reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

No i pogoda zła przyszła i do nas , robi się szaro buro i ponuro... Ale wzięłam się za porządki. Jas śpi a ja sprzątam i głowa mnie od pogody zaczęła łupać:) Ale schudłam four kilos więc spoko:p

reklama
łaaaaaaaaaaaaa tato dzwonił sprawdził moj kupon i mam piatke w totolotka;)

Lenka - Kochana gratuluję...Super wygrana, taką kasę to już można na cos przeznaczyć.....Bardzo się cieszę....i nie będę jak reszta dziewczyn....NIE CHCĘ ANI GROSZA....buhahahahaha, choc pamietaj że UWAZAM IZ FAJAN Z CIEBIE BABKA....hihihi;-) A tak serio, jeszcze raz super

dzień dobry:)

gosiagro- wczoraj z mężęm zaczęliśmy A6W, mam nadzieję, ze chociaż kilka dni wytrzymamy hehe,
ja też ze żłobkiem już schizuję, juz mi siękoszmary śnią :((co będzie się w sierpniu działo:szok:

Powodzenia z A6W!!!!! I napewno wszystko będzie dobrze że złobkiem i Łukaszek szybciutko się zaaklimatyzuje....

witam :)
Wczoraj był super dzień i byliśmy w zoo :) Małego niestety interesowało tylko to co było blisko i sie ruszało (czyli osiołki, pelikan i jeszcze moze z 2 rzeczy). Wiec dzień był bardzo miły, chociaż ja z A. wróciliśmy padnięci...
Za to noc...tragedia - mały poszedł bardzo późno spać, potem budził się co 2/3 godz. i ryk straszny. Próbowaliśmy robić wszystko, ale tylko mleko go uspakajało...już nawet nie licze ile tego mleka w nocy wypił :( Pewnie przeżywał dzień...
Aż rano zadzwoniłam, żeby mama przyjechała, żebym sobie troche w dzień podespała, ale współczuje mężowi, który siedzi nieprzytomny w pracy (od dwóch dni jest cały połamany, bo w sobotę miał za dużo pracy fizycznej, a teraz jeszcze noc, gdzie prawie wogole nie mógł spać).
Aaa...pojawił się 8-smy ząbek :) Dolna dwójka :)

lena - gratki :)

Super, że mieliście tak udany dzionek....i przykro mi z powodu nocki...Może rzeczywiście Krystianek przeżywał dzień pełen emocji....
Gratki z okazji 8 ząbka!!!!

Kochane - muszę się Wam pochwalić. półtora tygodnia temu troszke zmieniłam swój sposób jedzenie , właśnie przed chwilką weszłam na wagę i mam 4 kg mnie! Czy to możliwe żebym w tak krótkim czasie schudła? czy waga mnie się zepsuła?:p

Perfecta gratki...Na 100% waga nie kłąmie...Super!!!!
No i pogoda zła przyszła i do nas , robi się szaro buro i ponuro... Ale wzięłam się za porządki. Jas śpi a ja sprzątam i głowa mnie od pogody zaczęła łupać:) Ale schudłam four kilos więc spoko:p

U nas też dzis pogoda do d...y.....Ach...Było parę dni po 20 stopni ...i co???? OBY przyszły weekend był lepszy bo P. mam mieć wolne i w końcy byłyby 2 dni dla rodzinki!!!!

Dla cudownego i przeuroczego Jasieńka
zdrówka, radości i mnóstwa miłości
Bądź zawsze szcęśliwy i uśmiechnięty
kochany Skarbeńku!!!!!

A u mnie tydzień bardzo pracowity...Nie wiem w co ręce włożyć...Jutro i w czwartek dzień zapowiada się masakra.....Pracuję w restauracji bo mamy 250 osób na lunchu kazdego dnia i brak staffu...ale fajnie.... :-D
Polcia śpi ja delektuję sie kawusią ożeźwiona po prysznicu.....I lenka mi przypomniała że P. puścił losa wczoraj na dzisiaj...Może coś z dobrych fluidów od lenki się udzieli.....

I jeszcze parę słow do Kasiek
Kochana nie wiem o co chodzi ale pamiętaj że masz nas....Zawsze możesz się wygadać...choc wiem że byc może to mało....Ale możesz na nas liczyć...Na dobre słowo, radę....Super babka z Ciebie...Jakieś takie ciepło od Ciebie bije....cokolwiek się dzieje napewno będzie dobrze....Damiś jest cudowny a ty jesteś wspaniałą mamą....choć napewno zmęczona mamą bo musisz liczyć tylko na siebie...Mam podobnie :-(....Ale Twój synek jest wspaniały....Także wracaj do nas kochana szybciutko...bez Ciebie nam nudno będzie.....i smutno a chyba tego nie chcesz, co?

reklama
Do góry