reklama
stellaDODO
Fanka BB :)
witam o poranku
Nareszcie mamy upragnione słoneczko. Coś za coś jednak. Nogi puchną. Mi pomogło zanurzanie stóp w zimnej wodzie.
Mój mały od dwóch dni bardzo mocno się rusza - podobno powinnam słabiej czuć ruchy, a tu mam wrażenie, że mały ma za dużo energii. Czuję jaki jest duży i silny.
Mam wrażenie, że jemu tam już za ciasno
Życzę słonecznego dnia dziewczyny
Nareszcie mamy upragnione słoneczko. Coś za coś jednak. Nogi puchną. Mi pomogło zanurzanie stóp w zimnej wodzie.
Mój mały od dwóch dni bardzo mocno się rusza - podobno powinnam słabiej czuć ruchy, a tu mam wrażenie, że mały ma za dużo energii. Czuję jaki jest duży i silny.
P
paula24211
Gość
czesc dziewczyny ale sliczna pogoda dzisiaj wiec dzisiaj tez ruszam na jakies wyprawy
wczoraj to tak mnie nogi wieczorem bolały od chodzenia ze czulam sie tak jakby mi slon jej podeptał
widze ze wieści od gosiagro- brak biedna mam nadzieje ze juz sie nie męczy ze malutka jest już z nimi
agast- oby po oxy sie coś ruszyło
hefi- powodzenia bo widze ze u Ciebie cos sie zaczelo oby rówznież szybciutko poszło
a ja to mam usta jak murzynka hi hi nawet wczoraj kumpela mi powiedziała ze spuchły mi
ewelinka- moj lekarz pewnie tez sie zdziwi jak mnie jutro zobaczy na wizycie hihi bo byuł pewny ze juz sie raczej nie s[potkamy dopiero 6 tyg po urodzenia a tu prosze Paulinka znowu do niego przyjedzie hihi
wczoraj to tak mnie nogi wieczorem bolały od chodzenia ze czulam sie tak jakby mi slon jej podeptał
widze ze wieści od gosiagro- brak biedna mam nadzieje ze juz sie nie męczy ze malutka jest już z nimi
agast- oby po oxy sie coś ruszyło
hefi- powodzenia bo widze ze u Ciebie cos sie zaczelo oby rówznież szybciutko poszło
a ja to mam usta jak murzynka hi hi nawet wczoraj kumpela mi powiedziała ze spuchły mi
ewelinka- moj lekarz pewnie tez sie zdziwi jak mnie jutro zobaczy na wizycie hihi bo byuł pewny ze juz sie raczej nie s[potkamy dopiero 6 tyg po urodzenia a tu prosze Paulinka znowu do niego przyjedzie hihi
Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie laseczki
ja mialam mecząca noc, taki ból mnie zlapał w podbrzuszu,ze az nie mogłam sie wyprostowac i sie zastanawiałam,czy do szpitala by tu nie pojechac,ale wzielam prysznic i 2 nospy i na szczescie mi przeszlo ufff rano tylko nadsłuchiwalam czy mały sie rusza- a jak sie ruszył to juz lżej mi sie zrobiło.
U nas dzisiaj tez ciepło.. zaraz ruszam do Dobrzycy taka miejscowosc co tam maja taki wypasiony park -zdjecia porobimy ,bo to juz ostatnie podrygi :-)
Moj D wczoraj sie do kibelka mocno przytulał faceci -nie znaja umiaru w piciu
Bo,ale bzyku bzyku było , biała armia wpuszczona moze cos sie ruszy teraz. Wieczorem powtórka z rozrywki rzecz jasna.
ja mialam mecząca noc, taki ból mnie zlapał w podbrzuszu,ze az nie mogłam sie wyprostowac i sie zastanawiałam,czy do szpitala by tu nie pojechac,ale wzielam prysznic i 2 nospy i na szczescie mi przeszlo ufff rano tylko nadsłuchiwalam czy mały sie rusza- a jak sie ruszył to juz lżej mi sie zrobiło.
