reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

ja tez się przywitam
mój od wczoraj na tacierzyńskim to same rozumiecie,że plan dnia zdezorganizowany:dry:
dziś też już od rana lapka okupuje wrrr....

przeczytałam na szybko ale poodpisuję później bo wybieram się na zakupy, chciałam młodemu kupic jakąś cieńszą kurtkę

ja się czują dziś nasze małe chorowitki Lilusia, Jagodzia, mam nadzieję że lepiej

i jeszcze z dużymi buziakami spieszymy do Milenki, Julianka i Damianka

reklama
jesu dziewczyny pijawki mi się dzisiaj śniły, oblazły mnie, pełno ich było, co chwilę musiałam jakąś odrywać z siebie, aż się obudziałm bo mnie mąż dotknął i muyślałam ze to pijawka hehehehe

właśnie przeczytałam w senniku ze mam się strzec lichwiarzy :-)

Ostatnia edycja:
Kasiu- kochana miło ze pytasz:) U nas juz gorączki nie ma od poniedziałku, jest troche karatu i kaszel ale bez dramatu. Dalam dzisiaj Hanke do przedszkola- Marcin ją zawiózl a ja musze odebrać, wiec Jagoda wyjdzie z domu.. Mam nadzieje ze nie bedziemy miec znowu nawrotu... A jak u Was??

żadne dziecko nie rozwija się wg schematu, szablonu, to nie roboty:-)

cobra jak Kubulek się czuje?

cobra jak dzisiaj się czujesz??

kasiek jak samopoczucie?? Damianek grzeczniejszy??

dziekuje.kuba juz lepiej,nie ma goraczki,znikla ;)
nie chcial spac,i teraz odsypia biedny

a ja jade na uspokkajaczach,wiec spokoj jak nigdy czuje.wszystko mi wisi.

mariusz niby chce sie ze mna wyprowadzic..ale mowi ze boi sie ze go rodzina odtraci.
zaraz ja go odtrace.
zobaczymy

czesc dziewczynki

moje dziecko spi juz ponad 2 godziny, jestem w szoku, bo nawet jak byl noworodkiem to mu sie nie zdarzało w ciagu dnia tak długo spac, a tydz nadworze tez tak fajnie spał,

ta dieta mnie wykonczy, jestem ciagle glodna!!!!!!!!!!! a;e musze do wakacji pozbyc sie kilkuuuuuu dobrych kilogramow, zeby wazyc tyle co na slubie i wzmiescic sie w moje ukochane kiecki, bo duzo imprez sie szykuje w wakacje ;)

zycze zdrowka wszytkich chorujacym!!!!!!!!

sto lat dla Damisia, Milenki, Julianka i Alanka, rośnijcie zdrowo kochane maluchy!!!!!!!!!

Dzień drobnych jako Myyllljjiiiooonnn pięćset dziewięćdziesiąta pięćdziesiąta piąta:p:)
KasiaJ - Kciukasy trzymam za wizytę!!! Na pewno będzie juz lepiej:):):) Buziaki za Fifiego za apetycik!!!
Koriander- Kochana jak Lilunia , mam nadzieję że gorączka minęła Ściskam Was mocccno!!!
Cobra - rodzina odtrąci - oj bidulek .... Powiedz mu że jak Kuba dorośnie to go tak odtrąci że będzie czuł na całym ciele:):)
MĘŻU EAGLE PROSZĘ NAM JĄ ODDAC!!!!:)
mucha nie siada- każde dziecko rozwija się we własnym tempie, Mój JAsiek też wczesnie zaczął wstawać , ale np długo nie mówił mama , baba dopiero teraz zaczyna
Agast - Dobrze że już malutka zdrowieje:)

Dziękujemy za życzonka!!!

Damiś dziś (odpukać) lepiej... ale jest dopiero południe ;) jedziemy dziś kupić młodemu spacerówkę jakąś zwykłą bo musimy mieć na wyjazd... oglądałam wczoraj ten i nawet mi się spodobał, jest dosyć duży a zarazem lekki i składa się jak parasolka ;) ale dziś jeszcze obejrzymy inne easy-go-wozek-loop.jpg

Miłego dnia dziewczynki!!!

Wszystkim chorym życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!!

Solenizantom Damiś przesyła dużego buziaczka!!! ;)

Witajcie, my po lekarzu, uszy czerwone ale na razie nie dal antybiotyku bo moze to byc przez trzydniowke, Goraczka juz trzeci dzien oscyluje miedzy 39 a 40 stopni wiec jesli dzis wieczorem lub jutro rano nie bedzie wysypki to idziemy do lekarza po leki.

Dziekujemy za mile slowa wszystkim ciociom,

Zyczymy zdrowka wszystkim chorym

i wszystkim solenizantom sto lat!

reklama
Hej
Sorrka ze nie pisze za czesto ale podczytuje was w miare mozliwosci...
u nas oki, Miki od 2 dni marudzi okropnie.... dzia​
sla na górze juz są białawe, wiec górne jedynki są w drodze.... do tego ma podwyzszona temperaturke od wczoraj i tak ma 37,5-37,8... No mam nadzieje ze juz za dzien - dwa beda zeby na wierzchu i troche odsapne bo te jedynki nam wychodza juz z miesiac...:no:

Cobra hehe on sie boi odtracenia.... ehhh faceci... :dry:
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!!!! zyczy ciotka i jej ferajna;-) :-p

Do góry