reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
bosze ale się cieszęrawie 7 tys
Lena najlepszą koleżanką, Lena najlepszą koleżanką, hahahaha
Gratuluję Kochana!!!
Licytuje u Ciebie ponczo na allegro. Gaja z niego wyrosła? Czemu sprzedajesz?
Aha i przypominam sie ze mam na sprzedaz 2 kartony Pampersów "4"!
A ile w ogóle jest tych czwórek w kartonie?
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Gratuluję Kochana!!!
Bo wyrosła nie dopina sięhehe szczerze to było wyprane i maiła załozone na godz
aisa80
Fanka BB :)
Gratuluję Kochana!!!
Cos jakos 168 czy 169 sztuk.... nie wiem, nie chce m sie schodzic dwa pietra nizej zeby sprawdzic
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
łaaaaaaaaaaaaa tato dzwonił sprawdził moj kupon i mam piatke w totolotka
Lenka - Kochana gratuluję...Super wygrana, taką kasę to już można na cos przeznaczyć.....Bardzo się cieszę....i nie będę jak reszta dziewczyn....NIE CHCĘ ANI GROSZA....buhahahahaha, choc pamietaj że UWAZAM IZ FAJAN Z CIEBIE BABKA....hihihi;-) A tak serio, jeszcze raz super
dzień dobry
gosiagro- wczoraj z mężęm zaczęliśmy A6W, mam nadzieję, ze chociaż kilka dni wytrzymamy hehe,
ja też ze żłobkiem już schizuję, juz mi siękoszmary śnią (co będzie się w sierpniu działo
Powodzenia z A6W!!!!! I napewno wszystko będzie dobrze że złobkiem i Łukaszek szybciutko się zaaklimatyzuje....
witam
Wczoraj był super dzień i byliśmy w zoo Małego niestety interesowało tylko to co było blisko i sie ruszało (czyli osiołki, pelikan i jeszcze moze z 2 rzeczy). Wiec dzień był bardzo miły, chociaż ja z A. wróciliśmy padnięci...
Za to noc...tragedia - mały poszedł bardzo późno spać, potem budził się co 2/3 godz. i ryk straszny. Próbowaliśmy robić wszystko, ale tylko mleko go uspakajało...już nawet nie licze ile tego mleka w nocy wypił Pewnie przeżywał dzień...
Aż rano zadzwoniłam, żeby mama przyjechała, żebym sobie troche w dzień podespała, ale współczuje mężowi, który siedzi nieprzytomny w pracy (od dwóch dni jest cały połamany, bo w sobotę miał za dużo pracy fizycznej, a teraz jeszcze noc, gdzie prawie wogole nie mógł spać).
Aaa...pojawił się 8-smy ząbek Dolna dwójka
lena - gratki
Super, że mieliście tak udany dzionek....i przykro mi z powodu nocki...Może rzeczywiście Krystianek przeżywał dzień pełen emocji....
Gratki z okazji 8 ząbka!!!!
Kochane - muszę się Wam pochwalić. półtora tygodnia temu troszke zmieniłam swój sposób jedzenie , właśnie przed chwilką weszłam na wagę i mam 4 kg mnie! Czy to możliwe żebym w tak krótkim czasie schudła? czy waga mnie się zepsuła?
Perfecta gratki...Na 100% waga nie kłąmie...Super!!!!
No i pogoda zła przyszła i do nas , robi się szaro buro i ponuro... Ale wzięłam się za porządki. Jas śpi a ja sprzątam i głowa mnie od pogody zaczęła łupać Ale schudłam four kilos więc spoko
U nas też dzis pogoda do d...y.....Ach...Było parę dni po 20 stopni ...i co???? OBY przyszły weekend był lepszy bo P. mam mieć wolne i w końcy byłyby 2 dni dla rodzinki!!!!
Dla cudownego i przeuroczego Jasieńka
zdrówka, radości i mnóstwa miłości
Bądź zawsze szcęśliwy i uśmiechnięty
kochany Skarbeńku!!!!!
zdrówka, radości i mnóstwa miłości
Bądź zawsze szcęśliwy i uśmiechnięty
kochany Skarbeńku!!!!!
A u mnie tydzień bardzo pracowity...Nie wiem w co ręce włożyć...Jutro i w czwartek dzień zapowiada się masakra.....Pracuję w restauracji bo mamy 250 osób na lunchu kazdego dnia i brak staffu...ale fajnie....
Polcia śpi ja delektuję sie kawusią ożeźwiona po prysznicu.....I lenka mi przypomniała że P. puścił losa wczoraj na dzisiaj...Może coś z dobrych fluidów od lenki się udzieli.....
I jeszcze parę słow do Kasiek
Kochana nie wiem o co chodzi ale pamiętaj że masz nas....Zawsze możesz się wygadać...choc wiem że byc może to mało....Ale możesz na nas liczyć...Na dobre słowo, radę....Super babka z Ciebie...Jakieś takie ciepło od Ciebie bije....cokolwiek się dzieje napewno będzie dobrze....Damiś jest cudowny a ty jesteś wspaniałą mamą....choć napewno zmęczona mamą bo musisz liczyć tylko na siebie...Mam podobnie :-(....Ale Twój synek jest wspaniały....Także wracaj do nas kochana szybciutko...bez Ciebie nam nudno będzie.....i smutno a chyba tego nie chcesz, co?
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Cos jakos 168 czy 169 sztuk.... nie wiem, nie chce m sie schodzic dwa pietra nizej zeby sprawdzic
Spoko, jedną paczkę wezmę. A gdzie Ty w ogóle mieszkasz? Która dzielnica?
aisa80
Fanka BB :)
Spoko, jedną paczkę wezmę. A gdzie Ty w ogóle mieszkasz? Która dzielnica?
Górczyn, Świerczewo, Debiec
reklama
koriander - straszna to historia:-(
aisa - gratuluje udanych zakupów:-)
Agi - chyba ci szybko dzień zlatuje jak masz tak dużo pracy?
asnecja - pełno jest tego w necie, wpisz w google dieta dukana, przykładowe:
Przepisy w diecie proteinowej - Dukana.
Ciao ciało
Jasmina na dukanie.blog
Breakfast
aisa - gratuluje udanych zakupów:-)
Agi - chyba ci szybko dzień zlatuje jak masz tak dużo pracy?
asnecja - pełno jest tego w necie, wpisz w google dieta dukana, przykładowe:
Przepisy w diecie proteinowej - Dukana.
Ciao ciało
Jasmina na dukanie.blog
Breakfast