super, ja ciągle zatrzymuje się na 2 i jakoś nie moge ruszyć dalej i zwiększyć ilość powtórzeń
ja jestem lepsza - ja narazie tylko patrze w kartke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super, ja ciągle zatrzymuje się na 2 i jakoś nie moge ruszyć dalej i zwiększyć ilość powtórzeń
moja je tak samo i mniej więcej tyle samoMoja Julka je co 3-4 godz tak ok 130ml, zdarza się że zje 80-100ml. Raz tylko pochłonęła 180 ale później część ulała. Właśnie zastanawialam się czy to nie za mało :/ Niby lekarka ostatnio nic nie mówiła na jej wagę (5630gram -> przy urodzeniu ważyła 2930 wychodzi prawie 170gram na tydzień)
Hejka!ale straszna pogoda nic tylko spać no i druga kawka już wypita:-)
J a też cały czas ćwicze A6W i też widze efekty brzuch się robi płaski jak wytrwam do końca to będzie kaloryfer jak nic:-)
anecznik-gratulacje!