U nas dzisiaj tez ciepło.. zaraz ruszam do Dobrzycy taka miejscowosc co tam maja taki wypasiony park -zdjecia porobimy ,bo to juz ostatnie podrygi :-)
Moj D wczoraj sie do kibelka mocno przytulał faceci -nie znaja umiaru w piciu
Bo,ale bzyku bzyku było , biała armia wpuszczona moze cos sie ruszy teraz. Wieczorem powtórka z rozrywki rzecz jasna.
ewelinka307
wiz-ja też swojej Marysi nigdy na dłużej nigdzie nie zostawiałam a u mnie w szpitalu chyba też dzieci nie wpuszczają więc też się martwie jak wytrzymam bez niejcała ciąże się martwiłam żeby wszystko było ok i żebym nie musiała leżeć w szpitalu bo przez to że małej bym nie widziała to chyba bym oszalała czyli teraz to i tak dobrze że ciąża przeleciała bezproblemowo i tylko trzeba jeszcze urodzić
Kurcze ten tydzień na porody będzie ciężki bo cały czas mają być upały
No to ja zmykam na działeczke troszke się poopalać i powylegiwać ciekawe jak będe wyglądać w kostiumie hi hi do wieczorka pa
Kurcze ten tydzień na porody będzie ciężki bo cały czas mają być upały
No to ja zmykam na działeczke troszke się poopalać i powylegiwać ciekawe jak będe wyglądać w kostiumie hi hi do wieczorka pa
Ostatnia edycja:
Kasiula1982
mój Filipek tez od wczoraj tak się rusza jak by przez skórę chciał wyskoczyć, aż się zaczęłam amrtwić, czy mu coś nie dolega
we wtorek mam badanie tętna i przepływów to się okaże jak mu tam w maminym brzuszku
czy wy tez tak macie, że palców od rąk zginać nie możecie? gin mówi, że to ciążowe zapalenie stawów i przejdzie przy porodzie, ale już mnie to męczy, bo teraz np pisze z prostymi palcami jak bym tipsy kilomertowe miala
koriander
Witam czerwocweczki
My juz po cycu, kupie "na zywo" lapanej w akcji, teraz mama ma chwile na sniadanko i BB
gosiagro bidulko bardzo mocno trzymam kciuki zebys juz miala Majusie przy sobie
Hefi, duzo sil zaraz bedzie po wszystkim!
agast22 badz dzielna, oby sie dzis udalo!!!
Sprobuje was teraz doczytac bo jestem strasznie do tylu.. co z kim i jak ..
Dwupaki i trojpaczku, trzymajcie sie dzielnie, ja wiem ze od czekania mozna zwariowac, nie ma na to rady
Milego dnia!
My juz po cycu, kupie "na zywo" lapanej w akcji, teraz mama ma chwile na sniadanko i BB
gosiagro bidulko bardzo mocno trzymam kciuki zebys juz miala Majusie przy sobie
Hefi, duzo sil zaraz bedzie po wszystkim!
agast22 badz dzielna, oby sie dzis udalo!!!
Sprobuje was teraz doczytac bo jestem strasznie do tylu.. co z kim i jak ..
Dwupaki i trojpaczku, trzymajcie sie dzielnie, ja wiem ze od czekania mozna zwariowac, nie ma na to rady
Milego dnia!
agast22
Hej!
Dzisiaj to raczej nic sie nie rozkreci bo oksy nie bede miala. Zalozyli mi cos co sie zwie "balonikiem" na szyjke i ma to sprawic ze zacznie sie rozwierac. Mam z tym chodzic do jutra i jak sie okaze ze rozwarcie na 2 palce to dostane oxy i rodzimy Zobaczymy jak to bedzie...
Dzisiaj to raczej nic sie nie rozkreci bo oksy nie bede miala. Zalozyli mi cos co sie zwie "balonikiem" na szyjke i ma to sprawic ze zacznie sie rozwierac. Mam z tym chodzic do jutra i jak sie okaze ze rozwarcie na 2 palce to dostane oxy i rodzimy Zobaczymy jak to bedzie...
reklama
Witajcie,
My tu czekamy na wieści od gosiagro a w między czasie wypakowała się nam paulka82.:-) Szczegóły w wątku SMS.:-):-)
Żadnych więcej informacji ani od hefi ani od gosiagro nie mam.:-(
Ale dzisiaj upał:-):-) Aż zaraz uciekam z tego słoneczka, bo jestem już poparzona trochę:-(
My tu czekamy na wieści od gosiagro a w między czasie wypakowała się nam paulka82.:-) Szczegóły w wątku SMS.:-):-)
Żadnych więcej informacji ani od hefi ani od gosiagro nie mam.:-(
Ale dzisiaj upał:-):-) Aż zaraz uciekam z tego słoneczka, bo jestem już poparzona trochę:-(