reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

no to ruszam na grillowanko :-D

grillowanko ex.gif

reklama
A co do tej lewatywy przy porodzie to ja też bez niej nie chcę rodzić. Ostatnio trzymałam bo miałam wrażenie że zaraz zrobię i najprawdopodobniej to własnie przez to tak długo się męczyłam, bo nie chciał mi pęknąć pęcherz.
Co do męczenia... to w wątek sms-owy wklejam sms-a od gosiagro.:-(

Biedna gosiagro:-(.....Mogłaby już cieszyć się Majeczką a nie tak bidulka sie męczy.....Trzymam za nią kciuki...oby jeszcze dziś trzymała Majeczkę w ramionach:-):-):-):-):-):-):-):-)

Ja wczoraj odebrałam wyniki na posiew z szyjki macicy....na szczęście niczego nie wyhodowano....12 czerwca wesele siostry może uda mi się na nie pójść...a w poniedziałek 14 czerwca....mam pewnie ostatnią wizytę u gina....mam nadzieję że pojawi się już wtedy jakieś rozwarcie....:-):-):-)...Bo śniło mi się 2 dni temu że urodziłam małą 17 czerwca!!!!! Hehehehehe ....Pożyjemy zobaczymy

Anik79 - cudowny pucuś.

Gryzka, ewela - gratki z powodu zdanych egzam.

mama mikolaja - sliczne dzieciaczki :-)

Sochi - piekna kruszynka Letycja Barbara...ja tam bym imienia po tesciowej nie dała...:-DOby juz mezusiowi nic durnego do glowy nie strzeliło.

Ja dzis znowu dennie sie czuje. Jeju,nic mi sie nie chce,a raczej na nic nie mam sily. Malutki dzis odrobinke spokojniejszy, brzuch napina sie czesto i mocno... moze jakas cisza przed burza... kto wie
Pozdroweczka

dzieki dziewczyny:)

heheh ja mam wspanial Tesciowa wiec dalam malej tak na imie...wprawdzie i tak to 2 imie sie malo uzywa

Hej dziewczyny
smile.gif
zaraz was nadrobie ale chcialam najpierw napisac
smile.gif

No wiec na ktg zero skurczy!!!!!!!!! ale tetno maludy w porzadku
smile.gif
dzis lekarz mnie wypuscil a ze pogoda dopisuje radzil duzzzooo spacerow
smile.gif
i przytulanki, tylko z tym bedzie chyba problem bo rozmawialam wczoraj z piotrem i on boi sie ze malej cos zrobi..;/ no ale musze mu wytlumaczyc ze jak niesprobujemy to moge jeszcze bardziej cierpiec jesli bede mi wywolywac.
Lekarz stwierdzil ze to bardzo dziwne ze jeszcze niemam skurczy poniewaz szyjki nie ma rozwarcie 1 cm jest, wszystko gotowe do porodu a tu ciszaa.... wiec stwierdzil ze jesli bedzie bez zmian mam przyjechac w dniu terminu do niego czyli w srode 9 czerwca.

a no wlasie okazalo sie ze mam paciorkowca!!!!! w poniedzialek odbiore antybiogram i z nim mam podjechac w poniedzialek do gabinetu i wypisze recepte...

Tez dzis mamy grila mniam mniam:)

Witam,
jestem studentką Wydziału Psychologii UW i chciałam zwrócić się z serdeczną prośbą do wszystkich Pań spodziewających się dziecka o wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej. Ankieta dotyczy myśli i uczuć, jakie towarzyszą kobietom w ciąży, jest niedługa i, mam nadzieję, przyjemna :)

Przyszłe mamy, które chciałyby mi pomóc, bardzo proszę o kontakt pod adresem magisterska@interia.eu - prześlę wówczas ankietę.

Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość za wtrącenie się do wątku. I oczywiście zapraszam do kontaktu, każde zgłoszenie jest dla mnie nieocenioną pomocą:)

cześć dziewczyny,
moja córeczka na świecie pojawiła się 3 czerwca o godz. 16.21 przez SN, 3900 gram, poród ekspres bo o 9 godz odchodziły mi wody, 11.30 miałam pierwszy skurcz,o 13.30 dojechałam do szpitala a potem malutka szybciutko sie urodziła. Kochane jestem taka szczęśliwa ściskam Was mocno i wasze dzieciaczki:tak:
Grtauluje

mi mi -Tobie rżówniez Gratuluje

gosiagro- trzymam kciuki zeby malutka dzisiaj juz była z wami

Anik. mama mikolaja, Sochi- sliczne maluszki

a ja jestem jakas dzisiaj taka zmeczona chyba ide zaraz spac hi hi

ewela smsik doszedo dopiero jakos przed 15 chyba a juz wczesniej napisałam na forum, dzieki ze pamiec hihiih niestety nic sie nie wyklulo i jakos sie nie zanosi chyba trezba armie znowu wpuścic a jak nie pomoze to w poniedzialek jade do ginka

Widze ze duzo z Was griluje wiec zycze smacznego:)

bzuka

Hej dziewczyny
smile.gif
zaraz was nadrobie ale chcialam najpierw napisac
smile.gif

No wiec na ktg zero skurczy!!!!!!!!! ale tetno maludy w porzadku
smile.gif
dzis lekarz mnie wypuscil a ze pogoda dopisuje radzil duzzzooo spacerow
smile.gif
i przytulanki, tylko z tym bedzie chyba problem bo rozmawialam wczoraj z piotrem i on boi sie ze malej cos zrobi..;/ no ale musze mu wytlumaczyc ze jak niesprobujemy to moge jeszcze bardziej cierpiec jesli bede mi wywolywac.
Lekarz stwierdzil ze to bardzo dziwne ze jeszcze niemam skurczy poniewaz szyjki nie ma rozwarcie 1 cm jest, wszystko gotowe do porodu a tu ciszaa.... wiec stwierdzil ze jesli bedzie bez zmian mam przyjechac w dniu terminu do niego czyli w srode 9 czerwca.

a no wlasie okazalo sie ze mam paciorkowca!!!!! w poniedzialek odbiore antybiogram i z nim mam podjechac w poniedzialek do gabinetu i wypisze recepte...

Tez dzis mamy grila mniam mniam:)

A widzisz:-), dobrze radziłam żeby jednak zrobić to badanie;-) teraz przynajmniej możesz w pore zareagować i przed samym porodem podadzą ci antybiotyk żeby dzidzie uchronić przed zarazeniem. Ja zdążyłam wybrać już antybiotyk i zrobić powtórnie wymaz i wyszło że jestem już czysta:tak: ufff:-) A jeżeli chodzi o przytulanki to po wykryciu paciorkowca ginka dała zakaz wspólżycia... powodzenia;-)

reklama
Ja już spowrotem po działeczce i griliku i długim spacerku:-)
Ja to tak planuje zacząc z białą armią od wtorku we wtorek wizyta odbiore wynik paciorkowca no i już 38 tydz ciąża donoszona to mogłoby się ruszyć a i we wtorek jeszcze chcę sie załapać na piknik rodzinny w przedszkolu dzień mamy i taty razem chciałabym występy sobie mojej córci pooglądać:-)

Do góry