reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witajcie,ja juz do poznania dojechalam. 40 min w tym upale stalam w pociagu,potem 20min w tramwaju,zaden fi**t nawet nie pomysli o tym ze np jest mi ciezko i chcialabym usiasc... ide na 12 do szpitala.brzuch sie tak napina,i do tego pachwiny bola,a tak to nic ;/

kupuje sobie w prezencie basen w realu.taki za 2stowki,dosc duzy jest,wlasnie gazetke przegladam.moze uda mi sie w te wakacje chociaz tylek w nim pomoczyc:D

na tych ludzi szkoda słów:wściekła/y: a do szpitala idziesz na umóiwoną wizytę czy przez to napinanie?jakby co 3mam kciuki!
hehe fajnie że mieszkasz w domku i masz gdzie postawić ten basen, bo ja to al bo w pokoju:-Dalbo na balkonie:-D

reklama
na tych ludzi szkoda słów:wściekła/y: a do szpitala idziesz na umóiwoną wizytę czy przez to napinanie?jakby co 3mam kciuki!
hehe fajnie że mieszkasz w domku i masz gdzie postawić ten basen, bo ja to al bo w pokoju:-Dalbo na balkonie:-D

akurat z kawalem terenu kolo domu mi sie udalo, i bedzie mozna go gdzies postawic. mielismy miec taki prawdziwy,wybudowany,ale tyle kasy to kosztuje ,ze szok.
na ostatniej wizycie moj lekarz (ordynator ze szpitala w ktorym chce rodzic) kazal mi przyjsc dzisiaj,bo ma akurat dyzur, mam isc na izbe przyjec, i pow pielegniarce ze ma do niego zadzwonic,a on do mnie przyjdzie.

generalnie zauwazylam z jak chodzi sie prywatnie do lekrza,i placi sie mu tyle kasy za wizyty,to on potem jakby czuje sie zobowiazany sie czlowiekiem nawet w szpitalu choc na chwile zajac.

Witajcie,

mała trochę rano marudziła, ale w końcu zasnęła:-D a pochwalić się muszę, że dzisiaj po 9 dniach odpadł jej kikucik:-D:-D jak teraz pielęgnujecie pępuszek? Wczoraj dzwoniła do nas położna i mamy zgłosić się do przychodni w piątek, już nie mogę się doczekać, ciekawe ile już wazy:-D

julia, Magda M, Lencja- śliczności:-D:-D
Kasiek - wagą się nie przejmuj, bo na prawdę to wymiary tylko teoretyczne u mnie różniło się 450 gr
ita85 - super, że temperatury już nie ma:tak:
Lencja- zdrówka dla Kornelki:tak:

a

generalnie zauwazylam z jak chodzi sie prywatnie do lekrza,i placi sie mu tyle kasy za wizyty,to on potem jakby czuje sie zobowiazany sie czlowiekiem nawet w szpitalu choc na chwile zajac.

ciekawe, czy mój dr będzie miał takie podejście, dziś ostatnia wizyta, potem mam dostać skierowanie do szpitala, chcę go poprosić o skierowanie na dzień kiedy będzie miał dyżur, zobaczymy co on na to

chyba sobie coś dziś na mieście kupie na poprawę humoru, tylko co? bo słoniowe ciuchy to bez sensu.... może jakieś korale albo kolczyki :D

mój brzuch twardniał jak miałam skurcz, zresztą ja cała też sztywniałam:tak:

My z Kacperkiem właśnie czekamy na położną:-) pytania mamy już spisane;-)
Gosiagro a czym smarowałaś pępuszek Majeczki?

Witam mamusie,
Nadal 2w1...a już myślałam, że się w nocy coś rozkręci, ale to pewnie mój maluszek się kręcił i kopał w nieodpowiednie miejsca :)
Czyli ogólnie nie widać, żeby ktoś przez noc się rozpakował?
Cobra, Lena - ja tez mam strasznie twardy brzuch :(
Kolejny dzień czekania czas zacząć...

Wszystkie zdjecia dzieciaczków - przecudne :)

Witam mamusie,
Nadal 2w1...a już myślałam, że się w nocy coś rozkręci, ale to pewnie mój maluszek się kręcił i kopał w nieodpowiednie miejsca :)
Czyli ogólnie nie widać, żeby ktoś przez noc się rozpakował?

Wszystkie zdjecia dzieciaczków - przecudne :)

ale za to my juz bliżej niż dalej :) ciekawe, która pierwsza :-)

reklama
Do góry