reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny, w co ubierałyście maluchy na pierwsze wyjście na spacer??
mam to samo pytanie :-)

Mi mówili w szpitalu ze dobrze jest jak dziecko oddaje gazy,znaczy to dobrą pracę jelit.Pijesz coś na laktację?Ja zauwazyłam ze jak wypiję herbatkę Hipp a tam jest koper to mały gazuje;)
dobrze, że się odgazowuje, ale serce boli, jak się czasem przy tym męczy :-( Też się właśnie zaczęłam zastanawiać czy to nie przez tą herbatkę, ale wczoraj jej nie piłam, a dziś rano znowu było to samo.. chyba, że trzeba kilu dni, żeby coś się zmieniło?

reklama
hej dziewczyny. Mi wczoraj po tym czopie (chyba to bylo to) pojawily sie takie skurcze wieczorem ze az mi sie kolana z bolu uginaly. Myslalam ze w nocy wyladuje w szpitalu ale nic... wszystko sie uspokoilo. Wstalam rano i nic. Moze dzis cos sie ruszy. Mam dzis usg zobaczymy co Pan dr powie. A jutro ide do mojej gin wiec mnie ogladnie czy cos tam sie ruszylo czy dalej wszytsko szczelnie jak w konserwie :)

cześć kobietki!

A mnie został jeszcze jeden dzień....jak dobrze pójdzie jutro o tej porze będę tulić moją Milenkę;-) Trzymajcie kciukasy aby było miejsce w szpitalu i mnie nie odesłali...
Ja od rana bardzo się denerwuję..aż mam z tego biegunkę...stres na maxa...ach...

witajcie Kochane.

U nas nocka super, mała usnęła ok 21:30 i spała do ok 2, potem jakieś pół godz na karmienie i zmiane pieluszki i znów usnęła, potem karmienie ok 6 i spała jak susełek do 9.Dzis mąż ma wolne, więc skorzystam i pojadę na jakieś zakupy a potem pójdziemy na spacerek tak na pół godzinki z małą :-)

Co do ubrania na pierwszy spacer, to ja ponieważ było chłodno, ubrałam Idze body, rajstopki i skarpetki, bluzkę z długim rękawem i komplecik polarowy- spodenki+ kurteczkę no i cieplejszą czapeczkę i przykryłam małą cieńszym kocykiem i było jej chyba przyjemnie bo cały czas przespała i potem po powrocie o domu spała jeszcze przez 1,5 godz, oczywiście już rozebrana:-)

Olimpia- u nas nie trzeba PESELU do becikowego, mój mąż złożył dokumenty w czwartek zaraz po rejestracji Igi w urzędzie stanu cywilnego,pojechał na Kadłubka i złożył wszystkie papiery ale bez PESELU i pieniądze mają być 21 na koncie:-)

gosiagro- mam pytanie czy jak Majce odpadł pępek to ta część przy skórze była zaschnięta? bo Idze wisi już na włosku, ale ta część przy klamerce jest zaschnięta a ta przy skórze taka jakby nie zagojona:confused: i nie wiem czy todobrze, bo nie pamiętam jak było u Patryka

Dziewczyny dzieciaczki przecudowne!!!

No to super.
lena pewnie po KTG wyląduje na porodówce.
cobra jak czytam też.
karo jutro urodzi.
kajdusia nic się nie odzywa, pewnie cichaczem się rozpakowała.

Chyba z kaj zostaniemy tu na koniec jako niedobitki czerwcowe:-D:-D
OOOooo jescze BButterFLY została, katarzynajanicka no i przeterminowana po woli Asnecja.
eeeeee to jeszcze nie jest tak źle;-) Która kolejna nas opuści?

melduję się również nadal w dwupaczku
gina mam w czwartek - ciekawe co mi powie ...

jeja ale zazdroszczę wszystkim kobietkom, które nie muszą już czekać

reklama
No to super.
lena pewnie po KTG wyląduje na porodówce.
cobra jak czytam też.
karo jutro urodzi.
kajdusia nic się nie odzywa, pewnie cichaczem się rozpakowała.

Chyba z kaj zostaniemy tu na koniec jako niedobitki czerwcowe:-D:-D
OOOooo jescze BButterFLY została, katarzynajanicka no i przeterminowana po woli Asnecja.
eeeeee to jeszcze nie jest tak źle;-) Która kolejna nas opuści?

hallooooooo proszę nie zapominać o mnie!!!!!
Zdec może powinnyśmy zmienić nasze podpisy nad suwaczkami.....My juz czekamy coraz mniej cierpliwie, a i Natalka mogłaby sie już pospieszyc troszeczkę, co?????

Do góry