki mi dzis braklo malemu na sniadanie...:/ tata ma jechac i kupic, zrobilam mu mleko modyf i nie chcial tknąc:/ cóz bedzie czekac na kache chyba.... ;]

reklama
Ja tez sie witam :tak:

Lena jakies wiesci od Wiktorii? U nas bylo to samo wysoka goraczka ale po antybiotyku szybko bakterie znikaja, bedzie dobrze

kreatorka tez o tobie i Nince ostatnio myslalam, fajnie ze sie odzywasz. Bardzo wspolczuje, podziwiam rodzicow ja nie wiem jak bym zyla z mysla ze moje dziecko ma przed soba tylko rok :-(

eagle co u was kochana??? Jak maz, Tomus, Asia??

Milka o tobie tez myslalam, cos rzadko bywasz ostatnio, mam nadzieje ze wszyscy jestescie zdrowi i szczesliwi!

Troszke ponadrabiam!
Eagle - Cieszę się że weekendzik udany , bateryjki naładowane:) A jak się Mężuś Twój czuje? Udało się Tobie umyć okno?:p:pBuziaki od Perfekci z Kentaki:p
Olavip - super że wszystko gra!
KASIEK - BUZIAKI I PRZYTULAKI NA DZISIAJ :) :*
Izia - Łer ar ju?
Agi - Kochana to rzeczywiscie pracowicie!!! Podziwiam Cię że jeszcze siłę znajdujesz na domowe obowiązki! Ale Ciesze się , bo widać po postach , że humorek masz lepsiejszy!!!!!
Koriander - To fajnie karmienie u Was musi wyglądać jak mamusia na tych rzęsach z przytupem tańczy:):):):)
Kreatorka - hey Kochana !!!! Strasznie współczuję rodzicom maleństwa!!!! Serce mnie boli jak czytam takie rzeczy!!! To przeokropne! Ciężko cokolwiek powiedziec bo brak mi słów by opisac jak strasznie mi przykro!

troszke się udało:)

Witajcie ...ehhh jakas zdołowana...biedna Wiki nie odzywaja się póki co....może w szpitalu:(OBY NIE!!!
Ona tydzien temu skończyła brak antybiotyk na infekcje...jest to spowodowane tym, że nie siusia sama;(I zawsze piepszone bakterie sie dostana:(

Kreatorka jakbym widziała historię Wiktorii:(Całą ciążę było cacy a jak się urodziła.....
A mam pytanie czy ta znajoma chodziłą do jednego lekarza???
Mam wieści od Wiki 40 * goraczki i non stop z nia walcza!!!CZekaja na antybiogram:(

czesc dziewczynki
wpadlam sie tylko przywitac zyczyc milego dzionka ;)
duuuuuzo duzooooooooooooo zdrowka chorowitkom i solenizantom

ps zabieram sie za odstawianie Kuby od cyca ;)

reklama
Do góry