reklama
Kasiek1983
Fanka BB :)
Dzięki za miłe słowa... chodzi o to że lekarka podejrzewała skazę białkową już wcześniej, ale w sumie takich dużych objawów nie było a teraz te policzki... są trochę chropowate... mam nadzieje że to tak jak mówicie, bo nie chcę małemu podawać Bebilonu Pepti skoro nie ma takiej potrzeby, bo to mleko jest ohydne!!!
mama kubulki
lena tak, juz mi to ktos kiedys powiedział, hehe moze nie wybuchniemy z całym domem przy pieczeniu, a o ciasto kiwiowe sie pokusze
no nie... i jeszcze pazury umie robic eh...... zdolniacha!
kasiek to chyba nie skaza, trzymam kciuki, zeby nie była, zarumienil sie troche chłopak, śliczny jest
no nie... i jeszcze pazury umie robic eh...... zdolniacha!
kasiek to chyba nie skaza, trzymam kciuki, zeby nie była, zarumienil sie troche chłopak, śliczny jest
nadika
A Natan już mi się zdążył obudzić z płaczem dwa razy, kurcze aż się boję nocki, nie wiem co mu jest, pewnie go swędzi wszystko
lena a jaką dietę ma Gaja? uczula ją coś? i jak wprowadzasz jedzonko od nowa? jeden składnik przez kilka dni?
kurde a ja nawet mięska nie podałam bo Gaja ma diete i znów wszystko od nowa zaczynamy
lena a jaką dietę ma Gaja? uczula ją coś? i jak wprowadzasz jedzonko od nowa? jeden składnik przez kilka dni?
Ostatnia edycja:
gosiagro - tak trochę na zapas bo ładne te rzeczy są
Kasiek - moja też ma czasem takie poliki, ale niestety nie powiem ci od czego to może być, bo moja jest skazowa.
Mieliśmy dzisiaj w domu prezentację odkurzacza piorącego Lion. Super sprawa Gdyby kosztował tysiąc złotych to bym go od razu wzięła, zresztą mój mąż też, a on niestety holernie drogi - cena na dziś 6tys((( gratis garki zepter
Ale mówię wam super to jest. Normalnie przyniosłam małej materac, wyciągnęliśmy z niego tyle roztoczy że matko boska A mała śpi w swoim łóżeczku tylko 2 miesiące Zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś prostego piorącego, który by te wszystkie roztocza wyciągał
Kasiek - moja też ma czasem takie poliki, ale niestety nie powiem ci od czego to może być, bo moja jest skazowa.
Mieliśmy dzisiaj w domu prezentację odkurzacza piorącego Lion. Super sprawa Gdyby kosztował tysiąc złotych to bym go od razu wzięła, zresztą mój mąż też, a on niestety holernie drogi - cena na dziś 6tys((( gratis garki zepter
Ale mówię wam super to jest. Normalnie przyniosłam małej materac, wyciągnęliśmy z niego tyle roztoczy że matko boska A mała śpi w swoim łóżeczku tylko 2 miesiące Zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś prostego piorącego, który by te wszystkie roztocza wyciągał
Lenuszka
Mamusia Gajusi
A Natan już mi się zdążył obudzić z płaczem dwa razy, kurcze aż się boję nocki, nie wiem co mu jest, pewnie go swędzi wszystko
Ostatnio miała biegunke w sumie to nie biegunka a wieksza ilość stolców i do tego były luźniejsze!!I znów odstawiłam na tydzien wszystko była na samym mleku dopóki nie przeszło!!Teraz zaczynam podawac tak jak na poczatku marchew, ziemniak, dynia, i soczek bądź herbatke ale tylko raz dziennie a tak to woda!Całkowicie odrzuciłam owoce!!Coś czuję, że Gaja nie toleruje jabłka!!
Wspomóżcie nas
Nosidełka dla dzieci - typu Mei-Tai - LennyLamb.com
askut
Hej
Dziewczyny musze sie pochwalic ze Zuzka ni stad ni zowad wczoraj pociagnela butelke i to z samym nutramiganem fakt ze tylko 30 ml ale zawsze cos. A dzisiaj po kapaniu to w sumie wypila 110ml z butelki, z czego 50 ml moje i 60 nutramigan, poprawila cycem i tyle.
Nadika - nie poddawaj sie z tym nutramiganem, mieszaj ze swoim, ja tez bylam juz zalamana ale po dzisiejszym piciu widze jakas nadzieje
[/url]
Dziewczyny musze sie pochwalic ze Zuzka ni stad ni zowad wczoraj pociagnela butelke i to z samym nutramiganem fakt ze tylko 30 ml ale zawsze cos. A dzisiaj po kapaniu to w sumie wypila 110ml z butelki, z czego 50 ml moje i 60 nutramigan, poprawila cycem i tyle.
Nadika - nie poddawaj sie z tym nutramiganem, mieszaj ze swoim, ja tez bylam juz zalamana ale po dzisiejszym piciu widze jakas nadzieje
Kasiula1982
a ja gryosa zrobiłam i te perfecty jeżyki, tylko chyba mi nie wyszły, albo za krótko w lodówie
reklama