reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej, wygrzebalam sie zza garow, zmywara juz chodzi, Jas spi wiec mozna podczytac co u Was

Kasiek nie wmawiaj dziecku najgorszego:) Jas ma dokladnie takie same poliki, najpierw myslalam ze reakcja na mleko 2, mleko odstawilam a on dalej ma te poliki podraznione, tez troche chropowate
ale wystarczy spojrzec na jego mame co jej sie zaczyna robic na buzi ja tylko jest okres grzewczy
a zeby pekaly mi dlonie jak jest mroz to nawet na dwor nie musze wychodzic
widac ma to po mnie (chociaz cos)
kolezanka mowila jeszcze ze jej syn mial na buzi dwa buraki jak mu zeby wychodzily

Gosiagro wlasnie wtedy skonczylam gotowac, niech szlag weznie te krokiety, ile to roboty
ale smakowaly a to najwazniejsze
bardzo mily wieczor za nami:)

Milka a co to za humor?

ide do meza bo chyba pojutrze bedziemy z Jasiem jechac do PL i chlopina sam zostanie na 2 tygodnie:(

Witajcie,

Pierwsza:D
Kurcze moje dziecko ma jakiś zegarek w głowie, zawsze musi wstać o 6:(
Ale miałam dzisiaj piękną noc tylko z jednym karmieniem o 4:) Ale była jak dętka, więc myślałam że może sobie pośpi do 8 ale gdzie tam ona już wie że trzeba pożegnać się z mamą;)
Tylko babcia przyjdzie, a ja lecę do pracy.
Idę do mojego bąka, bo coś czuję nispodziankę w pieluszce;P

Życzę wam miłego dnia czerwcóweczki:)
POzdrawiam:*

druga ;)

kurde my znów do lekarza, całą noc nie spaliśmy z fifim, taki ma kaszel, taki mokry i sie męczy, bo nie umie odkrztusić :( oczywiście mąż w nocy głuchy.....ja mam dość, bo niby była poprawa a tu ten kaszel......... oby się na antybiotyku nie skończyło
w dodatku z noska zmiast glutów krew spływa jak psikam wodą i kładę na brzuszku

trzymajcie kciuki za wizytę

Witajcie;)
U nas nocka jak zawsze idzie spać o 16 budze na kapiel o 19 i dalej spi do 5-6 poniej butla i dzisiaj do 7,30;)Także wszystko ok nie narzekam aż grzech narzekać;)
Teraz ja lulam i ide zaraz pic kawkę;)

I ja się witam, moje chłopaki jeszcze śpią, tzn mlodszy wstał o 7:30 i teraz zasnąl znowu a starszy poszedł do pracy i go wysłali do domu bo po wczorajszej wieczornej wizycie na pogotowiu ma zaklejone oko i nie pozwolili mu pracować.
U nas noc całkiem, całkiem. Pierwsza pobudka o 2:17 ale nie an jedzenie tylko maly chciał się przytulić:-)następna o 3:30 i później dopiero o 7:30.Także oby tak dalej a nie będzie źle. Dzisiaj też dam na noc mm i się zobaczy.

kasiajanicka - powodzenia na wizycie, biedny Fifi taki katar dla malucha to strasznie męcząca sprawa:-(Oskarowi tęz coś zacznyna jeżdzić w nosie.

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów: Lenki, Hani i Mikołaja - samych pogodnych dni

Miłego i spokojnego dnia:)

dzień dobry
popiszę z Wami za chwilke bo jakieś pół godziny temu dopiero wstaliśmy
teraz lecę sobie po jakieś śniadanko i kawkę do lektury

reklama
Witam:
U mnie familija jeszcze śpi a ja na chwilke na BB i też się znów kładę, a co!
lenka - zagłosowane!
zdec - miłego dnia w pracy

Wszystkiego Najlepszego dla Hani, Lenki, Mikołaja!!!!
Rośnijecie zdrowo i dajecie wiele radości Waszym bliskim!!!
!

Do góry