paulinakrk84
http://www.suwaczki.com/t
Nie wiem czy widziałyście to ale zaryzykuje i wrzucę linka mnie rozbawiło - jest kilka odc. Mama rodzi, ojciec pije
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja chyba też się po kryjomu rozsypie :-) będziecie miały niespodziankę :-)
normalnie muszę teraz zaglądać co 15minut, bo dłuższa przerwa to potem takie niespodzianki.
jak mi się jeszcze któraś po cichu rozsypie to ja nie wiem
a tak poważnie to się cieszę i czekam na kolejne dzidziusie!
dzwoniłam do gina w związku z tym kłuciem i mam się zgłosić wieczorem na IP, bo prawdopodobnie szyjka się zgładziła i mała napiera główką i trzeba to sprawdzić, spakowałam już do końca torbę, gdybym musiała tam zostać, ale stwierdziłam,ze najpierw sesja bo tyle na nią czekałam :-)
czesc czerwcóeczki kochane !!!
przedwczoraj przyszlam do szpitala na kntrole i okazalo sie z mam za duze csnienie 190/120 i nie chciao spasc,zostaili mnie a n pod kroplówka i lekarstwa ale rano nadal bylo wysokie i zle sie czułam...jak doszlam na porodówke na ctg to omdlałam i natychmiast na cesarke.....mała urodzila sie o 8.33, ma 49cm i wazy 2100g. dostala 10 pkt i odrazu trafila do tatusia na raczki.....ja dochodze do siebie, niestety cisnienie nadal ciut a wysokie ale jakos mam nadzeje obniza.....sciagam poarm co 4 godz, mała pie z butelki poki co i dokarmiana jest mleczkiem zeby szbciej przybrala na wadze.lezy w podgrzewanym łozeczku......jest taka slodka ze nie moge sie ni nacszy!!! mysle e w pn wyjdziemy do domku.....
caluje was i czekam na wiesci....