reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A co do Gosiagro to jej współczuję:-( Wiem co to znaczy dwa dni rodzić i w końcu nie urodzić(bo miałam zrobioną cesarkę)
Także trzymam za nią kciuki:tak::tak:

reklama
Athena- ale jestes juz 5 dni po terminie, wiec jesli bedzie miejsce to Cie zostawią. Czekam z niecierpliwoscia :)

Biedna Gosiagro- ze tez to tyle trwa.... Juz pewnie sily nie ma wcale...

Hefi- oby szybko poszlo!!!!

witam o poranku :)
Nareszcie mamy upragnione słoneczko. Coś za coś jednak. Nogi puchną. Mi pomogło zanurzanie stóp w zimnej wodzie.
Mój mały od dwóch dni bardzo mocno się rusza - podobno powinnam słabiej czuć ruchy, a tu mam wrażenie, że mały ma za dużo energii. Czuję jaki jest duży i silny.
Mam wrażenie, że jemu tam już za ciasno ;)

Życzę słonecznego dnia :) dziewczyny :)

czesc dziewczyny ale sliczna pogoda dzisiaj wiec dzisiaj tez ruszam na jakies wyprawy :-D:-D:-D
:-D
wczoraj to tak mnie nogi wieczorem bolały od chodzenia ze :szok::szok::szok::szok: czulam sie tak jakby mi slon jej podeptał

widze ze wieści od gosiagro- brak biedna mam nadzieje ze juz sie nie męczy ze malutka jest już z nimi:tak::tak::tak:

agast- oby po oxy sie coś ruszyło

hefi- powodzenia bo widze ze u Ciebie cos sie zaczelo oby rówznież szybciutko poszło

a ja to mam usta jak murzynka hi hi:-D:-D:-D nawet wczoraj kumpela mi powiedziała ze spuchły mi :-D:-D:-D:-D

ewelinka- moj lekarz pewnie tez sie zdziwi jak mnie jutro zobaczy na wizycie hihi bo byuł pewny ze juz sie raczej nie s[potkamy dopiero 6 tyg po urodzenia a tu prosze Paulinka znowu do niego przyjedzie hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie laseczki

ja mialam mecząca noc, taki ból mnie zlapał w podbrzuszu,ze az nie mogłam sie wyprostowac i sie zastanawiałam,czy do szpitala by tu nie pojechac,ale wzielam prysznic i 2 nospy i na szczescie mi przeszlo ufff rano tylko nadsłuchiwalam czy mały sie rusza- a jak sie ruszył to juz lżej mi sie zrobiło.

U nas dzisiaj tez ciepło.. zaraz ruszam do Dobrzycy taka miejscowosc co tam maja taki wypasiony park -zdjecia porobimy ,bo to juz ostatnie podrygi :-)

Moj D wczoraj sie do kibelka mocno przytulał :no: faceci -nie znaja umiaru w piciu :eek:

Bo,ale bzyku bzyku było , biała armia wpuszczona :zawstydzona/y: moze cos sie ruszy teraz. Wieczorem powtórka z rozrywki rzecz jasna.

wiz-ja też swojej Marysi nigdy na dłużej nigdzie nie zostawiałam a u mnie w szpitalu chyba też dzieci nie wpuszczają więc też się martwie jak wytrzymam bez niej:no:cała ciąże się martwiłam żeby wszystko było ok i żebym nie musiała leżeć w szpitalu bo przez to że małej bym nie widziała to chyba bym oszalała czyli teraz to i tak dobrze że ciąża przeleciała bezproblemowo i tylko trzeba jeszcze urodzić:sorry2:

Kurcze ten tydzień na porody będzie ciężki bo cały czas mają być upały
No to ja zmykam na działeczke troszke się poopalać i powylegiwać ciekawe jak będe wyglądać w kostiumie hi hi do wieczorka pa

Ostatnia edycja:
Mój mały od dwóch dni bardzo mocno się rusza - podobno powinnam słabiej czuć ruchy, a tu mam wrażenie, że mały ma za dużo energii. Czuję jaki jest duży i silny.
Mam wrażenie, że jemu tam już za ciasno ;)

Życzę słonecznego dnia :) dziewczyny :)

mój Filipek tez od wczoraj tak się rusza jak by przez skórę chciał wyskoczyć, aż się zaczęłam amrtwić, czy mu coś nie dolega

we wtorek mam badanie tętna i przepływów to się okaże jak mu tam w maminym brzuszku

czy wy tez tak macie, że palców od rąk zginać nie możecie? gin mówi, że to ciążowe zapalenie stawów i przejdzie przy porodzie, ale już mnie to męczy, bo teraz np pisze z prostymi palcami jak bym tipsy kilomertowe miala

Witam czerwocweczki :-D
My juz po cycu, kupie "na zywo" lapanej w akcji, teraz mama ma chwile na sniadanko i BB :tak:
gosiagro bidulko bardzo mocno trzymam kciuki zebys juz miala Majusie przy sobie
Hefi, duzo sil zaraz bedzie po wszystkim!
agast22 badz dzielna, oby sie dzis udalo!!!
Sprobuje was teraz doczytac bo jestem strasznie do tylu.. co z kim i jak ..
Dwupaki i trojpaczku, trzymajcie sie dzielnie, ja wiem ze od czekania mozna zwariowac, nie ma na to rady :cool2:

Milego dnia!

Hej!
Dzisiaj to raczej nic sie nie rozkreci bo oksy nie bede miala. Zalozyli mi cos co sie zwie "balonikiem" na szyjke i ma to sprawic ze zacznie sie rozwierac. Mam z tym chodzic do jutra i jak sie okaze ze rozwarcie na 2 palce to dostane oxy i rodzimy :) Zobaczymy jak to bedzie...

reklama
Witajcie,

My tu czekamy na wieści od gosiagro a w między czasie wypakowała się nam paulka82.:-) Szczegóły w wątku SMS.:-):-)
Żadnych więcej informacji ani od hefi ani od gosiagro nie mam.:-(
Ale dzisiaj upał:-):-) Aż zaraz uciekam z tego słoneczka, bo jestem już poparzona trochę:-(

Do góry