ok już jestem
u Nas nocka taka sobie jak i wczorajszy wieczór, ja prawie nie spałam
Asia jak wstała wczoraj po 14 po drzemce dostała dziwnej gorączki, niby żadnych innych objawów typu katar, kaszel itd tylko sama temp, dałam jej nurofen i tak do wieczora sprawdzanie co chwilę temp i podawanie leków, wieczorem znów powtórka z rozrywki, hmmm nie wiem od czego to? a jak tak bardzo nie lubie jak ona gorączkuje już wolałabym zeby miała jakiś katar czy coś
po tym jak nam kiedyś gorączkowała jak była mała to ja juz czarny scenariusz na noc, ale nawet nie było tak źle, po 21 podałam jej znów leki i czuwałam niemal całą noc oczywiście ona spała tym razem z nami
na szczęście ok 3 jakby jej przeszło i dopiero wtedy ja położyłam sie spać na dłużej, pobudka później na karmienie o 5 i tak dospaliśmy do po 8
jak wstała niby nie miała gorączki i zobaczymy co będzie później, mam nadzieję że się nie rozłozy
ewela po przepisy na ciastka to do leny:-)
Perfecta jakie przeżycia, najważniejsze że Wam nic się nie stało
dobrze że zareagowałaś, bo co by było gdyby zamiast was szła tamtędy np 80 letnia staruszka która nie miałaby tyle energii i siły zeby uciec na bok
lena mmmm ciasto pysznie wygląda
hefi najwazniejsze że już pierwszy krok w kierunku porządków i przygotowań świątecznych zrobiony
athena powodzenia na diecie a mąż będzie z Wami na święta chyba?
ewelinka307 mmmm super torcik wyszedł
Agi78 super że Polcia ma takie towarzystwo do zabawy, ja uwielbiam patrzec jak moje łobuziaki razem się bawią, uwielbiają swoje towarzystwo a jakie śmiechy i piski zachwytu się wtedy odbywaja
koriander toż to przygotowania ida pełna parą, ja uwielbiam te świateczne zapachy ciasta, grzyby...
gosiagro pyszne ciastka, podrzuć cos do kaweczki
Kasiek1983 oj u Was też juz świątecznie
zdec rzeczywiście cena odkurzacza powalająca
askut dobrze ze Zuzia załapała butle, będzie lepiej
Milka26 oj a co to za humorek, oczywiście że czytamy i zauważamy
a odciągasz mleko w pracy? ja już dawno nie miałam takiego uczucia rozsadzania cyców od środka, takie flaczki są bo Tomus na bieząco opróżnia
Klemantinka super że wieczór się tak udał
kasiajanicka duzo zdrówka dla Filipka, daj znać jak po lekarzu
Anik79 a co się mężowi stało z okiem bo nie doczytałam, mam nadzieje że to nic poważnego
u nas nie ma znaczenia czy cyc czy mm przerwy na jedzenia są takie same