reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Niby są dobre...oby nie były przereklamowane
C
cobra18
Gość
nie wiem co ten moj lekarz kombinuje,ktg trwa gora 40min , a on mi kazal byc dostepna na 3godz..
Lenuszka
Mamusia Gajusi
hehe jakaś randka po KTGnie wiem co ten moj lekarz kombinuje,ktg trwa gora 40min , a on mi kazal byc dostepna na 3godz..
C
cobra18
Gość
hehe jakaś randka po KTG
a powiem Ci ,ze przystojny jest
mimo ze ma z 50lat
Lenuszka
Mamusia Gajusi
hehe ja tez czasami szłam na wizyte do starego to siedziałam min 1,5 godz to mój mąż powiedział, że po porodzie mnie nie puści do żadnego bo już sporo się napatrzyli na mnie i jest zazdrosnya powiem Ci ,ze przystojny jest![]()
mimo ze ma z 50latbo ta reszta ginekologow z tego spzitala to masakra,jak menele wygladaja,albo starzy erotomani
C
cobra18
Gość
hehe ja tez czasami szłam na wizyte do starego to siedziałam min 1,5 godz to mój mąż powiedział, że po porodzie mnie nie puści do żadnego bo już sporo się napatrzyli na mnie i jest zazdrosny
popatrzec sobie chcial
reklama
BButterFly
mamusia smerfusia
hehe ja tez czasami szłam na wizyte do starego to siedziałam min 1,5 godz to mój mąż powiedział, że po porodzie mnie nie puści do żadnego bo już sporo się napatrzyli na mnie i jest zazdrosny
hihi fajnie macie -ja chodzę do kobiety a mój mąż na którejś wizycie powiedział do niej że odkupi od niej ten fotel i będzie mi sam przeglądy w domu robił