reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam się i ja :)
noc ciężka, mały spał z nami w łóżku, wiercił się kręcił w swoim łóżeczku więc wzięłam go do siebie. Skubany był tak rozbawiony że jak normalnie chodzi spać ok 20.00 tak wczoraj zasnął o 21.00 i obudził się po godzinie na zabawę :szok: uchachany uradowany męczył mamusię :) wogóle tak jak w nocy budził się już tylko raz tak teraz 2-3 razy.
co do postępów naszych maleństw to mój mały też się sam nie przewraca, jedyne co mu wychodzi to przewracanie z boku na brzuszek.

Agi78 cieszę się że lot się udał, życzę szybkiego zaklimatyzowania się :)

anecznik gratulacje!!!!!

kasiu trzymam kciuki za karmienie, współczuję Ci strasznie, głowa do góry, napewno się uda

reklama
Hefi- Ignaś przeważnie je co 4 godz. i wtedy zjada 170 ml ale zdarza mu sie że zje tylko 100 a innym razem muszę dorabiać bo nadal jest głodny. Jednego wieczoru zjadl 260 ml to aż się trochę przeraziłam :szok:. Ale ostatnio coś mało przybiera na wadze bo przez 2 tyg. przytyl 260 g. Od dwoch dni to zjada szybko ok 120 ml a pózniej dziwnie sie zachowuje bo niby widze że jest glodny ale łapie smoka na 5 sekund pije i się wyrywa i za chwilkę znowu to samo. Nie wiem czy dziąsła go bolą czy cos innego.

A jak jest u twojej córeczki z jedzeniem?

Ostatnia edycja:
hejus

ałc boli mnie podbrzusze po sexie wieczonym - czy to normalne ?

A moj dzinks jak sie zaczal wieczorem przewracac na boczki - smiechu bylo co nie miara :-D

Witam się i ja w ten deszczowy poranek
anecznik gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kasiajanicka nie stresuj sie tak bo laktacji to nie pomaga a jaki smoczek podajesz z butelki bo powinnaś jak najmniejszy no i spróbuj podawać pierś w nakładkach mój jak nie chciał cyca to właśnie dzięki nim udało mi się karmić
gosiagro powodzenia na badaniach i u dentysty
emalia gratki dla jasia

witam się i ja z ranka chociaż my dziś pospaliśmy prawie do 8:-)
pogoda nieciekawa znów ale przynajmniej jeszcze nie pada:tak:

mam nadzieję że dziś już nie będzie żadnych problemów z BB;-):-)

my po wczorajszym szczepieniu nawet ok, Musiu waży prawie 6700g, moje słoneczko ale niestety trochę popłakał przy wkłuciu, ale takim żałosnym płaczem że chyba nigdy tak mu sie nie zdarzyło, na szczęście przytulenie do mamy pomogło i szybko łzy minęły, jeszcze wieczorem dwa razy tak strasznie zapłakał i bałam się będzie kiepska nocka ale spał dobrze i bez żadnych przygód, typu płacz czy temperatura, a dzis od rana rozdaje mamie cudowne uśmiechy

co do przewrotów mój mały leniuszek też jeszcze nie umie, owszem leżąc na boku radzi sobie ale o innych nie ma mowy:tak:
za to odkrył że ma kolanka, jak cudownie patrzeć jak sobie je trzyma a juz całkiem rewelacyjny jest podczas zmiany pieluszki, zabawa kolankami nie ma końca wtedy:-)

ewela ja nie mam nic z tych rzeczy na zębach, więc nie pomogę;-)
mimi tak w czasie wychowawczego będziesz ubezpieczona
kalwa super że udało się wreszcie z salą a na kiedy macie termin imprezy?
my ubranko dla Musia będziemy kupować w przyszłym tygodniu bo nie chciałam wcześniej, żeby nie okazało się że on bardzo urósł i będzie za małe,
emalia gratulujemy wygranej, może jakaś fotka tej piękności:tak::-)
MagdaM piękne fotki a chłopaki super zadowoleni i uśmiechnięci:-)
kreatorka, emalia,hefi zagłosowane
paula24211 piękne uśmiechy:-) córci i mamusia nieczego sobie:tak::-)
Agi78 czyli powrót na "stare śmieci" udany, super że Polcia tak dobrze zniosła podróż:-)
anecznik wiedziałam że się uda, ogromne gratulacje
gosiagro powodzenia i jak najmniej płaczu przy pobieraniu krwi dla Majeczki

ech chyba nie ogarnęłam wszystkiego ale żarłok wzywa i muszę pędzić :)

reklama
Do góry