reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

dziewczyny! tez nie wiem co mezowi kupic, wydaje mi się, ze przez te lata wykorzystalam już wszystkie możliwości prezentow, koszule krawaty spinki gadzety do kompa i samochodu, pomozcie dziewczyny! Zapodajcie jakis pomysly!!!!!

Czwarta :-)

Czesć Dziewczyny :-)
Ja mam dzisiaj spokój do 12 bo moj pojechał na narty uczyć jakas tam corke kumpla no a Olka zabrał do jej rodziców i mam spokój :-)
Jasio bawi się autkiem a ja ide sprzątać kuchnie i myć okna.

Wpadne tu znowu :-)

_____________________________________________________________________________________________________

Dziewczyny powiedzcie mi co dla męża dla prezent? Nie pije, nie pali i uwielbia samochody i motory .... Macie jakiś pomysł?

Jaaaaaki tu spokój na na na na :)
Dziewczyny gdzie jesteście? :-)

Dziewczyny, może trochę nie dyskretne pytanie, ale do jakiej kwoty mniej więcej chcecie zrobić te prezenty??

reklama
Anecznik ja gdzieś do 100zł. Może być mniej ale ogólnie taka kwota.

Mamo kubulki ja tu nie jestem za długo Ani też nie znam za dobrze z forum bo chyba niezbyt często się odzywa ale może macie racje że trzeba uważać. A co do maluszka i ochraniacza to powiem Ci że teraz to nic ale moj Jasio ma 1,5 roku i co chwile włoży noge w szczebelki i nie da rady jej wyciągnąć. Nawet ja mam problem. Tylko mojemu męzowi się udaje...

Lece dziewczyny dalej sprzatać ;) narazie wyprasowałam ciuszki dzieciaczką teraz pieluchy a mam ich chyba 20 :p potem okno i trza jechać po Olka :D

Witajos sie ranos
Mamo Kubulki - Kochana nie martw się , tutaj jak wszędzie, znajdzie się osoba która miesza. Na szczęście większość jest miła i sympatyczna. Współczuję nie potrzebnych nerwów.
Alusia - miłego sprzątania:)
KasiaJanecka - współczuję tego półpaśca:( zdrowiej ! HALINKA SUPER i widzę że Mikołaj już się do tej choinki skrada:)
Lenka- Jak Boga kocham. Podziwiam Cię Kobito:) Skąd ty bierzesz tyle siły na te wszystkie rzeczy. Chylę czoła!!!!
Pózniej spróbuję poodpisywać bo Jasiu wzywa:)

Witajcie Kochane!
To mój ostatni dzień wolnego uuuuuuuuuuuu.....!!!!!!!:no::no::szok::szok::szok:
A nad głową znowu mi wiercą i Nelci spać nie dają.. Wkurzam się na to ale staram się też i zrozumieć, my prawie 2 lata tremu dobre pół roku robiliśmy kapitalny remont i też się daliśmy sąsiadom we znaki nieźle..
Co do prezentów to ja też miałam niedawno wrażenie, że mi się już wszystkie pomysły wyczerpały.. Ale udało się wpaść na kolejny :) I W. dostanie w tym roku bezprzewodową stację pogody, wiem, że często na takowe zwraca uwagę więc mam nadzieję, że będzie zadowolony. Na dokładkę jeszcze książkę Szymona Hołowni Wydawnictwo Znak :: Bóg. Życie i twórczość , swego czasu oboje zaczytywaliśmy się w jego tabletkach z krzyżykiem, mam więc nadzieję,że i ta pozycja wyszła mu super:)
No i pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że "przez przypadek" W. nie trafi na tego mojego posta na forum:-D:-D

Mamokubulki - dobrze, że napisałaś swojego posta, pomimo, że to tylko forum, nie można pozwolić na takie zachowania i dotykanie kogoś słowami.
madziak - śliczna choineczka,
karo -"pierożki z pieczarek i cebuli takie zapieczone" - podaj przepis przede wszystkim na ciasto do nich :)
konniczynka - niezły post ;) Gratuluję kolejnego ząbka! Może nie będzie z pracą tak źle, że będziesz musiała szukać innej? Powodzenia w przygotowaniach:)

Uciekam bo moja Nelcia już nie śpi gada cor5az to głośniej i marudniej :)

Anecznik dzięki za tą stronke. Takiego czegoś szukam ale na rocznice ślubu. Teraz bardziej szukam czegoś związanego z motorami, samochodami albo ewentualnie komputerem bądz telefonem :-) prócz tego już mu kupiłam spodnie i sweterek :-)

Lena a dużo masz? Bo w sumie ja lubie prasować. Właczam film ciekawy i heeeja :-) ale Ty za to upieczesz mi ciastka cooo :-)

Perfecta super te zdjęcia :-)

Lencja współczuje tych odgłosów. A mój książek nie czyta a też bym mu kupiła jakaś o motorach a tak lipa :-)

Dobra Jasio poszedł spać to ja ide szorowac okno :-) pojewie się zaraz znowu :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry