reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

:-):-) hejus

kurcze palec mi sie lamal w tym odlewie i musialam go sklejac - to bedzie prezent dla pseudo tesciow :happy2::cool2:

athena tez mialam przejsc na ta diete,ale od mies sie nie moge zebrac jakos :eek:

jak maly wstanie to cykne wam fote jak mi wyszlo :-D

reklama
odlew 001.jpgodlew 002.jpgodlew 003.jpg to juz sa pomalowane, i ja wam sie podobają? :-)

Heja

Natuska - moja piła z butelki troche herbatki i mojego mleczka jak miala jakies 3 miesiace pozniej dlugo jej nic nie podawalam w butli, nutramigan probuj najpierw lyzeczka by oswic ze smakiem, ale za kazdym razem tez probowalam podawac butelke, jak nie chciala to lyzeczka dawalam, no a w koncu zalapala jakos, dzis rano jeszcze mieszalam swoje, a na nastepne karmienie dalam juz tylko nutramigan i wypila 110:)
Ewela28 - super te odlewy wyszly
kasiajanicka - powodzenia na wizycie, zdrowka dla Filipka
Anik79 - dobrze, że udała sie wyjąc ta wate, a jak sie czuje maz?boli go oko?

Wszytskiego najlepszego dla solenizantów :)
Moja zuzka juz ma druga drzemke, ja robie zupke. Kurcze ciesze sie ze zalapala butle i mleko moze na swita uda mi sie cos zjesc, na razie chce jej cyca dawac po kapaniu i w nocy a tak tylko butla.
qq87cwa1hz3qambd.png
[/url]

My już po spacerku;)I zakupach wbiedronce ale się wkurw.... baba w biedronce jedna z wielu miala problem, że jezdze wózkiem bo ona nie ma jak paleciakiem przejezdzac i jeszcze pyksowała do mnie więc zaraz piszę skargę na nią!!

jpo pppppoj k m;ljkkkkkkkkkkkkkkkkklnnnnnnnnnnnn
wdefwqqqq Q2`1EWDXZ L; ;PPPLNMJJJJJJJJJJJBWBB

:)

ewela odlewy super!!! Jak je robiłaś??
lena - bojowy nastrój u Ciebie, ale dobrze trzeba o swoje walczyć

jpo pppppoj k m;ljkkkkkkkkkkkkkkkkklnnnnnnnnnnnn
wdefwqqqq Q2`1EWDXZ L; ;PPPLNMJJJJJJJJJJJBWBB

:)

ewela odlewy super!!! Jak je robiłaś??
lena - bojowy nastrój u Ciebie, ale dobrze trzeba o swoje walczyć

wiesz co tyle razy już słyszałam jakieś aluzje na temat wózków teraz powiedziałam dość!!

reklama
Do góry