Kasiula1982
Fanka BB :)
ja bym ubrała w body na dł rękaw, spodnie, grube skarpetki, bluza lub sweter, czapka i przykryła w wózku kocykiem, a na stópki kapcie-tygryski, które buty nam zastępują
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam się i ja;-)
u nas nocka ok... 22.30 zasypianko, 4 karmionko, do 8 lulu i znów śpi...;-) Mam tylko jeden problem..nauczyliśmy ją zasypiania przy dzwiękuu szuszarki i się doigraliśmy....inaczej nie chce zasnąć...na dodatek jak uśnie a ja jej wyłącze szuszare to momentalnie się budzi..ach.. chyba pójdę z torbami....
gosiargo- ja bym założyła np. body z długim rękawem, spodenki, czapka i jakaś bluza+ kocyk i myślę, że spokojnie by starczyło
Ale ja mam dziewczyny pytanie. Karmie piersią i mój Olek strasznie pręży , napina się jak go przystawiam./ Chwyta, zaraz potem puszcza i płacze. Tak jest od paru dni już nie wiem co robić. A druga sprawa to w dzień ciągle marudzi, nie pomaga ani bujanie ani noszenie. Ciągle marudzi płacze
A jeszcze butli nie chce i smoczka też już nie wiem co mam zrobić (
Prosze pomóżcie. Przepraszam że się tak wcinam w rozmowy
Tylko mój Olek nie potrafi zasnąć bez mojej piersi tylko że on tak sobie pociągnie i przerwa i znowu pociagnie i przerwa, Czasami go oszukuje swoim placem to wtedy zasypia i tak myśle o smoczku. Tylko jeszcze pytanie. Bo mam z Nuka i czy smoczki wszystkie mają taki sam kształt? Czy sa jakies super podobne do piersi ? (do brodawki)